icon

Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?

pajaa51
8. říj 2020

Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?

Strana
z8
pajaa51
autor
30. říj 2020

@patypresdevaty to ti tak závidím 🙂

priefi
30. říj 2020

@pajaa51 zkus se odpoutat od toho, že to je nechutné a podívej se na tu konzistenci hlenu, pomůže Ti to, aby ses orientovala, jaký máš hlen. Každopádně pokud ho máš méně, tak musíš jít víc dovnitř, abys zjistila. A úplně topka prý je, když se hlídá čípek. Když je vysoko a je měkký a otevřený, spermie mají zelenou

pajaa51
autor
30. říj 2020

@priefi ja to fakt nepoznám budu prostě zkoušet zy ovu testy a pít grepovou stavu prej to tomu pomáhá

priefi
30. říj 2020

@pajaa51 celkově citrusy (klidně i citron,. pomeranč atd.) jsou zásadité, takže v těle pomáhají zmenšit překyselení. Jak už jsme jednou psala 😉

pajaa51
autor
31. říj 2020

@priefi fakt i pomeranče i citrony, citrusové plody? Ja jsem myslela, že právě z citronu,ze bych byla prekyselena ještě víc 😅

priefi
31. říj 2020

@pajaa51 nn, to by sis ho musela dávat přímo tam dolů, takhle kdysi používali citróny jako antikoncepci. Ale když je sníš, tak jsou zásadité.

pajaa51
autor
31. říj 2020

@priefi tak to je super vědět děkuji 🙂 a na ten plodny hlen pomáhá asi jen grep že?

priefi
31. říj 2020

@pajaa51 nejde o plodný hlen, ale kyselost v pochvě. Jestli hlen ovlivňuje grep, to nevím. Ale určo zkus ten gel, co jim má pomici

pajaa51
autor
1. lis 2020

@priefi dobře děkuji,tak snad pomůže, přítel uvažuje o testu plodnosti,jsem z toho rozklepana moc se me do toho nechce,ale já doufám,ze ten gel už ted pomůže.
Nemůžu ukončit ted práci dokud nejsu těhotná, už me ta práce štve,ale bohužel ještě musím vydržet...

priefi
1. lis 2020

@pajaa51 pokud přítel chce, ať určitě jde. Málokterý chlap na to chce jít dobrovolně.

verulevrtule
1. lis 2020

U mě bohužel ne, ale bylo to po potratu...

priefi
1. lis 2020

@pajaa51 jinak já o to malé přišla. Nevyšlo to 😔 už zase

pajaa51
autor
1. lis 2020

@priefi vážně? To snad ne je mi to líto 🥺

pajaa51
autor
1. lis 2020

@priefi právě,ze jen domácí test nevím,jestli se tím zbytečně nestresovat ted to mám jen v hlavě,jako není to zrovna nejlevnější za 500kc pro oba a nejspíš by ted s tim doktoři asi nic neudělali ne? Když je ten nouzový stav?

priefi
1. lis 2020

@pajaa51 mno... Co se týče doktorů, tak obvykle chtějí, aby se pár snažil rok, než podniknou nějaké kroky. Samozřejmě, pokud by si přítel vyžádal spermiogram, tak asi mu žádanku dají. S těmi domácí testy, to nevím, jaká je jejich kvalita. To neporadím.

Bohužel, včera jsem začala špinit, dnes to zesílilo, jeli jsme pro jistotu na pohotovost a dr.rekl, že tam nic nevidí. A že asi brzo se začnu čistit sama. No a už jsem se začala čistit sama 😔

pajaa51
autor
2. lis 2020

@priefi ach jo to mě mrzí 🥺 tak snad příště 🙂. Noo aai to zatím nechám ještě v klidu zkusím gel, ovoce... A uvidíme snad už to vyjde 🙂

priefi
9. lis 2020

@pajaa51 já teď piju kontryhel a maliník. Maliník prý taky pomáhá zkvalitnit hlen, aby spermie v něm déle vydržely. Oba čaje se pije jen do ovulace, pak už ne. Tak zkus když tak i ten maliník.

pajaa51
autor
11. pro 2020

Ahoj holky, tak konečně po tech několika měsících jsem se taky dočkala :srdce: (zakladatelka)
Jsem v 7tt a utz je z 6tt další týden ve čtvrtek jdu na kontrolu zase snad bude :srdce:. Včera jsem ještě zkoušela test a je pěkně silnej krásná dálnice :srdce:

lentilkah
11. pro 2020

@pajaa51 Je, tak gratuluju a drzim palce, at je vse v poradku.

jakreb
11. pro 2020

@pajaa51 Ano podarilo. Dokonca na prvy a jediny pokus.😀😉

priefi
11. pro 2020

@pajaa51 krása, držím pěsti, ať vše dobře dopadne. Já další cyklus zase měla // a zase mě čekal SP. Takže ukončili jsme snažení....

pajaa51
autor
12. pro 2020

@lentilkah děkuju ,snad ano 😘

pajaa51
autor
12. pro 2020

@priefi ach jo ,to mě mrzí 🥺

Strana
z8