Plánování čtvrtého dítěte ve věku 36 let: Jaké jsou zkušenosti?
Dobrý den maminky chtěla bych se zeptat kdo plánoval - neplánoval 4 mimco věk 36+ (naše děti mají 15 let 11 let 7 let ) a asi na mě přišli tik tak hodinky chtěla bych malí děkuji za váš názor ...
@lencaa11 Dobrý den , také planuji a čekám tento měsíc opět zk. Měření bazální teploty. Už nějakou dobu to zkouším neřešit. Páč mi Dr řekla že to vidí v hlavě 🙄 ale to není jen tak žejo co si budem...
Ale jelikož mi má předchozí gynekoložka před časem dělala testy krevní hormonální profil a zjistila že mám nějak špatně hodnoty ale víc neřešila a ani mi to neobjasnila změnila jsem doktora a ten po výsledcích které jsem ukázala z jednotného vyšetření u předchozí dr dala mi nato též rok a pak mám přijít to teprve řešit. Hodiny tikají jak zteklé a nejde každý měsíc nato nemyslet jestli se náhodou už nezadarilo ale zatim bohužel 🤷 Cyklus mám poslední rok dva co to zkoušíme rozhaseny. Zkracuje se mi jednou po 25-21-17 dnech jak kdy nejdelší 27 jednou cca za půl roku cyklus ...jinak ještě cca před dvěmi lety pravidelné jako hodinky přesně po 28 dnech. Antinu neberu už asi 10 let . Mám dva syny téměř 15 let a 11 let a toužím ještě po mimcu. Už ale nejsem nejmladší za nedlouho 39 z výsledků krevních z loňska mám LH 3,4 a FSH 4,6 a vůbec tomu nerozumím. Tři měsíce papám Sarapis a Nosifol na podporu a stále doufám že už třeba se to povede ale zatím stále nic. Tak jsem na čekačce. Nevím jak si ještě jinak pomoci. Nechci čekat další rok a nevím co mám dělat. Tlačit na pilu také moc nechci chtěla bych počít tak jako u kluků ale asi ten věk a stárnutí nezastavim. Cítím únavu a flustraci z toho věčného čekání. Snad si mne brzy nějaká dušicka vybere a budu i já naplněna pocitově. Přeji ti brzké zadařeníčko 🙂🙏
@paja123kluci napis mi 😉

@lencaa11 já jsem sice 4 . dítě neplánovala, ale jsem šťastná, že ho mám, i když jistě obavy stále přetrvávají. Mám děti 22, 18, 5 a 4 měsíce. Poslední jsem rodila ve 42 letech.