icon

Ovulační test. Může ukázat těhotenství?

kok123
16. lis 2019

Ahoj holky, během měsíce jsme s přítelem měli dost pohlavních styků a vždy s vyvrcholením do mě. Ms přišla a však jiná než, kdy jindy. 1. Den dosti slabá a spíše jen hnědý výtok, přes noc a následující den nic až později odpoledne trochu špinění hnědým výtokem a takto i další den. Dnes jsem doma zkusila ovulační test na kterém vidím lehce ducha. Je možný že by ukázal těhotenství jako ten těhotenský test nebo jen značí blížící se ovulaci ?

Děkuji 🙂

petula.bir
•
16. lis 2019

@kok123
Ahoj, může ale musí byt stejně silná jako kdyby měla značit ovulaci 🙂 LH hormon je v těle celý cyklus 🙂

kok123
autor
•
16. lis 2019

@petula.bir aha :( me právě po ms když sem dělala se neobjevil na žádném ani duch takže jsem ovu nezjistila. No nevadí dekuji

lachtanice86
•
16. lis 2019

@kok123 kdyby to bylo těhotenství budou tam jasné dvě čárky, tohle nic neznamená

kok123
autor
•
16. lis 2019

@lachtanice86 ok díky

leniczka23
•
17. lis 2019

Be..tohle je naprosto normalni ovulacni test mimo plodne dny..pokud by ukazal tehu (jako ze me neukazal) byla by kontrolni carka stejne silna nebo silnejsi nez testovaci.

petulapal
•
17. lis 2019

Mě ovu test těhotenství ukázal, ale jak píšou holky kontrolní čárka musí být silnější než testovací. Já to měla takto.

fibikarovic
•
17. lis 2019

na ovulačním testu by musela byt kontrolní čárka silnější , ale i tam ovulační těhotenství neukázalo. Až TT me to potvrdilo .
Zkoušela jsi těhotenský test ?

kok123
autor
•
17. lis 2019

@fibikarovic ještě ne. Koupím zítra. Byl to jen takový nápad nic jiného doma nebylo. 🙂 Ale ms byla zvláštní. Mamka měla Ms až do třetího měsíce těhotenství. Tak zítra udělám kdyby nahodou

fibikarovic
•
17. lis 2019

@kok123 Tehotensky test rozhodne. Mohlo to být cokoli,ale vše dobře dopadne 👍

terezka345
•
21. lis 2019

Ovulační test zachytí LH hormon v moči. Těhotenský test zachytí hCG hormon v moči. Oba testy jsou stavené na jiný druh hormonu, takže odpověď zní: NE, ovulační test neukáže těhotenství.