Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@bezinka11 Nevim, jak se pozna, ze to je cysta. Ale mela jsem ji velkou 4,7mm. Rikala, ze to folikl neni. Dobra. Prespristi mesic to zkusim jeste jednou. Mela jsem davku 1-0-1. Tak reknu dr, abychom zacli 1-0-0. Problem je v tom, ze mam jen jeden vejvocod. Kdybych aspon vedela, ze zrovna folikl se udela na te spravne strane, tak by to bylo fajn, ale strany se pry stridat nemusi...
@anetka9 To by pro me nebyla dobra zpráva. Napravo nemam vejcovod ☹ A prave proto si nechci zbytecne nasazovat Clostylbegit, kdyz by sla ovulace ze spatne strany. Neeexistuji jeste jine leky na podporu ovulace, krome Clostylbegitu?Treba by mi jine leky cysty nevytvarely. Je mi totiz divne, ze prvni mesic se mi cysty neudelaly a druhy mesic jo...uz nevim, jak dal...☹
Mě se ty folikly udelaly na obou stranách...
Tak holky, jak to máte v lednu? Kdy máte mít MS? Můžu se s některou těšit na případné testování? Ja bych to měla dostat cca 8.1., pokud mi to teda Clostil nějak neposune...
@anetka9 taky jsem brala kontryhel, listovku, macu, dále Mamavit, Fertility blend, poté ještě manžel bral Fertilan, Selzink a koupila jsem i lubrikacni gel na lepší početí... A nic 😀 když na to tak koukám, je to hrozný výčet 😀 Teď jsem teda zůstala jenom u Clostilu, občas listovka a Mamavit...
Jinak vzhledem k tomu, ze bez kontrol nevím, kdy mela nastat ovu, tak jsme se snažili obden 10.-20.DC, tak uvidíme, jestli z toho neco bude...
Určitě 🙂 začíná napínavá fáze, kdy uz je rozhodnuto, ale ještě se neví, jak 🙂
@kristyn.g najednou no🙂 protoze minuly cyklus jsem prave vynechala vsechno krom listovky a jedla clostik a mela sem strasne nizkou sliznici a nakonec to bylo biochemicky a myslim si, ze prave kvuli tomu..clostik totiz sliznici snizuje, coz sem se dozvedela az kdyz bylo pozde:/ ted sem to brala najednou a u folikulu 21mm sem mela sliznici 11mm, takze uz spravne🙂
@anita003 jooo ten gel uz sme taky nekolikrat meli a manzel bere Fertilman, listovku a macu...:D kdyz spocitam kolik uz to vzalo penez a to jeste ani nic neni..:/
@anetka9 no tak to jsem postupovala úplně stejně jako ty minulý měsíc - nic kromě občasné listovky jsem nebrala... Takže teď už 25DC asi s tou případnou nízkou sliznicí nic neudělám, co?
Ale tak i kdyby to nevyšlo, vyzkoušíme další měsíc 🙂 Stejně bych víc chtěla počít v lednu, ať máme mimi ve znamení vah stejně jako já a manžel 🙂)
@anita003 noo to uz ted asi ne:( mne ji minuly mesic merili cca dva dny pred ovulaci a rikala ze je nizka a at hned zacnu pit caj atak, ale uz to nestacilo, miminko si chtelo hovet ve vetsi vrstve:D🙂 tak uvidis🙂 kdyztak uz vis ze to mas brat od zacatku a bude to dobry🙂 ja sem stir a asi by nebylo dobry mit dite taky ve stiru..to by bylo hadek:D
Ahoj děvčátka tak vás tu všechny zdravím po moji vánoční pauze 😀 tento cyklus jsem musela přestat brát v půlce clostil protože mam zase cystu.. takže jsem nic fakt neřešila.. vitamíny(drmek, inofolic, gynex) brala normálně ale když jsem zapomněla tak jsem zapomněla... sexu jsme přes ty svátky taky moc nedali takže 12.1. čekám na 100% ms 🙂 a zkusím kontryhelový čaj, máte někdo zkušenost? Všem moc držím palečky a doufám že letošní rok bude pro nás všechny pořádně PLODNÝ😍
@anetka9 já už ho právě pila nejak v létě, ale to jsem na teplý čaj neměla vůbec chuť a studený mi nechutná ☺ jinak teplý s trochou medu je docela dobrý 🙂 jo to vím že jen do ovu. A neměla by se po 3měsících dělat nějaká pauza? Jako u všech bylinek? Pak si na to tělo moc zvykne a už to nemá takový účinek..
Pokud to neklapne, tak od příštího cyklu jdu do kontryhelu s váma... Akorát si spíš koupím tinkturu, někde jsem četla, že by se čaj měl pít nejlépe 3x denně a to bych se asi nedonutila... Tak si budu kapat kapky a bude 🙂

@bezinka11 tak můj doktor poznal 3cm cystu a za týden byla jednou tak velká....3cm folikul už je opravdu hodně, ale nejsem doktor 🙂