icon

Ovulační testy. Máte zkušenosti s jednorázovými?

katteess
10. říj 2006

Holky, nemáte některá zkušenosti s jednorázovými ovulačními testy? Hlavně by mne zajímalo, které používáte, a zda test ukáže jen ovulaci, nebo už upozorní na blížící se ovulaci den, dva předem...

biedronca
28. čer 2017

Jaké ovu testy jsou oopravdu nejspolehlivější, odzkušené? Mám vzdy Dr. Max, ale nikdy jsem něměla tu druhou částku silnou a nebo jeste tmavší než kontrolní.

jarmarca
Autor odpověď smazal
maja1111111
30. čer 2017

@luuucatko jo tak tyhle tysty jsou asi jedine,ktere mi fungujou..jako ,ze ty carky sou fakt silne...a a vu mam overenou i na gynde...ale mama test to je katastrofa !!!i na tehu mi to špatne reagovalo,,,

pujolka26
1. črc 2017

já jsem vyzkoušela více druhů a za mě jsou nej comfort a pak pepino, tam jsou viditelné krásně čárky 🙂

eviczka85
3. srp 2017

Ahoj, napíšete mi prosím váš názor na test? Nikdy se mi silnější čárka nezobrazila. Včera začalo ostré bodání v břiše, po záchodě jsem zjistila slabé krvácení a něco ze mě odchází... Jsem 15 DC.

gabrielka_h
3. srp 2017

@eviczka85 Dr. Max mi taky nikdy neukázal stejnou nebo silnější testovací čárku 😒

eviczka85
3. srp 2017

@gabrielka_h A potvrdila se ti při tom ovulace?

radkan91
16. srp 2017

Ahoj,tak já měla vcera dvě stejně silné čárky,dnes byla druhá čárka již slabá,milování probehlo včera,dnes ani zítra bohužel neprobehne,co myslíte,mohlo by se nám s manželem zadarit? 🙂

biedronca
17. srp 2017

@radkan91 Máme to stejně. Ja měla "tulení" do ovulace a snad v den ovulace (kdy čárky byli dvě - pozitivní test). Ale PO kdyz uz slabnul, uz tulení nebylo zadne.
Moje gyn. mi říkala že je NEJLEPŠÍ mít sex den PŘED pozitivním testem, v DEN pozitivního testu a pak DEN PO. To je uplně nejideálší.....
Takže si myslím,že se tentokrát zase u nas nezadařilo, protože sexík nebylo PO.

radkan91
17. srp 2017

Tak se necháme překvapit,je to asi náhoda,jestli spermie v našem těle přežijí a počkají si 🙂ovulace by měla přicházet jeden až dva dny po pozitivním testu(dvě stejně silné čárky),takže je určitě ideální milování i pár dní po pozitivním testu,jak ti říkala doktorka 🙂

biedronca
17. srp 2017

@radkan91 moje testy,puntíky znamenají tuleni.takže PO ovulaci už nebyl....😑

radkan91
17. srp 2017

Spermie v těle mohou několik dní přežívat,tak uvidíme,jak nám to dopadne 🙂

karolly
28. srp 2017

Ahoj holky, jdu si k Vám prosím pro radu.
Posílám fotku ovulačních testů. Včera v poledne ještě pozitivní nebyl. Ale dneska ráno v 7h bych řekla, že už jo (nebo ne?). Nedalo mi to a dělala jsem v 10h další. A ten už zase pozitivní nebyl. To je jako možných, že bych během těch tří hodiny odovulovala a ještě stihla klesnout hladina LH? Jsem z toho jelen ☹

biedronca
28. srp 2017

@radkan91 nevyšlo,bohužel zase.

zak1991
28. srp 2017

@karolly S ovulačními testy je to jako s tehotenskymi. Záleží na hladině hormonuv moči. Během třech hodin se mohla dost změnit, záleží to na spoustě faktorů. Nemusí to vždycky znamenat, že ovulace uz proběhla.

radkan91
28. srp 2017

@biedronca tak to je mi líto, ale hlavu vzhůru, s pozitivním přístupem to půjde lépe, také si nemyslím, že se nám zadařilo, test negativní a břicho mě začíná bolet jako před MS........

digklariska
29. srp 2017

@karolly nebyl nahodou z ranni moci?Ovulacni by se hned rano delat nemely ;)

karolly
29. srp 2017

@digklariska Úplně z první moči nebyl. Nevím. Nerozumím tomu. Dál se to vyvíjí takhle...

kacasa
29. srp 2017

ovu testy je asi lepsi delat vecer, ne?

biedronca
29. srp 2017

@kacasa ja delala odpoledne po práci ,hlavne to nesmí být rano prostě

kacasa
29. srp 2017

@biedronca a asi je lepsi i ve stejnou hodinu, ne? ev. 2x treba..ja ted budu tez zkouset..zatim je bilo

biedronca
29. srp 2017

@kacasa Nejlepší je +/1 ve stejnou hodinu a miminálně 2 hodiny před testováním NEPÍT, mohlo by to ovlivnit výsledek. Ja vzdy testovala jak jsem přišla z práce. Někdy ve 15,00 ,někdy po 16,00 jak jsem si vzpoměla. Ja myslím,že to netřeba uplně extra hrotit zase.... Vzdy jsem dělala 1x za den.

biedronca
29. srp 2017

@karolly
@karolly Z toho jsem taky jelen. Kazdopádně včera a hlavně dnes se snažte. A klidně i pozítří 🙂 Je možné že jsi mezi těmi hodinami pila, tak se ovlivnil výsledek. Dnes hlavně na to skočte 🙂

kacasa
29. srp 2017

nejlepsi je sexovat ob den..a to by bylo..aby to nebylo 😀 🙂

karolly
29. srp 2017

@kacasa U nás je to momentálně tak, že nemocný syn, manžela škrábe v krčíku a do toho lítáme na stavbu 😀 Takže energie moc není.... 🙂

digklariska
4. zář 2017

Ahoj dneska jsem si zkousela jeden ovulacni test,jestli me moje tuseni neklame 🙂 jsou to testy z ebay,kdyby nekdo chtel odkaz.Akorat ja ted jeste tehotna byt nechci,tak za rok snad ji chytnu 😊

luuucatko
7. zář 2017

Holky, chtěla jsem zeptat, dnes jsem byla na předoperační konzultaci - půjdu na laparku. Říkala jsem doktorovi, že mi včera vyšel pozitivní ovulační test, tak by tedy dnes měla ovu být. A pan doktor říkal při kontrole, že nemůže folikul najít, že asi už praskl a že vidí žluté tělísko. Znamená to, že dnes již teda možné otěhotnět není možné?

kacasa
7. zář 2017

@luuucatko 1 den po prasknuti ano, zkuste

modrypitrisek
6. lis 2017

@kacasa Přemýšlela jsem uplně stejně, ob den sex, a stejně nic :P a naopak když na sex nějak nebyl časoprostor, tak se zadařilo, takže v tomhle hold asi žádné pravidlo nevymyslíme 🙂

kacasa
6. lis 2017

@modrypitrisek tak jste se zrovna trefili..njn je to proste zazrak..to početí 🙂

Strana