Ovulační testy, který můžu považovat za pozitivní?
Ahooj, holky, prosím o radu....myslíte, že můžu považovat 8.12. večer jako pozitivní ovu test? Děkuju

Ja bych si ten horm.profil klidne zaplatila sama, kdyby mi to nekdo nabidnul. Ale ja o tom vubec nevedela. ☹ no nic,werumko, diky moc za velmi cenne info... dalai cyklus utrous brat nebudu a budu poctive testovat,a uvidime... diky moc,jsi fakt poklad!
Jeste ze existuje MK,protoze kdyz uz dr selzou - holky z MK poradi! Diky moc!
Taky podle me neni idealni poslat hned vsechny do caru. Me o tom dr rekla uz davno,ale my jsme to s manzelem chteli jeste zkusit... a ted tohle....ach jo.... ☹
A spokojena? Vysledky citelne?
Ted mam GS ovutest... a nejsem moc spokojena... casto i kontrolni carka velmi slaba. A jak poznam,jakou potre uji citlivost?
@andy2110 Počítám, že tyto testy mají standardní citlivost 25 IU/ml. Zkusila bych vzít testy 20 IU/ml a pár testů 30 IU/ml. Třeba v poměru 50 a 10. Kdybys měla pocit, že ty dvacítkový jsou pozitivní delší dobu, tak zkusit v tu samou dobu třicítku. Ale měla by Ti sednout v pohodě ta dvacítka...
Má smysl merit teplotu pri nepravid.cyklu? Cetla jsem tady nekde,ze to ma smysl pri pravidelnem...?
@andy2110 Naopak - při nepravidelném je to o to důležitější 🙂 Začíná se měřit začátkem cyklu a z toho Ti vyjde, kdy přesně ta ovulace přišla, nebo jestli nepřišla. Ta teplota najednou strmě stoupne. Pokud vydrží být vyšší 18 dní a déle, tak se pak s největší pravděpodobností jedná o těhotenství.
ok,... vyzkousim.diky za radu!
Tak MS dorazila s utrousem po 33 dnech... bt merim- ikdyz tomu zatim moc nerozumim (tomu grafu) a za par dni zase budu testovat, tak pak opet prispeju foto a budu zadat o radu. 🙂 tentokrat bez utrose. Tak snad to nebude anovu... 😖
@adriankavalo12 Blizi se to,jeste ale testuj dokud nebude ta testovaci carka stejna nebo silnejsi! 🙂 A pak 24-48 hodin pote sup na to 🙂
děkuju 🙂
holky asi to sem nepatri ale potrebuji radu uz 4den zvracim prsa boli i v podbrisku mota se mi silene hlava udelala jsem si ovu test a pozitivni pozna se i na ovu testech tehotenstvi??diky mooc

@maice Nojo, ale ta pravděpodobnost, že by to mohlo vyjít tady je... vždyť ženy berou třeba mnoho let hormonální antikoncepci - ta má nežádoucích účinků a rizik tolik, že nějaký Utrogestan už to nevytrhne.