Ovulační testy opakovaně pozitivní v měsíci.
Holky, kdo rozumíte ovulačním testům? O mimčo se snažíme delší dobu, tak si říkám, jestli něco nedělám špatně. Testy dělám občas, cyklus mám pravidelný, první test dělám 10DC a testuju dokud nevyjde pozitivní, což mívám plus minus 12DC. A pak už netestuju. Počítám s tím, že ovulace přijde 24-48hodin. Tento měsíc jsem byla zvědavá a udělala jsem test už 8den cyklu vyšel ještě negativní, ale první čárka už byla slabá a 9DC už vyšly stejně silné. Teď jsem opět ze zvědavosti po návratu z dovči udělala znova test v neděli 19DC a opět pozitivní (čárka dokonce silnější než ta kontrolní) a dneska 21DC opět pozitivní (čárky stejně silné). Co jsem četla na internetu, tak test by měl být pozitivní pouze jeden den v měsící a pak za 24-48 hodin by se měla dostavit ovulace. Nemáte někdo zkušenost s tím, že by testy byly pozitivní déle nebo opakovaně?
ja jsem mela menstruacni cyklus pravidelny,ale ovulacni jsem mela spatny, jak slecna pise porad nejak jinak, tak me dal lekar v pulce zari leky - clostilbegyt (3-7 dc) 13dc jsem mela injekci a od 16-25dc jsem mela utrogestan a ted cekam miminko a uz jsem v 7 mesici
@fatal_error to je jasný, držím moc palečky. Dej vědět 🙂
@ondrasekkana zkus testovat v jinej cas. Ja napriklad mela vicemene pozitivni ovu test jen asi hodinu az dve v jednom dni a pak zas cely mesic nic…takze to nemelo smysl, to jsem testovala furt. Presla jsem pak na mereni bazalni teploty

@fatal_error Aha!