Ovulační testy - byla ovulace?

gabrielka_h
31. kvě 2017

Ahoj holky prosím o radu, co myslíte proběhla ovulka?
Testy Dr.Max testováno vždy ve stejný čas.
Ovulka měla vycházet na dnešek 31.5.2017-je to poslední test na fotce ale spíš bych řekla, že byla včera-pokud tedy proběhla.
Byla jsem dnes na gyndě a chtěla jsem si to ověřit ale doktora mi řekla že ovulku nejde zjistit ?! Ale podle UTZ by to jít mělo ne?
Děkuji

thalia
31. kvě 2017

V jaký čas testuješ (má se odpo)? Jsi před tím několik hodin bez pití? Ten 17 dc možná chtělo udělat dva testy. Jinak žádný není pozitivní, takže těžko říct, jestli nebyla nebo jsi ji jen propásla. Já osobně vždy měla testovací čárku silnější než kontrolní. Zkoušela jsi měřit BT? To je o dost spolehlivější.

gabrielka_h
autor
1. čer 2017

Dělala jsem vždy k večeru kolem 19:30, úplně bez pití jsem 2 hodiny před nebyla ale snažila jsem se ho omezit. BT jsem zatím nezkoušela. Měla jsi i na těch z Dr.Max vždy silnější?

luciorlice
2. čer 2017

Těžko říct, ale já takto měla slabé čárky jeden měsíc, domnívajíc se, že ovu mám 14.den cyklu při 28 DC, ale nakonec se mi cyklus prodloužil na 32 dní a silnou čárku jsem měla až 17.den.
Čili dle mého u tebe ve vyznačených dnech ovulace nemusela vůbec proběhnout a mohla jsi ji mít později, fakt ta čárka musí být silná jak testovací...teda pokud je u tebe ovulační cyklus v pořádku 🙂