Pomohl některé Inofolic nebo Nosifol s otěhotněním?
Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
Uvidis ze sa to podari vypni mysel
Ahoj holky, rada bych podporila vsechny snazilky a pridala svoji zkusenost s Inofolicem. Odjakziva jsem mela menstruaci dost nepravidelnou a minula doktorka to nijak zvladt neresila. V unoru 15 jsem si nasla novou(to jsme s manzelem zacli planovat i mimi) a ta mi hned sdelila pcos..:/ nabidla mi abych zkusila Inofolic. Prvni tri mesice jsem ho brala denne po sacku a menzes se mi zacal upravovat na zpozdeni do 10dnu. Pote jsem brala 2 sacky denne, o cem mi doktorka tvrdila, ze sance na otehotneni se vice jak zdvojnasobuji..po dalsich 2 mesicich jsem poprve snad v zivote dostala menstruaci presne a dalsi uz neprisla 🙂 misto toho me ted do zeber kope klucina a bez jakychkoliv problemu jsem jiz v 29tt. Pokud byste nahodou nekdo mel zajem, zustali mi 3 neotevreni baleni Inofolicu a rada vse prenecham za 800,- hlane nic nevzdavat!
@estel22 ahojky jé to jsou krásné zprávičky,že se už zadařilo 🙂 moc ti to přeji ♥ takže tobě až pomohl nosifol? 🙂
@juliemichal dakujem a podobne prajem
@estel22 není za co a taky moc děkuji ♥ no snad se zase brzo zadaří 🙂 teď před 14 dny jsem o mimi přišla ☹ ☹
@juliemichal to mne mrzi aj ja sa bojim preto som na pnke
@estel22 neboj určitě všechno bude v pořádku ♥ a už jsi byla i na kontrole? 🙂
@juliemichal ano aj na sone teras idem 16na testy vvch plodu tak mam obavy a co sa ti stalo ze si o to prisla nspis do sprav
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na INOFOLIC, jak se používá?mám brát dvě balení za sebou. Ale pije se stále i během MS? děkuji vám, jsem z toho trochu vykulená. Snad mi to pomůže s ovulací..
Myslis ze ti pomoze moj organizmus sa zlakol ja som klostil nestihla ani brat skus ten nosifol
Já teď byla u doktora a říkala jsme,že se snažíme půl roku. Já mám mrňavou dělohu a k tomu otočenou dozadu. Dal mi ten inofolic a s tím,že když to nepomůže do 3 měsíců, dá mi nějaké prášky.. Držím moc palečky a zkus se nestresovat. Jak všichni říkají, rok je normální ;) (i když chápu, že stresující)

@estel22 dekuji moc bych si to přála, davej na sebe pozor.