Pokud ms nedojde, dělat test v den zpoždění, nebo až druhý den?
Měla sem ms od 12-16.12
Měla bych být v Pátek 13 dpo a ms by měla dojít v sobotu.
Samozřejmě nejsem robot a nemusí to tak být úplně přesně.
Pokud nedojde ms, mám dělat hned v Sobotu nebo až v Neděli ? Já sem většinou dělala test před ms, takže nemám zkušenosti a ráda bych slyšela rady od vás.
Doktorka mi brala v úterý krev na crp kvůli zánětlivým markrum ale to teda nevím, jestli by to podle toho poznala. Děkuji.
@stastnamatka07 jo je to neprijemny☺️Spala jsem i v podprde abych se neskrabala😂
@stastnamatka07 hm, tak tady nevidím vůbec nic. Ale s pepino mám blbý zkušenosti. Byla jsem už s těhu průkazkou v ruce a pepino mi vycházel pořád duch. Přitom na mama testu pořádná dálnice. Tak uvidíte podle dalšího testu. Držím pěsti
@sebinka123 Můžu zkusit zajít koupit do lékárny jiný a porovnat 😁😁
@stastnamatka07 slunicko z tety je taky dobry☺️
@michaelarousova My tu máme top drogerii a lékárnu a tam mama test nemají právě 😁
@stastnamatka07 nebo dr. Max, ten mi přišel taky fajn. Ale to pepino nejhorší, dle me zkušenosti
@sebinka123 No a nebo 🙂
@michaelarousova A navíc beru už měsíc Yarilo na otěhotnění, tak třeba 😁
@stastnamatka07 já mám na testu podobného "ducha", ale nejspíš se teď dostavila MS 😟 přijde mi to celkem brzy (11DPO)... Ale já ho tam prostě vidím 😂
@wendiyk Já bych měla být 12 dpo, máš nějaké příznaky ? Já mám časté bolesti hlavy a pocit mdloby, prvně byli citlivá až bolavá prsa teď svědění, a jinak často nevolno a chuť na všelijaká jídla.
Ms má dojít zítra dle kalendáře, pokud se nedostaví do Čtvrtka, jdu na gyndu pro kontrolu 😊
@wendiyk Jako já tam něco malého asi vidím ale to může být ryska.
@wendiyk Jinak mám často bolesti dole.
@stastnamatka07 Ja jsem delala den pred menstruaci...
@stastnamatka07 cítila jsem bolesti v podbřišku, většinou na jedné straně. Včera mě svrběly a pnuly bradavky, což při PMS vůbec nemívám. Dnes nic, ani břicho mě moc nebolí, a to před MS mám vždy. Ale je jasné, že MS už dorazila, takže i kdyby na tt "něco" bylo, odchází to...
@marketkaaa1 Já sem právě použila Pepino úplně obyč a navíc odpo 😁 Musím koupit kvalitnější a dělat ráno, pak bude jistota 😊
@stastnamatka07 zkus z ranní moči 😉
@wendiyk tady vidím, ale úplně minimálně. Záleží, kdy se vajíčko uhnizdilo. Hcg může být ještě hodně nízké. I když teda já mela 11dpo už docela pěknou čárku. Některé mě zde nejspis ukamenuji, ale byla jsem zvědavá, jak je to v případě těhotenství s ovu testy, jak to tedy ukazují. A u 2 těhotenství mi vždy ukázaly čárku dřív a silnější než těhu testy. Klidně vyzkoušejte. 😉
@sebinka123 To mě nenapadlo ale máte pravdu, když není ovu tak by přeci neukazovali pozitivní.
@stastnamatka07 vyzkoušejte a uvidíte a dejte vědět ❤️😉
@sebinka123 Dám, děkuji 😊
@sebinka123 ja to taky chtela zkusit s tema ovu testama ..sice az kdyz jsem mela dva dny zpozdeni a jkao takovy silyn carky jsem nemela ani pribovulaci😂takze ano funguje to☺️
@michaelarousova Děkuji, zkusím 😊
@stastnamatka07 tak co dnesni test?☺️
@michaelarousova taky jsem zvědavá na dnešní test 🙂
@jade85 Za chvíli holky 😁 Teď sem poslala chlapa do lékárny pro ten ovulační jak jste mi radily 🙂
Mě z toho fakt mrskne, tak ovu ani těhu test neměli 🤦 Zas musím jet vedle do města, tak pak dám vědět holky 😊
Tak sem začala trochu krvácet, nic hrozného. Mám počkat a popřípadě ten test udělat ?

@michaelarousova Jako myslela sem, že to je z podprdy ale není, svědí to i bez ní. Je to hrozný.... Hlavně většinou jen jedno.