icon

Pokud ms nedojde, dělat test v den zpoždění, nebo až druhý den?

stastnamatka07
7. led 2021

Měla sem ms od 12-16.12
Měla bych být v Pátek 13 dpo a ms by měla dojít v sobotu.
Samozřejmě nejsem robot a nemusí to tak být úplně přesně.
Pokud nedojde ms, mám dělat hned v Sobotu nebo až v Neděli ? Já sem většinou dělala test před ms, takže nemám zkušenosti a ráda bych slyšela rady od vás.
Doktorka mi brala v úterý krev na crp kvůli zánětlivým markrum ale to teda nevím, jestli by to podle toho poznala. Děkuji.

Strana
z3
sebinka123
9. led 2021

@stastnamatka07 hm, tak to je mi líto. Asi bych počkala. Můžete mít biochemické těhu. Bývá to často. Normálně byste o tom ani nevěděla, ale jak se testuje brzy, tak to víme. A i ta síla čárky by odpovídala. I když teda jak jsem psala, že mě pepino neukázal pořádnou čárku ani s těhu průkazkou v ruce.

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@sebinka123 Já sem právě měla slabší krvácení i při prvním těhu když měla dojít ms ale uvidím podle krvácení

michaelarousova
9. led 2021

@stastnamatka07 pockala bxch ☺️A pak se uvidi☺️

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@michaelarousova
@sebinka123 Holky a doporučíte mi nějaký čaj co pít před ovulkou a během plodných ? Slyšela sem, že kontryhel a ještě něco se užívá ? Vitamíny používám Yarilo na otěhotnění ale mám doma i Mama vitamíny

michaelarousova
9. led 2021

@stastnamatka07 ja pila kontryhel a semnou to nic nedelalo..zkousela jsem grep taky nic...az kdyz jsem vse vysadila tak se zadarilo☺️ Jen jsem brala drmek tem mesi ale nemyslim ze by tak rychle zabral☺️

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@michaelarousova Je tam holky nebo ne ? Dělala sem ten ovu teď večer

stastnamatka07
autor
Autor odpověď smazal
stastnamatka07
autor
9. led 2021
stastnamatka07
autor
9. led 2021

V reálu je růžovější

jade85
9. led 2021

@stastnamatka07 proč sis dělala ovulační test? Jestli je to na fotce ovulační test, tak je negativní - ten je pozitivní jen když je druhá čárka stejně silná jako ta první. Udělej si normální těhotenský test zítra ráno z první moči a bude jasno 🙂

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@jade85 Ptala sem se normálně v lékárně a pokud sem těhotná, tak ukáže druhou klidně i slabší.

jade85
9. led 2021

@stastnamatka07 ale ovulační test reaguje na přítomnost lutenizačního hormonu - ten je v těle přítomný neustále, jen okolo ovulace je jeho hladina výrazně vyšší, ovu testy ukazují slabou čárku celý cyklus. Těhotenství ti opravdu neukáže. Těhotenský test reaguje na přítomnost HCG, to je úplně jiný hormon.

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@jade85 Tyhle dva hormony mají prej něco společného. Ale to je jedno, uvidím ráno

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@jade85 Ona se mě v lékárně ptala, kdy sem měla ms takže kdy cca bude ovulka a pokud prej budu mít ráno na testu 2 plné čárky, může to znamenat těhu ale mám zkusit ještě i zároveň těhu. A dnes sem teprve 13 dpo, takže ovulace je ještě daleko. Takže uvidím až zkusím těhu ještě

jade85
9. led 2021

@stastnamatka07 🤦‍♀️ a proč teda vyplácat ovu test, když si stejně budeš zároveň dělat i těhotenskej? Vždyť to nedává smysl 😃

michaelarousova
9. led 2021

@jade85 ukaze ☺️Ale neni to urcite podminka..ja den po zpozdeni ms mela ovulacni test silnejai nez kdyz manovulaci☺️

jade85
9. led 2021

@michaelarousova no dobře, jako pochopila bych, když nemám doma těhotenskej test a potřebuju okamžitě testovat, tak to zkusím. Ale když chci testovat těhotenství a jedu nakoupit testy, tak si prostě koupím a používám těhotenský testy, ne? 😃

michaelarousova
9. led 2021

@jade85 jooo to kazdopadne😂

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@jade85 Já sem si jela nakoupit testy na ovulaci jelikož těhotenský byl včera odpo negativní akorát mě tady jedna dáma co už nereaguje napsala, že ovulační může ukázat těhu také a dokonce dříve. Tak sem to pouze zkusila, nikdy sem ovulační nedělala takže sem nevěděla 😉 Ještě něco ?🙂 Teď už vím, že pozitivní není .. opět.

jade85
9. led 2021

@stastnamatka07 ja to nemyslím nijak zle, jen jsem se to snažila vysvětlit a současně pochopit 🙂 prostě pusť z hlavy co ti ukázal ovulační test a uvidíš, co zítra ráno těhotenskej. Držím palce 🙂

stastnamatka07
autor
9. led 2021

@jade85 Já vím, omlouvám se. To už prostě ta bezmoc...

stastnamatka07
autor
9. led 2021

Navíc krvácení se zase rozjelo, takže to těhu určitě nebude...

sylvka
10. led 2021

@stastnamatka07 jsme na tom stejně, mám stejný datum poslední MS , tedy 12.12.... Ty už si to Teda dostala? Já zatím ne ale upřímně si myslím, že těhotná nejsem. Trochu mě poboliva ppdbrisek, zhoršila se mi pleť a ty depky 😃😃😃😃😃

stastnamatka07
autor
10. led 2021

@sylvka Jojo dostala a ve velkém 😅 Ale zase si říkám, že teď budu mít další šanci (ovu), mám nakoupené testy, tak snad to vychytám.

sylvka
11. led 2021

@stastnamatka07 to je super. Já jsem brala antikoncepci, tak si říkám buh ví, jak dlouho budu na mrchu čekat. 🤦‍♀️🤦‍♀️

stastnamatka07
autor
11. led 2021

@sylvka Já jí nepoužívám, práškovou nemohu a po injekci sem strašně přibírala.
A někdo si řekne, že se to nedá uhlídat ale skoro rok jsme se mazlili bez všech ochran a ani ťuk 😁
A teď se snažíme a taky nic 😁 Ale tak ještě je čas.

Strana
z3