Podívejte se na testy před menstruací. Vaše zkušenosti.
Jsem zvědavá jestli nějaký vypadal podobně jako můj :D
@kristynalucinka jinak můj test 7. den MS, jen abych přidala svou trošku do mlýna 😅 taky čekám, co se z toho vyklube 🤔😁
@kristynalucinka me vysel krasnej dousek 13DPO. Kazdy to ma ale jinak. Ja jsem se testovala, pre jsem byla nedockava. Jsem po 3 tehotna a vzdy kolem 11DPO mi vysel DUCH. Ale vzdycky v den MS jsem si to potvrdila testem a tam byla uz dalnice. Pozor, cetla jsem hodne diskuzi a nekterym holkam vysel pozitivni test klidne 3-4 dny po ocekavane MS.
@anna987 já právě taky a ty dousci jsou na každém testu,někde až po zaschnuti
@makmak28 7dni po vynechání ms?
@kristynalucinka ne, mně MS nevynechala, proto je to divný 😅 já bych netestovala, když jsem to dostala ale nahlodala mě moje doktorka... příští týden se uvidí, jestli z toho něco bude...
@makmak28 ahaaa :D tak to vám přeju ať to dobře dopadne. ❤️ Já dnes teda nedostala a ani náznak že by měla přijít.
@kristynalucinka děkuju 😊 já jsem připravená na všechno, děj se vůle boží 😅
nepřišla? tak o to víc držím palce, ať to není jen zpoždění 🍀
@makmak28 kezby to tak bylo ❤️ a vy si přejete miminko?
@kristynalucinka Prosím nevykat 😉😁
nijak intenzivně jsme teď miminko neplánovali ale dali jsme tomu volný průběh a přestože mám obavy co se praktických věcí týče (práce, stěhování, peníze atd.) tak bych miminko moc ráda... jak se říká, vhodná doba není nikdy 😁
@makmak28 jo přesně tak :D já jsem nedávno přišla o dvojčata. 16tt.. takže miminko prostě je sen.. teď s těma testama a vynechanou ms jsem z toho v háji.. :D
@kristynalucinka ooou, no to mě mrzí 😔 tak hlavu vzhůru, pokud možno (jakože je to nemožný) nestresovat, čekat, doufat... opravdu moc držím palce, i na nohou 🍀🩷
@makmak28 děkuji moc i já tobě ❤️ dám za pár dní vědět ☺️
@makmak28 tak dnes přišla,dost silná ms.. no nic tak zase znovu. Zeptám se podle kalendáře,kdy je nejlepší mít sex aby to klaplo? Kalendář funguje..
@kristynalucinka Jejda to mě mrzí, že to nevyšlo 😔 Kalendář funguje, to myslíš jak?
@makmak28 jakože sedí ovulace
@kristynalucinka tak pokud ti to pasuje tak není co řešit, a vlastně ti celkem závidím, já vím o své ovulaci velké kulové 😅😁
@makmak28 já to tak taky měla ještě do nedávná :D právě někdo radil tuhle aplikaci a fakt sedi
@kristynalucinka a podle čeho soudíš, že to sedí jestli se můžu zeptat? 🤔
mně kalendář +/- pasuje až když to nějak vypozoruju a zadám správná čísla do nastavení, já nikdy neměla cyklus 28 dní takže bych si mohla nechat zdát 😅
@makmak28 když mi ukazuje ovulaci tak ji opravdu mám,podle příznaků co sama vycitim na těle.
@kristynalucinka tak to máš super, v tom případě bych to nejlíp viděla na 19.-22. 😉 Hodně štěstí 🍀
@makmak28 ahooj,prosimtě,jak tě napadlo udělat i když jsi měla ms? Mě se teď stala zvláštní věc. Ráno byla ms silná,teď už žádná.. jsem fakt z toho už jelen :D
@kristynalucinka já jsem byla u obvodní a když se mě ptala s čím jsem přišla tak řikám že mi kolísá teplota a jsem strašně moc spavá a unavená ale fakt kriticky. a ona: a nejste těhotná? no řekla jsem že mi teď akorát končí MS tak že asi ne ale ona říkala ať to přece jen zkusím, že se to stává... tak jsem to zkusila no 😁 a taky jsem měla den slabou, den silnou, pak tři dny sotva špinění... zkus a uvidíš no 😉
@makmak28 ahojky,jak ti to dopadlo? ☺️
@kristynalucinka něco bylo ale neudrželo se, hcg v úterý kleslo na 7 😕
@makmak28 tak to mě mrzí 😔 u mě taky nic
@kristynalucinka tak hodně štěstí do dalšího kola 🍀🫶💪😉😊
@makmak28 ahojky,hlásím se. :D zase jsem nevydržela a udělala test 2dny před ms. Co myslíte?
@kristynalucinka Já tam nic nevidím. Ale místo kalendáře bych zkusila měřit bt.
@kristynalucinka úplně něco málo vidím když přiblížím ale brala bych to jako negativní, kdyby to bylo těhu 2 dny do ms už by tam mělo bejt něco víc 🤷

@kristynalucinka takže pokud počítám správně tak 16DPO 🤔 Tak to mě tím tuplem nenapadá, co by ten výtok mohl být 😅 asi pro tebe nebudeme mít jinou radu než čekat... Známe to všechny, je to nekonečné a pokušení testovat je veliké 😁
Edit: počítám blbě, ale jen o trošku 😅