Pokles BT. Jaký máte názor na graf?

yasminell71
19. dub 2023

Ahoj holky, mohla bych poprosit o nazor na muj graf? Nevim co si o tom myslet. Merim hned co otevru oci kazdy den ve stejnou hodinu, spanek mam kvalitni. Mela jsem pozitivni ovu test 25.4. i ovu hlen. Ale obecne mam tento cyklus nizsi teploty. Ale nerozumim, tomu poklesu tam. Prikladam graf tohoto cyklu a pro srovnani minuleho, kde jsou teploty vysoko. Moc dekuji!

jaja01k
19. dub 2023

Předpokládám, že 25.4. je překlep a má to být 15.4.? To by odpovídalo grafu a poklesu teploty. Tipla bych si, že v následujících dnech se ti teplota bude držet vysoká, což by potvrdilo ovulaci 16.4.

gbp
19. dub 2023

@yasminell71 to muze byt nejaka vyjimka, neco bylo proste jinak a nic to nemusi byt a nebo to ciste teoreticky muze byt nizka teplota pri nidaci. ikdyz mi to prijde dost brzy po ovulaci, ale nic neni nemozne. ale ovulace je podle me vyznacena spravne.

teenyel
20. dub 2023

Ahoj, bud to muze byt hormonama (nekde jsem cetla o druhem estrogenovem peeku, nez ho "prevalcuje" progesteron), nebo muze jit teoreticky o velmi brzkou nidaci. Ja mela posledni graf taky s velkym poklesem v tehle dobe a ted jsem v 18.tt. Drzim palce 🍀