Ovulační test v den menstruace: Jaké jsou výsledky?
Má někdo focení ovulační test v den ms, zda měl nějakou čárku nebo bílo....? Někde jsem slysela že před ms sílí i když těhotná nejste mám dnes den ms tak mě to zajímá
@peti21 ty vyfotila bys mi to já sem měla za to že v den ms je bílo nebo fakt slabý ale zas mi sílí jsem 13 dpo ale těhotenství řeším jen lehce, mám novou práci...
sílil právě i minulý cyklus a MŠ došla tak proto se ptám...jeden cyklus sem měla v den ms úplně bílo a druhý zas skoro pozitivní tak právě nevím co to způsobuje ale asi může i cysta nebo tak ne?
@peti21 měla jsem minulý měsíc poslední snažící pak sem řekla že jdu do práce 🤣
@hanulebrabec chvíli vydrz zkusim udělat ja je vyhodila
@peti21 já si je nechávám dělám tentokrát právě celý cyklus ovu byla 5.4
@hanulebrabec ovu může bejt celý cyklus // jinak zbarvený
@hanulebrabec ovulační test měla jsem v době ovulace 3 pozitivní testy a pak čárka šla dolu a teď zase mi to ukazuje takle a tt zatím negativní nebo tam je stín.
@lencaa11 to vím taky však to píšu :D
@peti21 kolik jsi dpo?
@peti21 po oplodnění nebo po ovulaci já mám na TT taky pididucha ale ty livsage nebo jak to prý dělají tak zítra koupim
@hanulebrabec po ovulaci ze sex byl před ovulaci a v době ovulace a po.. Tak snad to klapne.. A ty tam vidíš na tom mém tt.. Taky ducha.
@hanulebrabe
@peti21 jo vidím
@peti21 já dělala TT 9 dpo a je tam stín ale teď jsem neměla a asi Zajdu zítra pokud nedojde ms
@hanulebrabec zkuz poslat fotku
@peti21 tam nic nevykoukas mám starší telefon takže fotky jsou na prd...ale zítra budu 13-14 dpo tak buď bude čárka nebo je to myslím budu jasna
@hanulebrabec dobře tak dej vědět já jdu zítra na gynn. Doktorka nic nepozná ještě nebude nic vidět.ale jdu jen na prohlídku.
@hanulebrabec ale od ovulace mě bolí prsa a občas břicho a občas mám i ten bílý výtok.
@peti21 já příznak nemám dva dny jsem byla nafouklá a je mi zima ale to je u mě v normě jsem zomoumriva i takže normálně příznaky spíš nic
@hanulebrabec je fakt že mě občas je taky zima ale u nás už málo topí
@peti21 já to jako příznak neberu počkám do zítra nebo do 20.4 a pak dělám test pokud nedojde ms
@hanulebrabec Jj a kdy máš dostat ms.
@hanulebrabec nebyla ta čárka na tom ovulacnim testu předtím slabší mě připadá že zesiluje
@hanulebrabec trochu lepší fotka ještě o víkendu tam nic nebylo skoro.

@hanulebrabec já mám po ovulaci ale ovulační testy pořád s dvouma čárkami po ovulaci nebyli ani vidět a teď jo zase stoupají nevím co to je a tt. Zatím negativní nebo je tam trošku stín ale dělám si asi moc brzo..