Podstoupili jste lázně při neplodnosti?
Ahoj holky,
byla jste některá v lázních ?
které byste doporučily, napište prosím nějaké zkušenosti, na co si dát pozor, zda si radši vzít 1lůžkový pokoj, něco o procedurách..
Díky moc za všechny informace,
ahoj, Veru
Ahojte holky, chci se zeptat jen čistě teoreticky, nikde jsem se ještě neptala,jen známí mi pořád říkají, ze mám nárok na lázně...V srpnu jsem porodila v 40+5 mrtvou holčičku, následně v září revize, protože jsem masivně krvácela, do teď mi nenarostla sliznice, jsem bez MS, takže snažení o miminko je víte kde 😑😕, myslíte že bych měla nárok? Absolutně nevím jak se to posuzuje, kdo má nárok a co musím splňovat. Děkuji za odpověď
@megi89 😢 Ach bože... 😔 To je strašný, čím sis prošla!!! 😢
To nejjednodušší, co můžeš udělat, je, požádat o to obvodního gynekologa. Ať ti precizně sepíše žádost o lázně, všechno to tam pořádně sepíše... Ty si to odneseš na pojišťovnu a uvidíš... Z toho ale co píšeš, že ti nedorůstá sliznice, to je rozhodně velký problém... Zkus to, za to nic nedáš!!
@dpmo Supeeer, už jedeme tři 😀 Tak to se někde sejdeme, ne, děvčata??? 😎 Až se ubytujeme, až nás prohlídne lékař a rozepíšou nám všechny procedury... 😇
holky, děkuji moc za rychlou odpověď, bude to znít blbě, ale já se bojím toho odloučení od manžela a psů.. od toho srpna jsme hodně spolu, hodně jsme na sobě teď i závislí, protože se s nikým takhle moc nebavíme, jen s moji rodinou, a bojím se, že to odloučení nevydržíme... takže zase psychika bude někde...ještě jedna věc, když se jede do lázních, na jak dlouho to je? 2,3 i více týdnů? :-O a jak se to dělá v práci? to budu mít nemocenskou?
Je to na 3 týdny a pokud mas komplexní což by jsi měla tak neschopenka. Odloučení se neboj, na stiskani není ani čas. A manžel může přijet.
Ahoj děvčata, byl jste někdo v lázních po laparoskopii srůstů a slepáku?
Pomohlo vám k otěhotnění?
@megi89 Chápu tvoje obavy... Já jsem doma na PN už půl roku, a taky jsem si dost zvykla, že jsem s mužem doma... Navíc jsme si v říjnu pořídili pipinku do klece 😍 A ta si zvykla na mě, že jsem pořád doma, takže doufám, že to tu sama doma nějak přestojí, než dovalí muž z práce... Je to daleko, ale zase na druhou stranu, je moderní doba - jsou telefony, WiFi připojení... 🙂 Ve spojení můžete být i na dálku. A ten návrat !!! ❤ To bude bomba! ❤ A přesně jak píše janap777 - manžel může přijet za tebou 🙂 Neschopenku ti napíšou, a jezdí se na tři týdny
Holčičky, hilfe... Cvičně jsem zkusila sbalit kufr, a nestačím se divit... 😵 😂 No nenarvu tam všechno, ani kdybych se rozkrájela na tisíc malých do školky.... Prosím holky, co tam byly teď v poslední době... Jsou k dispozici ručníky a osušky??? Nebo musím mít všechno svoje? Ono při čtyřech párech bot... 😖 Který musím mít sebou, to nemám šanci všechno nacpat!!! A to beru úplné minimum oblečení !!!
Ručníky a Osuský tam jsou
@janap777 Super, tak to můžu z kufru taky vyházet 🙂
@katkatomaskova výhod holka výhod 😉
A eda ten mobil to pěkně mění
@janap777 Neva, nějak to přeluštím.. 😀 To jo, to se jich zbavím, stejně jako toho jednoho páru bot... Jedny budou na vycházky ven stačit, paráda 🙂 Udělala jsi mi radost 🙂
katka9184-Ahoj po slepáku jsem byla v lázních a nepomohlo mi k otěhotnění,tím Tě nechcu ,ale nijak strasit každá sme jiná.
Janap777-Ty rucniky nebo osusky si můzes vzít sebou i na bazen?je tam pry i župan na pokoji...
katkatomaskova-Budu ráda když se tam sejdeme😎..v jakem hotelu si ubytována?
Misutka30-Ahoj doufám,ze se tam uvidíme😎Vjakém hotelu si ubytována ty ,?
@dpmo No jasně že se tam sejdeme 😇 Budu na Luise. A ty kde? Vím, že jsi to asi psala, promiň.. 😀
Katkatomaskova-Ahoj v poho je to hotel Savoy...už máš cestovní horečku?
@dpmo Nee, ještě je moc brzy 🙂 Ale těším se 🙂 Člověk se bude tři týdny soustředit jen na sebe a svoje zdraví 🙂
@dpmo A co ty, už horečkuješ? 😅
@misutka30 Nic nám nebrání v tom, abysme se nedomluvily, nesešly se, a nedaly si někde něco dobrého 😍
@katkatomaskova Tak já s ním už skoro počítám, že se tam sejdeme! Bude to fajn🙂

Pojišťovna 2 x za život.