icon

Pomohl někomu Conceive gel k početí?

mionella
18. lis 2022
tami91
18. lis 2022

@mionella my používali a povedlo se druhý měsíc..a to jsme se snažili víc než rok. Ale zda to bylo tím, kdo ví? Ale nic tím nezkazíte ☺️

petrane
18. lis 2022

@mionella my používali,ale myslím,ze nepomohl

elfka21
18. lis 2022

@mionella nám ano - ve smyslu, že se bez lubrikantu bohužel neobejdu - a tento nehubí sperma. 🙂

mionella
autor
18. lis 2022

@tami91 děkuji moc za odpověď 😊

mionella
autor
18. lis 2022

@petrane asi to nebude vyhovovat všem...každý má jinou příčinu proč otěhotnět nelze...děkuji za odpověď 😊

mionella
autor
18. lis 2022

@elfka21 takze chápu dobře ne k otěhotnění??

jako_mala_holka
18. lis 2022

Těžko říct, já při jeho používání otěhotněla, jestli to bylo i tím, to fakt nevím (brala jsem tehdy i Nosifol), ale byl moc příjemný

elfka21
18. lis 2022

@mionella otěhotněla jsem s jeho použitím třikrát. Ale před tím se nedařilo jen tři měsíce, což nic neznamenalo.

nicoleluan
19. lis 2022

To my teď při ovulaci použili Kinderwunsch od Ritexu, takže jsem taky zvědavá 👀😁

mionella
autor
20. lis 2022

@nicoleluan tak pak pokud by to vyšlo dej prosím vědět 😄přeji at se podaří 🍀😊

nicoleluan
20. lis 2022

@mionella díky, určitě dám 😊 taky držím palce 🍀 snad se tu za 3 týdny sejdeme s pozitivními tt 🤍

mionella
autor
20. lis 2022

@nicoleluan děkuji moc ..kéž by jste měla pravdu ❤️😊

zuzekk
20. lis 2022

Nám ne

tasimia
20. lis 2022

@mionella bohužel nepomohl.

mionella
autor
21. lis 2022

@zuzekk
@tasimia děkuji za odpověď...🍀 asi to není na všechny poruchy neplodnosti...u nás je problém u muže...

nicoleluan
7. pro 2022

@mionella tak co u vás? U nás to neklaplo 🤷🏼‍♀️😄

mionella
autor
8. pro 2022

@nicoleluan zatím ještě nevím menstruace by měla přijít v pondělí dnes jsem 10DPO a dnes ráno test negativní...ale teď večer mě začalo bolet břicho jak na menses tak třeba ještě nějaká šance je ale spíš myslím že to taky neklapne 🙈😂😂