icon

Pomohl někomu Conceive gel k početí?

mionella
18. lis 2022
tami91
•
18. lis 2022

@mionella my používali a povedlo se druhý měsíc..a to jsme se snažili víc než rok. Ale zda to bylo tím, kdo ví? Ale nic tím nezkazíte ☺️

petrane
•
18. lis 2022

@mionella my používali,ale myslím,ze nepomohl

elfka21
•
18. lis 2022

@mionella nám ano - ve smyslu, že se bez lubrikantu bohužel neobejdu - a tento nehubí sperma. 🙂

mionella
autor
•
18. lis 2022

@tami91 děkuji moc za odpověď 😊

mionella
autor
•
18. lis 2022

@petrane asi to nebude vyhovovat všem...každý má jinou příčinu proč otěhotnět nelze...děkuji za odpověď 😊

mionella
autor
•
18. lis 2022

@elfka21 takze chápu dobře ne k otěhotnění??

jako_mala_holka
•
18. lis 2022

Těžko říct, já při jeho používání otěhotněla, jestli to bylo i tím, to fakt nevím (brala jsem tehdy i Nosifol), ale byl moc příjemný

elfka21
•
18. lis 2022

@mionella otěhotněla jsem s jeho použitím třikrát. Ale před tím se nedařilo jen tři měsíce, což nic neznamenalo.

nicoleluan
•
19. lis 2022

To my teď při ovulaci použili Kinderwunsch od Ritexu, takže jsem taky zvědavá 👀😁

mionella
autor
•
20. lis 2022

@nicoleluan tak pak pokud by to vyšlo dej prosím vědět 😄přeji at se podaří 🍀😊

nicoleluan
•
20. lis 2022

@mionella díky, určitě dám 😊 taky držím palce 🍀 snad se tu za 3 týdny sejdeme s pozitivními tt 🤍

mionella
autor
•
20. lis 2022

@nicoleluan děkuji moc ..kéž by jste měla pravdu ❤️😊

zuzekk
•
20. lis 2022

Nám ne

tasimia
•
20. lis 2022

@mionella bohužel nepomohl.

mionella
autor
•
21. lis 2022

@zuzekk
@tasimia děkuji za odpověď...🍀 asi to není na všechny poruchy neplodnosti...u nás je problém u muže...

nicoleluan
•
7. pro 2022

@mionella tak co u vás? U nás to neklaplo 🤷🏼‍♀️😄

mionella
autor
•
8. pro 2022

@nicoleluan zatím ještě nevím menstruace by měla přijít v pondělí dnes jsem 10DPO a dnes ráno test negativní...ale teď večer mě začalo bolet břicho jak na menses tak třeba ještě nějaká šance je ale spíš myslím že to taky neklapne 🙈😂😂