Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@kristyn.g tak hlavně aby bylo všechno v pořádku budu ti moc držet palce 🍀 já si v sobotu dělala test a vůbec nic.. včera jsem šla na gydnu protože mě fakt dost bolí podbřišek a v Caru mi doporučili vyvolávačku... navíc jsem se bála cysty když mě tak bolí břicho... no naštěstí nic nenašel sliznice prý dost vysoká tak nechápe proč jsem to nedostala... dal mi injekci a čekám na ms... aby jsme se mohli zase snažit😊
Snazilky nema nektera nadbytek clostylu prosim ?
holky bacha na clostil... bude končit, třeba si ho nechat předepsat do zásoby
@kristyn.g to jako fakt??? Proč??? Tolik roků funguje a teď ho budou rušit...? Jsem zvědavá co bude místo něj... ☹
Snažilky tak mi jejtak y předepsali 3-7dc... Jaký den jste začali dělat Ovu testy? Popř kdy se vydařilo?
@beruska1889 dr říkala že nějaký lék určený na něco jiného (něco hroznýho) kterej prý to má jako vedlejší učinek, ale není to ani ve vedlejších učincích napsáno.. ale je prý lepší, taky nechápu proč to ukončili
Ahoj holky 🙂 dostala jsem doporučení na fytosoju misto clostilu a musim rict ze za me je to super věc! Brala jsem stejně jako clostik 5-9dc a 12dc na utz folikul 21mm krásná sliznice vše perfektni tak mi dr pichnul injekci na prasknuti a budem doufat 😊 navic nikdy jsem neměla tak krásně pozitivni ovu test! Citila jsem bolest pri ovu prostě vše super 😂 takze vsem doporučuji a hlavně je to přírodní a žádný cysty 🙂 jsem z ni nadšená 😊 držím všem palce 🍀
Ahoj,je tu někdo kdo bral clostilbegyt 2tablety ale na ultrazvuku nic a měl pak 4tablety?A jestli to pomohlo nebo ne?Dojtor mi to zvýšil na 2tab rano a 2tab večer.Bojím se,že to nepomůže...😢😢😢
Ach jo 🙁🙁🙁 bojim se ze budu muset nekam jit a pomoct jinak 😢

@lela12 když dojde utebe ms teď tak nedojde příště, neboj 😉 jdu 30.4 k doktorce už by měl být konec 7 týdne myslím. uvidíme uvidíme no... teď mě čeká naročné dva týdny v práci. Jinak blbé je že podle kalkulačky termínu porodu mi nevyjde nárok na mateřskou o 5 dní ☹ doufám že podle utz to třeba stanoví tak aby to vyšlo dobře, by mě to hodně štvalo jinak.
@journals no mě je třeba jedno jak by se tomu říkalo.. čárku už mám docela hezkou, na tom digitálním mi to uvědlo 2-3týdny od početí pozitivní test, termín ms mám zítra(ale mívám to běžně i opožděně) doufám že už mrcha nedorazí.