icon

Podstoupili jste lázně při neplodnosti?

veruru
21. říj 2008

Ahoj holky,
byla jste některá v lázních ?
které byste doporučily, napište prosím nějaké zkušenosti, na co si dát pozor, zda si radši vzít 1lůžkový pokoj, něco o procedurách..
Díky moc za všechny informace,
ahoj, Veru

katkatomaskova
5. bře 2017

@1lenuska1 No já bych se hodně bála, když řeknou, ze už maji plno.. 😅

1lenuska1
5. bře 2017

@katkatomaskova ale oni Vas umistit musi! 🙂 mate prednost pred samoplatci atd. A tech lazenskych hotelu je tam dost - oni Vam rekli, ze je vsude plno? Nebo jen v jednom co jste si vybrala?

katkatomaskova
5. bře 2017

@1lenuska1 Ne, ani jsem neresila konkrétní hotel, jen jsem se ptala, jak by to bylo s případnou rezervaci dopředu. A paní mi řekla, ze mám docela co dělat, ze už mají docela plno.. Taky si myslím, ze bychom měli mít přednost před samoplatci, ale fakt nevím.. Tak asi muzu uklidnit zjitrele nervy 🙂

1miska
5. bře 2017

@1lenuska1
@katkatomaskova umistit nemusi, mamka to resila ted před vanoci, mela lazne na komplexni gynekologickou peci po operaci v male panvi, zadost do frantisek - byli plne, nebo ne uplne plne, ale nabidli ji pokoj kde by celkove doplatek za pobyt na tri tydny byl cca 14,000 tak sla jinam.....

1lenuska1
5. bře 2017

@1miska No jasne, proste nekde v tom limitovanem terminu ji misto (nekde) najdou. Tak jsem to myslela. Nebude to podle prani klienta, ale pokud na tom danemu nezalezi, tak nemusi mit strach ze by mu to propadlo nebo ze by nejel...

1lenuska1
5. bře 2017

@1miska proto se do zadosti vypisuji i dve varianty...

katkatomaskova
6. bře 2017

@1miska No tak to by mě manžel hnal... 😂 😂 14tis. doplatek na pokoj... 😂

katkatomaskova
6. bře 2017

Tak dámy, co radíte??? Zavolat, a zkusit rezervaci, jestli ještě bude nějaké volno, nebo to nechat koňovi, a riskovat nějakou takovou podobnou částku?? 😂

jezz13
6. bře 2017

Nemáte někdo zkušenost s příspěvkovým pobytem, kdy si pacient platí ubytování a pojišťovna hradí péči? Mám "jen" po dvou potratech, takže podmínky pro komplexní péči nesplňuji, ale nikde jsem nenašla podmínky pro příspěvkovou péči..
Případně zda jako samoplátce dostanu stejné léčebné procedury jako při komplexní péči (vaginální tampony atd.) nebo můžu jen na "relaxační" procedury typu vířivka?

1lenuska1
6. bře 2017

@katkatomaskova zavolat a rezervovat, zaplatit rezerv.poplatek a tesit se! 🙂 Ja doplacela za pobyt kompletne asi 12tisic. A nelituju ani jedine koruny 😉

katkatomaskova
6. bře 2017

@1lenuska1 Tak osobně doufám, že až na takovou částku se nevyšplhám.. 🙂

1miska
6. bře 2017

@1lenuska1 neklapla ani druha varianta, jela az do 4. laznich které kontaktovala - nepochodila ani ve frantiskach, ani v klimkovicich ani v lednici - ale uznavam ze to byla nase chyba, když jsem jela ja s dg. neplodnost, tak to bylo tri mesice od schvaleni nastup tak jsme to blbe pochopili a mysleli ze mamka to tak ma taky, ale u gyn. operace je to tri mesice od operace, takze tri tydny v nemocnci, pak nez byla schopna jet k obvodacce na odbery, EKG atd... tak zadost se vystavila cca 2 mesice od operace, za tyden schvali a pak mela uz jen tri tydny do nastupu, coz byl plne chápu pro lazne hranicni termin, tak proto nemeli nikdy místo ze to bylo "na poslední chvili"

misutka30
6. bře 2017

@katkatomaskova Ahojky, přesně jak píšeš... i mě bylo řečeno, že rezervace 2300,- je nevratná, pokud ti lázně pojišťovna neschválí. Pokud jo, tak by to měli z ceny za nadstandard odečíst. No, já si říkám, náhoda je blbec a vyhodit dva a půl tisíce z okna se mi nechce. Tak stále čekám, co pojišťovna. Je super, že to někde funguje tak rychle, ale to nebude můj případ. A ty chceš jet v první půlce dubna? Mně do telefonu paní říkala, že dvoulůžáky ještě volné měla, ale to bylo min. týden...

