icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

kristyn.g
6. led 2018

@anita003 taky jsem měla takové nálady nejvíc uprostřed cyklu

anita003
6. led 2018

@kristyn.g to je dobře, že v tom nejsem sama 🙂
Kdy jdeš na ten zákrok s tím polypem?

kristyn.g
7. led 2018

@anita003 teď koncem ledna 19 nebo 26 podle toho kdy to dostanu, uvidím co mi řeknou kdy budeme moci zase clostil nasadit 🙂

anita003
8. led 2018

No, tak jsem to dneska dostala... Ani den zpoždění, ani den nadějí... Ach jo, už mě to fakt unavuje, pořád dokola čekat, jestli se náhodou nezadařilo... 😒

bezinka11
8. led 2018

Tak já dnes na ultrazvuku (3.cyklus s Clostilem) jen jeden folikl 31 mm a sliznice 6,5 mm. Takže poslední injekce ovitrelle. Sliznici mám cyklus od cyklu nižší, minule jsem mela 8mm... Tak uvidíme, dostat bych to teoreticky měla pak 24.1. A pak nás přesunou uz do CARu.

bezinka11
8. led 2018

@gabrielka_h to je mi moc líto. Držte se!

nase_ema
8. led 2018

Ja dnes 13 DC, dva folikuly 22 mm, sliznice 7,5 mm (rekla, ze to staci). Akorat ze minuly mesic byla ovulace az 18 DC a tak prej nevi, jestli se z tech folikulu nevyklubou spis cysty. Chjo:-/ Ve ctvrtek jdu znovu. A nakonec nevadilo, ze jsem nemela zdvojenou davku clostilu, pry by se mi bala to zvysit, kdyz mam dva i takhle s jednou tabletkou.

nase_ema
8. led 2018

Holky, tohle muzu asi brat, ze je ovu test pozitivni, ze? Tak by to snad mohly byt folikulky a ne cysty...

kristyn.g
8. led 2018

@nase_ema mě se zdá že jo

lela12
11. led 2018

Ahojda děvčátka 🙂 jak na tom všichni jste? Já čekám na ms. Včera, dnes nebo zítra by měla přijít.. tak doufám že přijde co nejdřív. V pondělí jedeme do Itálie lyžovat tak abych neměla ms 😞 a snad s ms odejde ta cysta a budu moct brát clostil.. 🙏

bezinka11
11. led 2018

@lela12 budu držet palce, aby šlo vše dle přání. Lyžování v Itálii bude parádní relax, závidím 🙂. #ja měla včera a předevčírem pozitivní ovulační test, tak doufám, že těch 31 mm cysta nebyla.

nase_ema
15. led 2018

6DPO a ani jeden maly priznacek. Je na tom nekdo podobne?

anita003
15. led 2018

@nase_ema nevěš hlavu, žádné příznaky mít nemusíš a přesto můžeš být těhotná 🙂 ja jsem 8DC, zítra beru poslední Clostil a pak asi začnu dělat po dlouhé době ovu testy...

therias
15. led 2018

@kettynka1234 krasne, taky bych si prala dvojcatka. Tez beru Clistik 1-0-1 a vytvorilu se tri folikuli. Mam jen jeden vajecnik tak moc doufam ze se zadari.

kristyn.g
15. led 2018

@lela12 to ti ho dají znovu i když byla cysta?
Já jdu v patek na zákrok, s tím polypem. Už mám předoperační hotové, snad mi zkontroluji i průchodnost vejcovodu. Zapomněla jsem se zeptat jestli pak hned mám brát ten Clostil

nase_ema
15. led 2018

@kristyn.g Tak odber krve jsi zvladla v pohode?

bajunka
15. led 2018

@1306 vubec nevadi,ze mas folikuly na, strane bez vejcovodu,ja mam taky jen jeden a dcera se narodila prave z vajicka z vajecniku,kde mi vejcovod chybi...a I ted jsem mela 3 folikuly na strane bez vejcovodu a dr mi rekla,ze to nevadi,ze si to prebere ten druhy vejcovod....tak uvidime jak to dopadne,kazdopadne u mne posledni cyklus s clostikem.

kristyn.g
15. led 2018

@nase_ema jojo, v pohodě to uplně nebylo, nadvakrát druhé sestřičce se to povedlo... ufff zbylo mi jelito na ruce.

bezinka11
16. led 2018

@nase_ema já dnes 6 nebo 7DPO a jsem bez jakýchkoliv priznaku. Akorát nevím, jestli ja jsem ten správný referenční objekt. Mám obavy, že nám se opět nezadari... ☹

therias
16. led 2018

@bezinka11 tohle si nesmis rikat. Ja se taky bojim ze se nam nezadari. Snazime se skoro rok a hrozne moc doufam. A to ze nemas zadny priznaky prece nic nenaznacuje.

