Ovulační testy. Máte zkušenosti s jednorázovými?
Holky, nemáte některá zkušenosti s jednorázovými ovulačními testy? Hlavně by mne zajímalo, které používáte, a zda test ukáže jen ovulaci, nebo už upozorní na blížící se ovulaci den, dva předem...
@luuucatko jo tak tyhle tysty jsou asi jedine,ktere mi fungujou..jako ,ze ty carky sou fakt silne...a a vu mam overenou i na gynde...ale mama test to je katastrofa !!!i na tehu mi to špatne reagovalo,,,
já jsem vyzkoušela více druhů a za mě jsou nej comfort a pak pepino, tam jsou viditelné krásně čárky 🙂
@eviczka85 Dr. Max mi taky nikdy neukázal stejnou nebo silnější testovací čárku 😒
@gabrielka_h A potvrdila se ti při tom ovulace?
@radkan91 Máme to stejně. Ja měla "tulení" do ovulace a snad v den ovulace (kdy čárky byli dvě - pozitivní test). Ale PO kdyz uz slabnul, uz tulení nebylo zadne.
Moje gyn. mi říkala že je NEJLEPŠÍ mít sex den PŘED pozitivním testem, v DEN pozitivního testu a pak DEN PO. To je uplně nejideálší.....
Takže si myslím,že se tentokrát zase u nas nezadařilo, protože sexík nebylo PO.
Tak se necháme překvapit,je to asi náhoda,jestli spermie v našem těle přežijí a počkají si 🙂ovulace by měla přicházet jeden až dva dny po pozitivním testu(dvě stejně silné čárky),takže je určitě ideální milování i pár dní po pozitivním testu,jak ti říkala doktorka 🙂
Spermie v těle mohou několik dní přežívat,tak uvidíme,jak nám to dopadne 🙂
Ahoj holky, jdu si k Vám prosím pro radu.
Posílám fotku ovulačních testů. Včera v poledne ještě pozitivní nebyl. Ale dneska ráno v 7h bych řekla, že už jo (nebo ne?). Nedalo mi to a dělala jsem v 10h další. A ten už zase pozitivní nebyl. To je jako možných, že bych během těch tří hodiny odovulovala a ještě stihla klesnout hladina LH? Jsem z toho jelen ☹
@karolly nebyl nahodou z ranni moci?Ovulacni by se hned rano delat nemely ;)
@digklariska Úplně z první moči nebyl. Nevím. Nerozumím tomu. Dál se to vyvíjí takhle...
ovu testy je asi lepsi delat vecer, ne?
@kacasa Nejlepší je +/1 ve stejnou hodinu a miminálně 2 hodiny před testováním NEPÍT, mohlo by to ovlivnit výsledek. Ja vzdy testovala jak jsem přišla z práce. Někdy ve 15,00 ,někdy po 16,00 jak jsem si vzpoměla. Ja myslím,že to netřeba uplně extra hrotit zase.... Vzdy jsem dělala 1x za den.
nejlepsi je sexovat ob den..a to by bylo..aby to nebylo 😀 🙂
Holky, chtěla jsem zeptat, dnes jsem byla na předoperační konzultaci - půjdu na laparku. Říkala jsem doktorovi, že mi včera vyšel pozitivní ovulační test, tak by tedy dnes měla ovu být. A pan doktor říkal při kontrole, že nemůže folikul najít, že asi už praskl a že vidí žluté tělísko. Znamená to, že dnes již teda možné otěhotnět není možné?
@kacasa Přemýšlela jsem uplně stejně, ob den sex, a stejně nic :P a naopak když na sex nějak nebyl časoprostor, tak se zadařilo, takže v tomhle hold asi žádné pravidlo nevymyslíme 🙂
@modrypitrisek tak jste se zrovna trefili..njn je to proste zazrak..to početí 🙂

Jaké ovu testy jsou oopravdu nejspolehlivější, odzkušené? Mám vzdy Dr. Max, ale nikdy jsem něměla tu druhou částku silnou a nebo jeste tmavší než kontrolní.