icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

kristyn.g
27. lis 2017

@lela12 jé tak to je super!!! 🙂 tak to bycho mohli mít ještě ježíšky 🙂 mě tam překáží akorát ten polyp tak uvidíme no 🙂 a neříkal jak dlouho ta bolest bude trvat asi? mě dnes je to lepší zase.

lela12
28. lis 2017

@kristyn.g to by bylo báječný, ale snažím se zůstat nohama na zemi.. jsem rada že na mě clotil vůbec reaguje a když se nezadaří teď, tak mam pár měsíců před sebou 🙂 jak dlouho neříkal, ale snad už to přejde 😕 kdy to ne/máš dostat?

dasenka25
28. lis 2017

@kristyn.g Nene, mela jsem jen leky a smazit jsme se meli normal. Psala mi to gyndarka a ted manzu posila na spermio a pokud bude OK, posle me na drilling vajecniku. A kdyz spermio dopadne blbe, tak to budeme resit v CAR ☹ Je to na palici, jsme v praci tri a obe kolegyne ted otehotnely a ani to neplanovaly, uz mi hrabe

kristyn.g
28. lis 2017

@lela12 mám to dostat cca 10.12 ale to jsem počítala kratší cyklus, mám ho jinak 28-35 tak nevim... tak asi tedy někdy v týdnu od 10. a ty? taky si snažím držet při zemi... budeš brát i příští měsíc nebo měsíc vynecháš?

kristyn.g
28. lis 2017

@dasenka25 to je strašný ☹ kolem mě kámošky taky těhotní, jedna kamarádka tedy mají problém že přítel nemá vůbec spermie živé, říkám si že na někoho ten černý pešek statisticky musel padnout v mém okolí ☹ snad se brzo zadaří!

lela12
28. lis 2017

@kristyn.g jee tak ja cca. 12.12. Tak budem doufat spolu, že nám nepřijde 😊 já jsem z toho zmatená folikul 17mm bud těsně po nebo těsně před ovulaci, ale folikuly praskaj až když jsou větší ne? Nebo myslíš že tam mohl být třeba ještě jeden větší co už prasknul proto ta tekutina? Ovu testy mam furt negativní tak na ně asi prdim 🙄 navíc zítra mam začít brát duphaston... a pokud ještě neproběhla ovu tak mi v ní zabrání 😞 příští měsíc je mam brát zase 3-9dc 1-0-1 🙂 myslim že tak tři měsíce a pak pauza... achjoo tohle čekání je hrozný kéž by už bylo kolem ms 😊

kristyn.g
28. lis 2017

@lela12 to je pěkně blbý když v tom brání.. 17mm je ještě docela málo? ještě třeba tři dni to může trvat do ovu ne? někdo má ovulaci i s 24mm? jestli mohl prasknout to nevím ale třeba tam byl ještě jeden který už prasknul a nebyl tak vidět 🙂 no o to to bude napínavější 😀 já taky tam mám ten polyp který jsem vyčetla bývá příčinou že nejde otěhotnět.. tak se necháme překvapit, a kolem toho 12 budem spolu doufat, stejně si myslím že mi to bude trvat ještě dlouho do dvou čárek..

lela12
28. lis 2017

@kristyn.g nevim někde jsem vyčetla že praskají až když mají vic jak 20mm a denně rosou o 1-2mm tak se necháme prekvapit jak říkáš, stejně nam nic jiného nezbývá 😊 ale břicho mě boli pořád jak tebe?

kristyn.g
28. lis 2017

@lela12 mě už dneska skoro nebolí jen ho cítím.. tak asi je to normální to bolení k tomu ..

nase_ema
29. lis 2017

Holky, meli jste 10 dc nejaky pocity nebo priznaky? Ja necitim vubec nic. A to se pozoruju hodne dukladne🙂)) Na ultrazvuk jdu v patek 12 dc, neni to moc brzo? Cykly mam tak 31-34 dnu...

