Ovulační testy, který můžu považovat za pozitivní?
Ahooj, holky, prosím o radu....myslíte, že můžu považovat 8.12. večer jako pozitivní ovu test? Děkuju

a z dneška nemáš? vypadá to že třeba za takový dva dny by mohlo....
@haninka712 take si myslim, ze teprve bude 🙂
@werumka dnes jsem zase špinila...mám z toho celkem vítr...pořád mi nic není..jakože žádné těhu příznaky. Dnes mě bolela hlava jako blázen...až jsem to nevydržela a po několika hodinách si vzala paralen...tak doufám že jsem tím nějka neublížila...taky jsem dnes myslela na to...že jsem vlastně brala až do pondělka gynex a ten se v těhu taky nesmí...ten se bere tři týdny pak pauza a pak se může znova..s tím že člověk pozná, že, když je těhotnej a nebere ho dál...jenže mě ms přišla...takže mě ani nenapadlo, že můžu být těhotna..
@trskova Špinění na začátku být může, ne krvácení. Pokud bys z toho byla na nervy, zajdi na pohotovost, řekni, že pořád špiníš a oni Ti dají utrogestan, případně ascorutin. Mělo by to pak vymizet. Dokud u embrya nefunguje placenta, tak se ve své podstatě nemáš čeho bát, protože dítě na Tebe není plnohodnotně napojeno. A i tak těch pár kapek Gynexu by určitě nic neudělalo 🙂
@werumka zitra si ho dojdu koupit...delala jsem si ho jak jsem krvacela vic...v patek vecer myslim...ale delala jsem si ho nekdy v osm vecer a dost jsem pres ten den pila...takze to bylo dost naredeny..pokud to ma vliv..zdalo se mi ze je test o neco slabsi nez v predchozich dnech....ale mohlo to byt tim jak to bylo naredeny
@haninka712 já měla asi tak jako ty a teď už máme konec 3 měsíce

@trskova A dal Ti třeba ten Utrogestan nebo tak? Jasně, že bude vše ok, jen odpočívej 🙂