icon

Polyhydramnion - měla jste některá?

simona_33
11. zář 2018

Vcera jsem byla na utz v 28. tt a reklu mi ze mam vice plodove vody.. snad jen malinko vic a rekli ze jako ok, kontrolovali zaludek a mocak a pry normalni napln. Nemam se bat, ale ja se samozrejme bojim trochu.... Mate s tim nekdo zkusenost?

dmiska
•
11. zář 2018

Ano, měla jsem, ale poprve mi to řekli až u porodu. Kromě toho, že jsem měla velký pupík a u porodu jsem všechny neskutečně ohodila, když mi praskli vodu, žádný "problém" jsem nezaznamenala

simona_33
autor
•
11. zář 2018

@dmiska to rada slysim, me rekli mirne zvysene tak i predpokladam ze mozna jdyby to zmeril nekdo jiny, treba by to bylo jinak... mimco je ok, zadny patrny problem, tak snad to tak zustane.

iveee
•
11. zář 2018

Pokud je vsechno ostatni ok, tak bych neresila🙂 ja mela vic plodovky,ale syn mel vvv a nemohl ji polykat,takze misto aby voda ubyvala, tak pribyvala. Ale u me ani nevideli zaludecni bublinu.

simona_33
autor
•
11. zář 2018

@iveee aha, a jak jste to resili pokud se muzu zeptat? me rrkla napln zaludek a mocovy mechyr v poradku tak nevim... snad teda ok, byla jsem ve spitale s tlakem, pry tp nekdy i souvisi s tim.

hope09
•
11. zář 2018

Také jsem v pokročilém těhotenství měla a miminko se narodilo v pořádku 🙂

iveee
•
11. zář 2018

@simona_33 Ja rodila predcasne nakonec a tak se na tu vadu prislo az po porodu..do te doby jsem jen vedela,ze neni zaludecni bublina a to rikali na utz,ze zrovna v zaludku nemusi nic byt a proto neni videt. Po narozeni byl operovan a po mesici a pul znovu. Ted je v poradku az na reflux a hlasitejsi kasel pri nachlazeni🙂

simona_33
autor
•
11. zář 2018

@hope09 ja jsem prave teprv 28 tt...

simona_33
autor
•
11. zář 2018

@iveee tak to je bezvadny ze je ok 👍 takze jakoby nepolykal... no u nas by toto snad melo byt ok, to prave kontrolovala. ona mi merila jen jeden ten pool nejak ale docetla jsem se ze se meri snad 4 a potom pocita nejake to afi cislo... to ja vubec nemam... ale predtim teste mi jina dr rekla ze mam velky bricho, tak mi to porad srotuje...

hope09
•
12. zář 2018

@simona_33 Ale už jsi taky daleko za polovinou. Ono se to množství pořád mění, tak když jsi jenom těsně nad limitem, tak to bude určitě všechno v pořádku 🍀

blackhole
•
12. zář 2018

Mně to diagnostikovali cca týden před porodem, příčina se nezjistila a syn je zdravý 🙂

clementina82
•
13. zář 2018

Ja jsem kvuli polyhydramnionu sledovana od 2.screeningu.Rikam si ale,ze mimi je a bude v poradku.Tak drzim palce i tobe.

simona_33
autor
•
13. zář 2018

@clementina82 aha a meni se to nejak? jakoze stale pribyva nebo i naopak? zadnou vadu nenasli tak doufam ze se nespletli...

kolka357
•
13. zář 2018

@simona_33 buď v klidu... také jsem byla od 2. screeningu sledovaná kvůli polyhydramnionu a malá je naprosto zdravá 🙂

clementina82
•
13. zář 2018

@simona_33 Je to porad stejne,dam na svoji intuici a maly je podle ni naprosto v poradku,takze tabulky doktoru neresim;)

teraolli
•
13. zář 2018

Měla jsem polyhydramnion v obou těhotenstvích a děti jsou zdravé. Na příčinu nadměrné tvorby vody se nepřišlo.