icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

beruska1889
3. srp 2017

@gabrielka_h v pohodě, když můžu a vím, ráda poradím.... taky jsem tu dřív našla spoustu pomoci, když jsem tápala 🙂 tak teď už bych nepřemýšlela jestli jsem udělala dobře nebo ne.... stejně už to nezměníš a myslím si, že jsi nic nepokazila.... sice se říká že když je ovulace nachystaná, tak když nasadíš Duphaston i předtím tak ji už neovlivníš a stejně proběhne, ale tak jistota je jistota, takže myslím že to bude OK 🙂 taky jsem si to kdysi takhle posunula, nedalo mi to 😀 možná jsi to předtím nevnímala nebo Ti ty bolesti způsobil Clostilbegyt, ten má ovulaci podpořit tak možná i to zintenzivnilo příznaky.... 😉 já ovulaci cítila jen párkrát v životě, jinak ji taky nepoznám a přitom vím že ji mám každý měsíc pravidelně... 🙂

gabrielka_h
3. srp 2017

@beruska1889 @beruska1889 no byl to mazec 3-4 dny mě bolel levý vaječník, pak to přešlo do bolesti jako před MS a pak jako když utne a BT potvrdila ovu 😀 teď bojuji s nafouklým břichem a mám ten podbřišek jakoby "natažený" bolí to ikdyž na břiše jen ležím tak možná z té bolesti před ovu 🤒. Jak jsi na tom ty ? Nějaké nové zprávy ? 🙂

beruska1889
3. srp 2017

@gabrielka_h jo ten Clostilbegyt mi to dělá taky, úplně stejně a taky nejsem zvyklá že to trvá několik dní, ale myslím si že je to tím rostoucím vajíčkem, navíc já mám vždycky rovnou dvě, takže si myslím že i to dělá hodně 😉 tentokrát to nebylo tak zlé, protože jsem brala jen půl tablety.... já jsem 6DPO a už 3 dny si léčím opar na rtu, vyrazil se mi přes noc asi z toho horka, tak mě to štve, ale tak co nadělám... čekám co z toho bude, od pondělka mám dovolenou, tak se těším,... 🙂

gabrielka_h
3. srp 2017

@beruska1889 tak moc držím palce ať to vyjde 🙂 taky teď budu v čekací fázi 😀 tak snad nám to konečně vyjde 🙏😉

beruska1889
3. srp 2017

@gabrielka_h děkuju moc 😘 ❤ už by se zadařit mohlo.... 😉 🙏 nám oběma 🙂 a ať Ti to čekání rychle utíká 😉

gabrielka_h
3. srp 2017

@beruska1889 tobě taky 😍 pak se ozvi, jak jsi dopadla 🙂❤

beruska1889
3. srp 2017

@gabrielka_h jasně, nápodobně 👍 ❤

errrrricka
4. srp 2017

@gabrielka_h nemám ovulaci, proto beru Clostík, abych jí měla...teď první měsíc..

levana33
4. srp 2017

Ahojky všem tak tenhle měsíc jsem brala poprvé clos. Byla jsem na zjištění průchodnosti vejcovodů a tam mi zjistili 3 folikuly 13 14 14 milimetrů tak už by z toho něco mělo být 🙂)

errrrricka
7. srp 2017

@levana33 Ahojky, no vidíš to je super, já mám taky po 1 měsíci, ale na ultrazvuk a průchodnost mám jít až doberu 3 balení... tak uvidíme 🙂

levana33
7. srp 2017

@errrrricka určitě si zajdi, ty prášky nejsou žádná sranda pro tělo, tak aby jsije nebrala zbytečně. No já jsem zvědavá, kdy budu mít ovulaci. Na tu průchodnost a zjištění velikosti jsem byla druhého srpna. Dneska je 7 a ovulace pořád nilde😵 A to mi říkali toho druhého. Do třech dnů to přibližně proběhne a ono proběhlo už 5 dnů

errrrricka
8. srp 2017

@levana33 no já jsem taky zvědavá, kdy ji budu mít, ty 3 měsíční vyšetření jsem vždy tak nerovozní 😇

errrrricka
8. srp 2017

@levana33 na té průchodnosti si tedy už byla? A nebolí to ne? A po tom má být do 3 dnů jako ovulace jo?

levana33
8. srp 2017

Ahoj vubec to nebolelo...jinak dneska jsem 16dc a na utz jsem mela jeden folik 19mm tak to nechapu :/ z 10dc 14mm do 16dc jen o 5 mm...cekala jsem, ze mam uz po ovu...a ono nic

errrrricka
9. srp 2017

@levana33 ahojky, já na ultrazvuk mám jít až za ty 2 měsíce, tak to je na prd, nevidím účinky, a to tedy máš ještě ovu nebo ne, já se tady v těch rozměrech folikul vůbec nevyznám, jen se mi zdá že po tom Clostíku, ted 12 DC mám dnes, a jako nějaké příznaky ovulace nemám, jen mega nafůklé břicho, kéž by mi ten Clostík zabral..

