icon

Píchání v podbřišku

kacorek85
2. lis 2015

Je to týden, co mi skončila menstruace. Nicméně mě pořád píchá v podbřišku na pravé straně, jako bych měla dostat menstruaci.
Není to pravidelné a soustavné. Trvá to někdy celý den, dneska třeba jen cca 3 hodiny, přešlo to a teď to začíná znovu.
Ovulace, podle kalendáře, by měla být příští úterý.
Snažíme se o miminko, tak se nechci radovat že by to mohlo být klubání.
Co myslíte? Máte to tak nějaká taky. Poraďte.

lenkasaf
•
2. lis 2015

Ahoj, mám to tento cyklus stejně jako ty. Od konce MS mě píchá na pravé straně a dnes mě celou noc bolelo břicho, jako bych měla znovu dostat MS. Nevím co to, ovu mám mít v sobotu, ale nikdy mi to před ní takto nedělalo. Test nechci zbytečně kupovat, zklamání bylo dost, nemyslím si, že jde o těhu, ale jsem z toho nervózní. ☹

biton
•
2. lis 2015

@kacorek85 Dobrý den, jsem na tom podobně jako Vy. Jen mám pocit, že to píchání je na pravé straně. Také by mě zajímalo co to může být? 🙂

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@lenkasaf
@biton
Právě že už taky nechci vidět další negativní test, tak jsem si říkala že zkusím štěstí tady mezi informovanějšími maminkami 🙂
Jak jsem psala, u mě to je buď celodenní proces, nebo přerušovaný. Den v kuse, den dva mě píchne jen občas, pak třeba dva dny v kuse ....

biton
•
2. lis 2015

@kacorek85 Jak dlouho už to takto cítíte? Mě to začalo včera.

micha2105
•
2. lis 2015

Mám úplně to samé, trvá to snad už 3 měsíce. Vždycky ve druhé půlce cyklu mě začne píchat vpravo v podbřišku, někdy to píchání trvá půl dne vkuse, některý den mě píchne jen občas a některý den necítím vůbec nic.. Tak nevím, co to může být 😖

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@biton U mě to začalo právě hned po menstruaci. Ta skončila v pondělí a já od úterý začala cítit píchání. Říkala jsem si, že to může být ještě pokračování, ale nebylo. Navíc jsem měla menstruaci dostat až v to pondělí, dy mi skončila, ale dostala jsem ji o 4 dny dříve. Mám nějak rozhozený cyklus. Buď ji dostanu hodně brzy, nebo třeba i o 7-10 dní později. A pak babo raď, kdy mám ovulaci 🙂
Stáhla jsem si sice aplikaci do telefonu a dle ní to jakž takž vychází, ale ..... stejně jsou pochybnosti ....
Jak dlouho se snažíte o miminko?

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@micha2105 Tak tak, mám to podobně

biton
•
2. lis 2015

@kacorek85 Pokud to tak jde říct tak od září (tak nějak víc) a právě na konci září už jsem měla MS takovou jinou než obvykle (2 dny silnější špinění, 2 dny ,,červená" a zase špinění) a teď v říjnu nejdříve hnědý výtok, špinění, 2 dny ,,červená" a 2 dny špinění. Prostě co se snažíme mám MS slabší než dříve (s HA). Nějak si dělá moje tělo co chce. A vy se snažíte jak dlouho, pokud se smím zeptat?

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@biton My to zkoušíme od května 2014, ale je fakt že od června 2014 přišlo spoustu stresujících faktorů . Navíc přítel je doma jen o víkendech a poslední dobou jim v práci zavedli novinku"pohotovostních služeb" tak jeden víkend v měsíci nejezdí a zůstává v práci. Čili nebereme tragicky že se nedaří. Začala jsem studovat tak možná to klapne teď ve zkouškovém.

biton
•
2. lis 2015

@kacorek85 A od kdy pociťujete toto píchání v podbřišku? Až teď nebo jste to cítila už dříve? Určitě se brzy všichni dočkáme. 🙂

dzogobela
•
2. lis 2015

Holky a nemůže to být ovulace? Nebo spíš, jste si jisté, že ovulaci máte ty termíny, co tu píšete? Že třeba není dřív? 🙂 I když já jsem tenhle cyklus tak dost zmatená, píchalo mě minulý týden a i jsem úplně slabounce špinila, vyšlo to i na nějaký 15 DC, takže by to mohla být ovulace. Ale testy negativní a navíc minulý měsíc jsem měla cyklus 40 dní, takže ovulaci někdy o hodně později.

biton
•
2. lis 2015

@dzogobela Samozřejmě, že je to možné....možné je totiž u mě vše 🙂 Ale dle mého názoru (neměřím teplotu), když jsem měla min. měsíc ovulku, tak mě nic nebolelo a hodně jsem byla ,,mokrá" (omlouvám se, ale nevím jak jinak to napsat) - intimku jsem měla úplně mokrou a tentokrát nic. Takže těžko říci, zda to je (či byla) ovulka. Ještě se v tom nějak nevyznám.

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@dzogobela Já si dělám ovulační testy a ty mi opravdu prozatím vycházely na dny, kdy mi je předpověděla aplikace.
@biton Začalo to až teď v poslední době, kdy jsem začala poctivěji sledovat své tělo a dělat vše pro "výrobu miminka".

Musím říct že jsem taky pořád zmatená jak to poznat pokud nemám ovulační test

biton
•
2. lis 2015

@kacorek85 A TT jste nezkoušela?

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

Teď ne, předtím ano. Vždycky mě hrozně zklame když je tam jen jedna čárka

micha2105
•
2. lis 2015

Za mě teda si myslím, že ovulace to nebude. Ta mě "bolí" mnohem víc, mívám někdy docela silné bolesti a většinou se mi k ovulaci připojí i plodný hlen. Nedávno jsem zkoušela pít kontryhel a mám pocit, že po něm to píchání v druhé půlce cyklu bylo ještě silnější.
A přesně jak říká @kacorek85 - začala jsem to až tehdy, když jsem se začala sledovat a pozorovat.

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@micha2105 Já právě "píchání" ovulace zatím nedokázala posoudit. Vážně jsem zvědavá co ty naše příznaky můžou znamenat 🙂

micha2105
•
2. lis 2015

@kacorek85 já tedy ovulaci poznám, někdy jsou to tak velké bolesti, že nemůžu skoro chodit 😖 Ale taky jsem moc zvědavá co to teda je !

kacorek85
autor
•
2. lis 2015

@micha2105 Tak takové problémy naštěstí nemám ani u menstuace. I když někdy mám pocit že mi exploduje břicho

lindabalogova691
•
29. čer 2023

Ahoj jsem tu nova. Prosím mnel to uz někdo. Z vás. Dnes jsem 3týdny po inseminaci. A ms nedorazila 9dni beru. 3krát dene progesteron besis. Nemá vliv na ms ten progesteron ?