Podpora ovulace u žen, poradíte léky?
Holky prosím vás,
dnes jsem byla na gynekologii a pan primar mi poradil léky, které jsou teď moderní, nejsou hormonální a podporují ovulavi. Že s tím mají dobrou zkušenost. Jenomže já jsem zapomněla jak se to jmenuje. Netušíte co to může být?
Inofolic, Nosifol, Fertiprona
Jelikož Ovulace představuje proces, během kterého se z vaječníku za pomoci luteinzačního hormonu ( LH ) uvolní zralé vajíčko, které je pak zhruba 24 hodin ve vejcovodu připravené k oplodnění.
Takze:Drmek FORTE dokáže stimulovat syntézu luteinizačního hormonu LH a progesteronu a tím tak umocnit celou ovulaci. Drmek FORTE je extra silní koncentrát z rosliny drmku, který je v koncentraci 10:1 považován za nejsilnější drmek na trhu. Tato forma bylinného přípravku je silnější než běžné tinktury či bylinné čaje.
Když u vás probíhá ovulace, pak je důležité mít kvalitně vyživené a dostatečně životaschopné vajíčko. K tomu můžete využít právě vitamíny Fertilcare s kyselinou listovou, které byly vyvinuty speciálně pro ženy, které se snaží otěhotnět. Obsahují důležité živiny, které podporují ženskou plodnost, pomáhají připravit vaše tělo na plánované těhotenství a během těhotenství pak přispívají k normálnímu buněčnému dělení a vývoji neurální trubice dítěte.

Doktoři hodně doporučují INOFOliC, aspoň mě...Je toho na trhu spousta..