levana33
9. srp 2017

@errrrricka na ultrazvuk za 2 měsíce?
Když se bere clpstik, tak se musí chodit pravidelně na kontroly, aby se vyloučily cesty 😨

levana33
9. srp 2017

@levana33
*Cysty

errrrricka
9. srp 2017

@levana33 já mám jít až doberu 3 balení, teď o ultrazvuku nic neříkala, není to tak silné, injekce jsou silnější, někomu to nezabírá vůbec, já si myslím, že asi jak kdo no, asi podle vyšetření, ale doktorce důvěřuji je to kapacita, tak snad ví co dělá no...

levana33
9. srp 2017

Tak asi jo 🙂

leymea
9. srp 2017

@errrrricka injekce jsou jina kategorie. Kdyby doktorka byla kapacita, tak si Te bude zvat na ultrazvuky. Cetla jsi pribalovy letak? Ja mam tuseni, ze tam to pisou, ze se to musi uzivat a zaroven kontrolovat na ultrazvuku. U clostilbegytu je moznost, ze se z folikulu udela cysta, protoze folikul nepraskne. Proto by Te mela kontrolovat a pripadne pichnout injekci, aby folikul praskl a neudelala se cysta. Bohuzel plno doktoru ultrazvuky nedela, tak snad nebudes mit cysty a zadari se, nejlip hned. Kazdopadne doktor, kterej si Te nekontroluje pri uzivani tak silneho leku, tak pro me neni kapacita. 🙂 ale proste na to se*e 😀

hofi36
9. srp 2017

Když jsme s manželem chtěli miminko a 1 a 1/2 roku se nedařilo, tak mi v CAR zjistili syndrom PCO (cykly až 50 dní) a manželovi horší spermiogram (hodnoty už nevím). Dohodli jsme se na IUI. Dostala jsem Clostík, vyrostl 1 folikul, pak Pregnyl ... IUI a Utrogestan. No a zadařilo se hned na poprvé. Po porodu se mi hladiny hormonů srovnaly a nyní už čekáme 3 dítko. Druhé dvě přirozeně 🙂 . Držím pěsti ať všem co berou Clostík zabare!

errrrricka
10. srp 2017

@leymea no asi se jí na to zeptám na kontrole 🙂 je opravdu dobrá, tak jsem taky trochu překvapená, no zeptám se jí na to 🙂 dala si mi brouka do hlavy

levana33
10. srp 2017

@errrrricka Nechtěla jsem se hádat, ale je tady toho plno komentářů, říkala mi to moje gynekoložka a tu beru tak jako kapacitu

levana33
10. srp 2017

@hofi36 to je paráda i když půl roku je krátká doba 🙂možná by se podařilo i tak. Já už se snažím přes rok, ale léta předtím, kdy jsem to neřešila a nechránila jsem se, jsem neotěhotněla ani jednou. tak bůhví jak bych se snažila dlouho, kdybych se snažila od začátku

leymea
10. srp 2017

@errrrricka ja vim, ze za to nemuzes, ale zase tuty cysty pri MS praskaj, tak by to melo byt v pohode 😉 byla by nahoda kdyby nepraskla. Treba se ani neudelaj a folikuly popraskaj 😉 ono je tezky do toho doktorum kecat. Nechtela jsem Te vystrasit, jen nemam rada kdyz na to doktori serou a nekontrolujou. Tak jako to bylo u me (akorat ja mela 2 cykly a pak jsem mela prijit), ale ja jsem posera a nedokazu se hadat s doktorkou. Nastesti u me to dopadlo dobre a pri druhem cyklu se zadarilo. 🙂 tak preji vsem hodne stesti s clostilbegytem 🙂

errrrricka
11. srp 2017

@leymea jo v pohodě, já do teď ani nevěděli, že by se mělo po każdém balení na ultrazvuk, no já si myslím że mi to hned tak nepomůže,když se mi ten vaječník furt nechce rozhýbat, tak doufám że alespon ta ovulace se zlepší 😐 jeee druhý cyklus hned,to si měla krásné! Já už bych hlavně chtěla,aby se tonl někam pohlo,šak ty měsíce tak letí...i roky 😉

leymea
11. srp 2017

@errrrricka ono se zadari 😉 uvidis

hofi36
12. srp 2017

@levana33 ono se nedařilo 1 a 1/2 roku oravdu intenzívního snažení😀

beruska1889
13. srp 2017

@gabrielka_h ahojky, tak ani třetí cyklus s Clostylbegytem nevyšel... ☹ teď mám mít pauzu, tak uvidím co bude... A co ty? 🙂 doufám, že jsi na tom líp... 😉

gabrielka_h
13. srp 2017

@beruska1889 To mě mrzí ale třeba to právě vyjde v cyklu bez Clostilu 😉 u mě asi taky nic bazálka klesá tak z toho asi taky nic nebude ☹

Strana