Pohlaví dítěte - jaké máte vysněné?
Ahoj holky, jaké pohlaví dítěte máte vysněné? Holčičku nebo chlapečka? Nebo je vám to jedno, hlavně ať je to zdravé 😊 já sem vždycky chtěla chlapečka, tak se nechám překvapit jednou, až se podaří.... spoustu z vás tu psalo, že se pohlaví dá nějak ovlivnit? Podle mě nedá. Geny se ošidit nedá 😂 když vidím maminky co mají holčičky a jak je čančají, tak si říkám možná bych chtěla i holčičku 😁 ty čelenky a a sukýnky to je prostě 🔝

Nas se taky ptali, co bychom chteli, kdyz jsme rikali, ze je nam to jedno (bylo, me i manzelovi), tak jsme byli skoro divni, pripadne jsme slychali No vsak jo, u prvniho je to jedno, to az u druheho... asi aby byl paaarecek ci co, nevim, ignorovala jsem to... ja si pred tehotenstvim delala srandu, ze chci kluka, orotoze vsichni okolo maji holky... kdyz jsem pak otehotnela, tak jsem citila, ze je to holka, kterou nam pak i potvrdili... tak jsem si na tu predstavu zvykla, ze si kluka nedokazu predstavit, nehlede na to, ze mame hodne veci v ruzove a tak 😅
@marketa1218 u nás to bylo podobné, jen manžel toužil spíš po klukovi. A máme 😊 a já to od začátku tak nějak cítila. Druhé jsme chtěli holčičku, ale holt osud rozhodl za nás a druhé nebude. Taky si říkám, že na holčičky je větší výběr oblečení, ale vzhledem k tomu, že stejně většinu času malý litá po zahradě se zvířaty a je jak dobytek, tak je celkem jedno, co mu ráno obleču 😆

Ja si prala holcicku a manzel chlapecka. Nejak jsem tusila, ze to bude kluk. Kdyz nam na utz bylo receno, ze cekame kluka tak jsem nebyla vubec zklamana. Pokud budeme cekat druhe dite tak bych pro syna chtela brasku, ale z me strany bych se spis priklanela zase k holcicce 🙂