icon

Podstoupili jste lázně při neplodnosti?

veruru
21. říj 2008

Ahoj holky,
byla jste některá v lázních ?
které byste doporučily, napište prosím nějaké zkušenosti, na co si dát pozor, zda si radši vzít 1lůžkový pokoj, něco o procedurách..
Díky moc za všechny informace,
ahoj, Veru

janap777
19. bře 2017

Pojišťovna 2 x za život.

megi89
20. bře 2017

Ahojte holky, chci se zeptat jen čistě teoreticky, nikde jsem se ještě neptala,jen známí mi pořád říkají, ze mám nárok na lázně...V srpnu jsem porodila v 40+5 mrtvou holčičku, následně v září revize, protože jsem masivně krvácela, do teď mi nenarostla sliznice, jsem bez MS, takže snažení o miminko je víte kde 😑😕, myslíte že bych měla nárok? Absolutně nevím jak se to posuzuje, kdo má nárok a co musím splňovat. Děkuji za odpověď

katkatomaskova
20. bře 2017

@megi89 😢 Ach bože... 😔 To je strašný, čím sis prošla!!! 😢
To nejjednodušší, co můžeš udělat, je, požádat o to obvodního gynekologa. Ať ti precizně sepíše žádost o lázně, všechno to tam pořádně sepíše... Ty si to odneseš na pojišťovnu a uvidíš... Z toho ale co píšeš, že ti nedorůstá sliznice, to je rozhodně velký problém... Zkus to, za to nic nedáš!!

katkatomaskova
20. bře 2017

@dpmo Supeeer, už jedeme tři 😀 Tak to se někde sejdeme, ne, děvčata??? 😎 Až se ubytujeme, až nás prohlídne lékař a rozepíšou nám všechny procedury... 😇

janap777
20. bře 2017

@megi89 to je mě líto. Určitě máš na lázně nárok. A pomůžou ti srovnat tělo i psychiku

megi89
20. bře 2017

holky, děkuji moc za rychlou odpověď, bude to znít blbě, ale já se bojím toho odloučení od manžela a psů.. od toho srpna jsme hodně spolu, hodně jsme na sobě teď i závislí, protože se s nikým takhle moc nebavíme, jen s moji rodinou, a bojím se, že to odloučení nevydržíme... takže zase psychika bude někde...ještě jedna věc, když se jede do lázních, na jak dlouho to je? 2,3 i více týdnů? :-O a jak se to dělá v práci? to budu mít nemocenskou?

janap777
20. bře 2017

Je to na 3 týdny a pokud mas komplexní což by jsi měla tak neschopenka. Odloučení se neboj, na stiskani není ani čas. A manžel může přijet.

katka9184
20. bře 2017

Ahoj děvčata, byl jste někdo v lázních po laparoskopii srůstů a slepáku?
Pomohlo vám k otěhotnění?

megi89
20. bře 2017

@janap777 ok, děkuji...

1miska
20. bře 2017

@megi89 3 tydnu, když tam mas menses muze se prodlouzit na 4... psychiku ti to jedine srovna, ja se taky bala a do ted na to vzpominam jako na jedny z nejkrasnejsich 4 tydnu v zivote, všechno tam tak utika - mají tolik vyletu, programu, procházek.....

katkatomaskova
20. bře 2017

@megi89 Chápu tvoje obavy... Já jsem doma na PN už půl roku, a taky jsem si dost zvykla, že jsem s mužem doma... Navíc jsme si v říjnu pořídili pipinku do klece 😍 A ta si zvykla na mě, že jsem pořád doma, takže doufám, že to tu sama doma nějak přestojí, než dovalí muž z práce... Je to daleko, ale zase na druhou stranu, je moderní doba - jsou telefony, WiFi připojení... 🙂 Ve spojení můžete být i na dálku. A ten návrat !!! ❤ To bude bomba! ❤ A přesně jak píše janap777 - manžel může přijet za tebou 🙂 Neschopenku ti napíšou, a jezdí se na tři týdny

janap777
20. bře 2017

@1miska přesně, lázně jsou balzám bez nich bych pi tech letech bojů a zt už byla v blázinci

katkatomaskova
20. bře 2017

Holčičky, hilfe... Cvičně jsem zkusila sbalit kufr, a nestačím se divit... 😵 😂 No nenarvu tam všechno, ani kdybych se rozkrájela na tisíc malých do školky.... Prosím holky, co tam byly teď v poslední době... Jsou k dispozici ručníky a osušky??? Nebo musím mít všechno svoje? Ono při čtyřech párech bot... 😖 Který musím mít sebou, to nemám šanci všechno nacpat!!! A to beru úplné minimum oblečení !!!

janap777
20. bře 2017

Ručníky a Osuský tam jsou

katkatomaskova
20. bře 2017

@janap777 Super, tak to můžu z kufru taky vyházet 🙂

janap777
20. bře 2017

@katkatomaskova výhod holka výhod 😉

janap777
20. bře 2017

A eda ten mobil to pěkně mění

katkatomaskova
20. bře 2017

@janap777 Neva, nějak to přeluštím.. 😀 To jo, to se jich zbavím, stejně jako toho jednoho páru bot... Jedny budou na vycházky ven stačit, paráda 🙂 Udělala jsi mi radost 🙂

dpmo
20. bře 2017

katka9184-Ahoj po slepáku jsem byla v lázních a nepomohlo mi k otěhotnění,tím Tě nechcu ,ale nijak strasit každá sme jiná.

dpmo
20. bře 2017

Janap777-Ty rucniky nebo osusky si můzes vzít sebou i na bazen?je tam pry i župan na pokoji...

dpmo
20. bře 2017

katkatomaskova-Budu ráda když se tam sejdeme😎..v jakem hotelu si ubytována?

dpmo
20. bře 2017

Misutka30-Ahoj doufám,ze se tam uvidíme😎Vjakém hotelu si ubytována ty ,?

katkatomaskova
20. bře 2017

@dpmo No jasně že se tam sejdeme 😇 Budu na Luise. A ty kde? Vím, že jsi to asi psala, promiň.. 😀

dpmo
21. bře 2017

Katkatomaskova-Ahoj v poho je to hotel Savoy...už máš cestovní horečku?

katkatomaskova
21. bře 2017

@dpmo Nee, ještě je moc brzy 🙂 Ale těším se 🙂 Člověk se bude tři týdny soustředit jen na sebe a svoje zdraví 🙂

katkatomaskova
21. bře 2017

@dpmo A co ty, už horečkuješ? 😅

misutka30
21. bře 2017

@1miska Ahojky, může se zeptat, píšeš, že když je v lázních menses, mohou ti pobyt prodloužit? A to navrhne v lázních lékař, nebo si musíš říct? Mě to totiž tak blbě vyjde....

misutka30
21. bře 2017

@dpmo Super, jak píše Katka, budeme už tři ve stejném termínu🙂 akorát každá jinde - já v Adleru🙂 aspoň budeme moct porovnat kvalitu ubytování, stravy, klientelu atd. atd🙂

katkatomaskova
21. bře 2017

@misutka30 Nic nám nebrání v tom, abysme se nedomluvily, nesešly se, a nedaly si někde něco dobrého 😍

misutka30
21. bře 2017

@katkatomaskova Tak já s ním už skoro počítám, že se tam sejdeme! Bude to fajn🙂

Strana