icon

Ovulation (LH) test strip, máte zkušenost?

radunka87k
17. srp 2016

Dobrý den, máte prosím zkušenosti s tímto typem ovu testů? Od února jsem vysadila antikoncepci a zatím se mi ms dostavila pouze 2x,ale ovulace nikde. Tak mne zajímá, jestli ji zatím opravdu nemám, či zda-li nemohou být tyto testy nekvalitní. Objednala jsem přes ebay a jsou z Malajsie..Děkuji za info.

Ovulation (LH) test strip, máte zkušenost?
kastanek87
17. srp 2016

@radunka87k měříš i bazální teplotu? Přímo s těmito testy zkušenost nemám, ale pokud nic neukazují, asi nebude chyba v testu. jsou případy kdy holkám neukazuje úplně 100% pozitivní, ale ovu mají, ale pokud neukazují vůbec, tak asi bude něco špatně. A taky jsem četla že holky co vysadí prášky, hroooozně dlouho čekají na ovu, ne všechny, ale jsou takový případy. Byla jsi na gyndě na kontrole?

radunka87k
autor
17. srp 2016

Ano, hormonální profil naprosto v pořádku, zítra jdu na gyndu ať s tím něco udělají, nasadí hormony. Ať můžeme co nejdříve začít.

kastanek87
17. srp 2016

@radunka87k tak budu držet pěsti, někdy je potřeba aby nám s tím trošku páni doktoři pomohli 😀 ale doporučuji opravdu i měření té bazální teploty, je to nejjistější 😉

radunka87k
autor
17. srp 2016

S tim nemam zkusenost zatim.prodava se v lekarne? A za kolik?neco jsem cetla ze se meri rano nez se vstane z postele..a jak je to se stupni?