Ovulation (LH) test strip, máte zkušenost?
Dobrý den, máte prosím zkušenosti s tímto typem ovu testů? Od února jsem vysadila antikoncepci a zatím se mi ms dostavila pouze 2x,ale ovulace nikde. Tak mne zajímá, jestli ji zatím opravdu nemám, či zda-li nemohou být tyto testy nekvalitní. Objednala jsem přes ebay a jsou z Malajsie..Děkuji za info.

Ano, hormonální profil naprosto v pořádku, zítra jdu na gyndu ať s tím něco udělají, nasadí hormony. Ať můžeme co nejdříve začít.
@radunka87k tak budu držet pěsti, někdy je potřeba aby nám s tím trošku páni doktoři pomohli 😀 ale doporučuji opravdu i měření té bazální teploty, je to nejjistější 😉
S tim nemam zkusenost zatim.prodava se v lekarne? A za kolik?neco jsem cetla ze se meri rano nez se vstane z postele..a jak je to se stupni?

@radunka87k měříš i bazální teplotu? Přímo s těmito testy zkušenost nemám, ale pokud nic neukazují, asi nebude chyba v testu. jsou případy kdy holkám neukazuje úplně 100% pozitivní, ale ovu mají, ale pokud neukazují vůbec, tak asi bude něco špatně. A taky jsem četla že holky co vysadí prášky, hroooozně dlouho čekají na ovu, ne všechny, ale jsou takový případy. Byla jsi na gyndě na kontrole?