1lenuska1
6. bře 2017

@katkatomaskova ja si priplacela za jednoluzkovy pokoj, ale jinak zadny nadstandard jsem nemela. Jen to byl drahy hotel a v cene bylo jidlo, ale ne piti (tedy kdyz nepocitam ranni caje atd). A prodluzovali mi pobyt na 4 tydny, tak proto ta vyssi cena...

misutka30
6. bře 2017

Holky, a ještě se ujistím - píšete, že lázně poté, co jsou pojišťovnou schváleny, nás musí někde umístit? A to do těch nejlevnějších pokojů, kde se nic nedoplácí nebo mohou říci, že ty mají plné a chtít doplatek např. za pokoj standard dvoulůžkový? Totiž já původně chtěla jednolůžkový pokoj, ale poté, co mi minulý týden řekli, že je mají prakticky plné (ve všech hotelech), tak jsem se rozhodla nechat to koňovi a počkat, až přijde schválení od poj. s tím, že vezmu co bude (resp. bez nadstandardu, abych nedoplácela).

1lenuska1
6. bře 2017

@misutka30 za dvouluzkovy standard by se nic doplacet nemelo. Ale jak jsem si vsimla, je to hotel od hotelu. Spis bych si vybrala hotel a volala tam, budete se bavit o konkretnich doplatcich a podminkach...

misutka30
6. bře 2017

@1lenuska1 Díky za odpověď. Teď jsem z toho ale zmatená, myslela jsem, že každý hotel má pokoje, které jsou při KLP tzv. s doplatkem 0,- a teď zjišťuji, že to tak asi není - viz Pawlík a další?? Znamená to, že vždy budu muset něco doplatit za ubytování (nepočítám 15,- lázeň. poplatek)? A ty sis domlouvala pobyt na konkrétním hotelu? Já na infolince dostala kontakty na tři tel. čísla, kam jsem se měla obrátit, byla to asi také nějaká infolinka a slečna byla tedy značně nepříjemná a odkázala mě na jejich webovky, kde jsou ty doplatky uvedeny.

1lenuska1
6. bře 2017

@misutka30 Ano, ja si volala primo na recepci hotelu a sdelili mi vsechny poplatky a doplatky. Kdybych nechtela jednoluzkovy, tak doplacim "pouze za osobni potrebu". Ale neni problem mit na pokoji balik vod napr. Za ten mesic jsem na piti a jidle (kdyz treba prijela navsteva a vzala jsem je na veceri v hotelu) jsem doplacela cca 5tis. Proto radim - vyberte si hotel a domluvte se primo s nimi. Na infolinky nevolat, tam jsou snad vsichni neprijemni... 🙂

misutka30
6. bře 2017

@1lenuska1 Tak a teď mám v tom guláš ještě větší🙂 rozumím tomu dobře, že ty sis platila za jednolůžák + ještě cca 5 tis. za jídlo a pití? Jak to, já myslela, že jídlo (plná penze) je v ceně KLP... jinak děkuju za radu, až mi to pojišťovna schválí (já doufám, že ano), tak zavolám do několika hotelů a uvidím🙂

1lenuska1
6. bře 2017

@misutka30 nenene, tak znovu. Jidlo - plna penze - bylo v ramci KLP. Ale piti tam neni (krome vody z barelu a caje k snidani). Takze kavicky, vinka a pripadne hosteni navstev slo na me a tak jsem celkem platila cca 5tisic. Plus jsem si doplacela za jednoluzkovy pokoj pri 4 tydennim pobytu.

1miska
6. bře 2017

@misutka30 nektere hotely pokoje bez doplatku nemaji. Jak ti to schvali tak hned volej, ja volala hned a jela jsem za 14 dni. Pokoj v Adlerovi s doplatkem 100 Kc/ den, měli i bez doplatku ale to nekdy prelom listopad/prosinec, tohle byl začátek rijna, tak jsem volila s doplatkem a urcite to stalo za to, byl tam prenadherny podzim a pokoj byl taky uzasny, k tomu moc fajn spolubydlici na 14 dni a dalších 14 dni tam nebyl nikdo.

misutka30
6. bře 2017

@1lenuska1 Jo ták už chápu, možná za moje prodloužené vedení může dnešní dopolední narkóza, byla jsem na zákroku. Tak díky za rady a doufám, že v dubnu či květnu budu zdravit z lázní🙂

misutka30
6. bře 2017

@1miska To věřím, že podzim v lázních byl krásný, osobně bych mu dala přednost před jarem, ale tlačí mě čas, tak lázně řeším nyní, abych ještě než začne léto začala stimulovat na další IVF. No, snad vše klapne a místo v lázních nějaké bude....

1lenuska1
6. bře 2017

@misutka30 uuuplne v pohode!🙂 Tak drzim pesti at to vyjde! 🙂

misutka30
12. bře 2017

Ahoj holky, tam my lázně vyšly a 2. 4. nastupuju! 🙂 Jede v tomto termínu některá z vás také??

katkatomaskova
14. bře 2017

@misutka30 Jááá !!! 😅

janap777
14. bře 2017

Ahoj, já jedu ale az v červnu. Kdyby jste některá chtěla mám poukazku na 1000 Kč slevu, je jen pro prvolazenacky a to já nejsem. Kdyby jste něco chtěli vědět napište, jedu po několikáté.

dpmo
18. bře 2017

Ahojky jedu 2.dubna také-hotel savoy🙂

janap777
19. bře 2017

@dpmo hezky si to uzij. Savoy je také fajn

dpmo
19. bře 2017

@janap777 jo díky skoda,ze jedes az v cervnu..nevís kolikrat za život ti pojistovna hradí lazně?jedes po nekolikaté uz a v jakých hotelích uz si byla?

Strana