kristyn.g
29. lis 2017

@nase_ema ahoj, mě to 10dc maličkato začínalo, ale rozjelo se to ty bolesti až tak 12dc... já jsem měla 11 dc zralé folikuly, tak asi brzo nebude 😉

kkacca
29. lis 2017

Zdravím, mám jenom dotaz, MS 20.-22.11., od 24. do 28.11 jsem brala 2x denně clostil, k doktorovi jdu 4.12., kdy bych mohla jenom cítit, že se vůbec něco děje? cyklus netuším, ted 2x vyvolávaý Norithesteronem 🙂 mám jenom pocit, že jsem vůči všemu imunní :D

nase_ema
29. lis 2017

@kkacca jee, mela jsem stejne zacatek ms i clostil. A necitim teda jeste vubec nic. Kristyn pise 12. den...

kkacca
29. lis 2017

@nase_ema tak uvidíme, já si spíš myslim, že se mnou nehne ani ten 🙂

kristyn.g
29. lis 2017

@kkacca jojo myslím že se to ještě rozjede, ale tak asi to není pravidlo že by mělo být něco cítit, na ultrazvuku se dozvíš 🙂

kkacca
29. lis 2017

@kristyn.g jojo, uvidíme, jsem půl roku po vysazení antiny a nějak tělo spí....

kkacca
29. lis 2017

Ještě jenom dotaz, jak zpětně vidí doktor na UTZ, že ovulace už proběhla?je mi jasný, že vidí před, ale jako po 🙂 díky za odpověd na blbý dotaz 🙂

anetka9
29. lis 2017

@kkacca Mně můj doktor říkal, že už proběhla a ukazoval mi, že ty folikuly jsou takový zploštělý jakoby, už nejsou kulatý, ale dost oválný..tak prý podle toho🙂

kristyn.g
29. lis 2017

@kkacca neboj určitě to půjde 🙂 jinak s tou ovulací že byla nevím, ale asi by tam mohl vidět žluté tělísko

kkacca
29. lis 2017

@anetka9 děkuju, jsem v tomhle oboru začátečník 🙂)))

anetka9
29. lis 2017

@kkacca Není za co🙂 Já sem zvědavá, tak se na všehcno u doktora ptám a všechno na tom ultrazvuku musím vidět, tak mě to nátáčejí a ukazují:D

kkacca
29. lis 2017

díky, holky, asi si budu muset koupit Děvčátko na slovíčko :D

lela12
30. lis 2017

@kristyn.g ahojda tak jak se citiš? Ja dnes 17dc a od včera citlivé bradavky a dnes začal šílený bílý výtok... takže asi příprava na ms... prdim na vše jedem s přítelem na wellnes a vypínám 😀

kristyn.g
30. lis 2017

@lela12 jé to ti závidím, mě se to zdá jako spíš možný úspěch...já nic... dneska mě trochu pobolívalo břicho jako před ms, jinak nic se mi neděje.. moc šancí že by mi to vyšlo tomu nedávám ☹ tobě moc fandím 🙂 wellnes ti závidím, kam jedete? jela bych hned, ale nadělíme si něco až pod stromeček a pojedem na jaře. Tak si hezky užijte 🙂

kkacca
1. pro 2017

Tak jsem zkoušela ovulační test 12DC, 3 dny po dobrání clostilu a vůbec nic, tak uvidíme...

klaraslavickova
1. pro 2017

Ano snažily jsme se 13 měsíců z toho dva měsíce používaly toto a bylo to..

nase_ema
1. pro 2017

Tak dnes na ultrazvuku nic... jen ctyri male folikuly, nejvetsi 10 mm. Jsem si myslela, ze je u me 12 dc jeste moc brzo.

kristyn.g
1. pro 2017

@nase_ema třeba budeš mít ovu až později, co ti řekla?

nase_ema
1. pro 2017

@kristyn.g Ve stredu jdu zase na ultrazvuk a ze by ovu videla cca na pristi patek.

kristyn.g
1. pro 2017

@nase_ema no vidíš 🙂 tak držím pace

Strana