Po kolika dnech můžu dělat tt?
Chci že zeptat po kolika dnech od styku můžu delat tehotensky Test ,, vim ,že po vynechani ms ale po kolika dnech je tu duvěrihodny a pravdivý
@dommie_love Ja bych testu verila nejdriv den, ale idealne az tak tyden po vynechani. I pres pozitivni test muze jeste ms dorazit a clovek je pak smutny. Kdo to ma ale vydrzet, ze jo 🙂
Záleží kdy byla ovulace. Já mám zkušenost,že 12-13 dní po ovulaci už mi test // ukazuje,a to kupuju vždy běžné testy z drogerie, žádné extra z lékárny. Vzhledem k tomu,že spermie vydrží až 5 dní,tak doba od styku není to zásadní.
Ideál kolem ms
@dommie_love jako vetsinou se ukaze az tak tyden po vynechane MS
@keksik002 to už by mělo být úplně jasno, dálnice a na utz ( dobrém utz) vidět dutinka malá.
Ale je fakt že počkat týden je dobré,jednak se nehoní duch,jednak ovulace mohla být později, jednak se občas stává,že to odejde s ms. Ale já když vím kdy ovuluju, tak jsem to nikdy nevydržela, vím že ms mi chodí většinou 13 dní po ovulaci,tak když nic, dělala jsem test.
Dělala jsem si 3 dny po vynecháni ms... byl pouze malý duch... az po 5dnech vynechání byla pěkná čárka 🙂
@keksik002 no, právě. Správně podle normy by týden před ms nemělo být vidět nic,protože to se vajíčko sotva uhnizduje. Ale pokud zrovna v tom cyklu byla ovulace dřív,tak jde // najít dřív. Ony by jinak i ta ms přišla dřív než obvykle. A zas naopak, při pozdější ovulaci // nebo ms později.

důvěryhodný a pravdivý to před ms nikdy nebude, nikdo ti nezaručí že to neodejde s ms. Proto je určitě lepší až když mekáš nebo první den ms aspoň pak nebudeš zklamaná.