icon

Podpora ovulace u žen, poradíte léky?

moncici89
31. bře 2017

Holky prosím vás,
dnes jsem byla na gynekologii a pan primar mi poradil léky, které jsou teď moderní, nejsou hormonální a podporují ovulavi. Že s tím mají dobrou zkušenost. Jenomže já jsem zapomněla jak se to jmenuje. Netušíte co to může být?

boure888
31. bře 2017

Doktoři hodně doporučují INOFOliC, aspoň mě...Je toho na trhu spousta..

alcar
31. bře 2017

Inofolic, Nosifol, Fertiprona

absintka19
31. bře 2017

Jelikož Ovulace představuje proces, během kterého se z vaječníku za pomoci luteinzačního hormonu ( LH ) uvolní zralé vajíčko, které je pak zhruba 24 hodin ve vejcovodu připravené k oplodnění.

Takze:Drmek FORTE dokáže stimulovat syntézu luteinizačního hormonu LH a progesteronu a tím tak umocnit celou ovulaci. Drmek FORTE je extra silní koncentrát z rosliny drmku, který je v koncentraci 10:1 považován za nejsilnější drmek na trhu. Tato forma bylinného přípravku je silnější než běžné tinktury či bylinné čaje.

Když u vás probíhá ovulace, pak je důležité mít kvalitně vyživené a dostatečně životaschopné vajíčko. K tomu můžete využít právě vitamíny Fertilcare s kyselinou listovou, které byly vyvinuty speciálně pro ženy, které se snaží otěhotnět. Obsahují důležité živiny, které podporují ženskou plodnost, pomáhají připravit vaše tělo na plánované těhotenství a během těhotenství pak přispívají k normálnímu buněčnému dělení a vývoji neurální trubice dítěte.