1306
16. led 2018

@bajunka Me zas v Caru rekli, ze je to strasne mala pravděpodobnost, abych z te strany, kde nemam vejcovod otehotnela, tak me to zaskocilo. Proto ani ty mesice nezkousime insemnici..Ty bys zkousela inseminaci i z te strany, kde nemam vejcovod?V unoru me ceka jeste jednou histeroskopie, pry mi neroste delozni sliznice tak, jak by mela..A to piju kontryhel, malinik, uzivam gynex, materi kasicku, Inofolic, kapky ostropestre a Drmek forte...Pak hned zadame o umele....

bajunka
16. led 2018

@1306 fakt nevim,ale Dceru jsme pocali prave ze strany kde nemam vejcovod a vic doktoru mi reklo ze je to mozne,ale zas pokud je to financne narocnejsi,tak bych volila asi tu dobu kdy ovuluju na strane s vejcovodem,prece jen o neco vyssi,ale snazila bych se aspon prirozene...

lenickakl
16. led 2018

@nase_ema tak příznaky způsobuje HCG, takže je na ně ještě celkem brzo a nic to neznamená

lela12
17. led 2018

@kristyn.g jojo v pondělí jsem byla na kontrole a vse v pořádku a ještě jeden cyklus s clostilem zkusime a pak už do CARu.. říkal že když takhle reaguju na tu stimulaci tak jina by byla ještě horší takže mě asi zrovna pošlou na ivf 😞 teď užívám lyžování a v pondělí na utz uvidíme co bude dal.. tak držím palecky at trn zakrok zvládneš v pohodě a všechno je v pořádku 😉

kristyn.g
17. led 2018

@lela12 je strašně držím palce aby to vyšlo 🙂 ja budu od února možná nastupovat do nové práce a tak alespoň zkusebku než se zajedu ty hormony vynechám asi. Abych nebyla hned za hysterku 😀 dost to na mě působilo. Na ten zákrok se docela těším, že se dozvím něco nového a tak 🙂

bezinka11
18. led 2018

@therias Ja vím. Snažím se k tomu přistupovat nějak rozumně. Na jednu stranu na to pořád nemáme myslet, i přes všechna ta vyšetření, stimulace, čekání. A na druhou stranu bych měla být pozitivní i přes všechny ty neúspěchy. Snazim se to nějak vybalancovat, ale jsou chvíle, kdy mě to všechno už fakt stve... Přátelé kolem nás už mají druhé a třetí děti a my zatim ani prvni. #my se snažíme už přes 2,5 roku.

kristyn.g
18. led 2018

@bezinka11 chápu, taky jsem z toho na větvy už, kamarádky už mají xté děti.. někdy sipřipadám méněcenná, když mam ms tak jsem naštvaná, dřív jsem si říkala že je to důkaz plodnosti že jsem "pravá žena" dneska mi to připomíná moje selhání a neschopnost ☹ myslet na to nemyslet na to, myslet pozitivně nic nezabírá ☹

tak já jdu zítra na zákrok, budou mi vyndavat polyp a zkontrolují snad průchodnost vejcovodů. Alespon něco se děje..

bezinka11
18. led 2018

@kristyn.g Tak já si méněcenná nepřipadam, i když jsem někde četla, že v dřívějších dobách, když žena do dvou let neotěhotněla, mohli ji popravit. Díky bohu, že žiju v 21.stoleti 😀. To, že nemůžeme otěhotnět má nějaký důvod, ať už psychicky nebo fyzicky. A me prostě strašně ubíjí, že mi nikdo není schopen říct, co je ten duvod. Kdyby mi řekli, (přirovnání): jste hubena, priberte, nebo jste tlustá, zhubněte a bude to ok, tak to udelam. Ale já NEVIM, CO MAM DELAT. Vitamíny, kyselina listová, zdravá strava, změna práce, kontryhel, hormony, sport, sexuální absence před, pak zase sex pořád dokola, potom nohy nahoru, spousta bylinných čajů, tradiční čínská medicína, psychologove, šarlatáni, atd atd atd, spousta peněz pryc. A Výsledek? Oba dva jsme naprosto zdravi, akorat nemůžeme mít rodinu. Důvod nikdo nezná. ☹

bezinka11
18. led 2018

@kristyn.g zítra držím pěsti, ať ti to dobře dopadne!

anita003
18. led 2018

@kristyn.g Taky přeju hodně štěstí, ať ti to zítra dobře dopadne! 😉

Strana