icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

kristyn.g
9. dub 2018

@lela12 když dojde utebe ms teď tak nedojde příště, neboj 😉 jdu 30.4 k doktorce už by měl být konec 7 týdne myslím. uvidíme uvidíme no... teď mě čeká naročné dva týdny v práci. Jinak blbé je že podle kalkulačky termínu porodu mi nevyjde nárok na mateřskou o 5 dní ☹ doufám že podle utz to třeba stanoví tak aby to vyšlo dobře, by mě to hodně štvalo jinak.

@journals no mě je třeba jedno jak by se tomu říkalo.. čárku už mám docela hezkou, na tom digitálním mi to uvědlo 2-3týdny od početí pozitivní test, termín ms mám zítra(ale mívám to běžně i opožděně) doufám že už mrcha nedorazí.

journals
9. dub 2018

@kristyn.g vsak ja jsem jen vysvetlovala ze ZT nesouvisi s tim, jak silny test je/neni

kristyn.g
9. dub 2018

@journals jasně 🙂

lela12
12. dub 2018

@kristyn.g ahojda tak jakpak jsi na tom? U mě ms nikde, dnes odpoledne mě bolelo břicho jako že už přijde, ale teď zase nic.. tak uvidíme zítra a když nic tak v sobotu testnu... ale myslím že se zítra probudím a bude to jasné... 😞

kristyn.g
16. dub 2018

@lela12 jéé ja si nevšimla zprávy 🙂 no, sneka mě podbřišek dost bolel chvílema, ale asi dobrý, stále jsem to nedostala tak doufám že to vyjde... 🙏🙏🙏 bohužel dneska neznamená být těhotná automaticky že bude i 👶 Jak si dopadla?!!?

lela12
17. dub 2018

@kristyn.g tak hlavně aby bylo všechno v pořádku budu ti moc držet palce 🍀 já si v sobotu dělala test a vůbec nic.. včera jsem šla na gydnu protože mě fakt dost bolí podbřišek a v Caru mi doporučili vyvolávačku... navíc jsem se bála cysty když mě tak bolí břicho... no naštěstí nic nenašel sliznice prý dost vysoká tak nechápe proč jsem to nedostala... dal mi injekci a čekám na ms... aby jsme se mohli zase snažit😊

lzii
17. dub 2018

Snazilky nema nektera nadbytek clostylu prosim ?

gabahon
17. dub 2018

@lzii můžu Vám poslat. Mám celé balení volné. Ani jsem ho nepotřebovala.

gabahon
17. dub 2018

@lzii Je to tedy ten Clostilbelgyt.

kristyn.g
17. dub 2018

@lela12 to je hrůza ☹

kristyn.g
17. dub 2018

holky bacha na clostil... bude končit, třeba si ho nechat předepsat do zásoby

beruska1889
17. dub 2018

@kristyn.g to jako fakt??? Proč??? Tolik roků funguje a teď ho budou rušit...? Jsem zvědavá co bude místo něj... ☹

lzii
17. dub 2018

@gabahon píšu vám sz

lzii
18. dub 2018

Snažilky tak mi jejtak y předepsali 3-7dc... Jaký den jste začali dělat Ovu testy? Popř kdy se vydařilo?

lela12
18. dub 2018

@lzii tak moc držím palce a hlavně aby si tě dr zval na ultrazvuk a hlidal folikuly.. mě bohužel nepomohl a udělal akorát cysty 😞

kristyn.g
19. dub 2018

@beruska1889 dr říkala že nějaký lék určený na něco jiného (něco hroznýho) kterej prý to má jako vedlejší učinek, ale není to ani ve vedlejších učincích napsáno.. ale je prý lepší, taky nechápu proč to ukončili

kristyn.g
19. dub 2018

@lzii při stejné dávce jsem měla ovu 12dc

kristyn.g
19. dub 2018

@lela12 a jak to tedy s tebou vypadá??? nám se zadařilo až na druhý nebo dokonce třetí ráz po tom zákroku

lela12
20. dub 2018

@kristyn.g já byla v pondělí na vyvolávačce a čekám na ms 😞 už aby přišla ať se můžeme snažit... a budou mě v Caru kontrolovat jestli probíhá ovu... teď jsem se dozvěděla že kolegyně je těhotná tak jsem z toho dost rozladěná 😞 a už jsi byla u dr? Doufám že půjdu ve tvé stopě...

lzii
20. dub 2018

@kristyn.g juuu to by bylo fajn kdybych ji mela taky tak brzy , mivam ji nepravidelne kolem 20 dc kdyz je .

kristyn.g
20. dub 2018

@lela12 půjdeš, abych přiznala byla jsem si jistá ze budeš těhotná první, nepochybuji a ty taky nepochybuj ze se zadaří! Jen to trvá no. Vem si že my se snažili dva roky a být těhotná ještě neznamená mít dítě ☹ k dr jdeme qz 30.

lela12
5. kvě 2018

Ahoj holky 🙂 dostala jsem doporučení na fytosoju misto clostilu a musim rict ze za me je to super věc! Brala jsem stejně jako clostik 5-9dc a 12dc na utz folikul 21mm krásná sliznice vše perfektni tak mi dr pichnul injekci na prasknuti a budem doufat 😊 navic nikdy jsem neměla tak krásně pozitivni ovu test! Citila jsem bolest pri ovu prostě vše super 😂 takze vsem doporučuji a hlavně je to přírodní a žádný cysty 🙂 jsem z ni nadšená 😊 držím všem palce 🍀

lela12
5. kvě 2018

@kristyn.g a jak jsi dopadla u dr? 🍀

maruberu
5. kvě 2018

@lela12 je to soja od sarapis, nebo jiná? Děkuju 😊

kristyn.g
5. kvě 2018

@lela12 jéééé to je bombastický 🙂 moc moc držím palce!!! 🙂 👶🙏 Kontrola dobrý, fazolka má srdíčko 🙂 za dva týdny mě čeká další vyšetření krve a tak ke kombinovanému screeningu a za další dva týdny ultrazvuk kdy se uvidí zda nemá nějaké ty vady a tak. Je mi blbě jinak furt no..

lela12
6. kvě 2018

@maruberu kupovala jsem v DMku Meno Aktiv 😉

lela12
6. kvě 2018

@kristyn.g děkuju ty palce teď potřebuji 😊🙏 tak to jsou super zprávy.. a neboj bude zdravý, krasny statečný 😉😊 jo? Hodně blbě? Tak už nechodis do prace?

lucik253
22. kvě 2018

Ahoj,je tu někdo kdo bral clostilbegyt 2tablety ale na ultrazvuku nic a měl pak 4tablety?A jestli to pomohlo nebo ne?Dojtor mi to zvýšil na 2tab rano a 2tab večer.Bojím se,že to nepomůže...😢😢😢

aklin
22. kvě 2018

@lucik253 ahojky. Brala jsem rano a vecer 1 tabletu clostiku, folikuly vyrostly, delozni sliznice pripravena, pichnut ovitrelle, utrogestan a nic. Behem utrogestanu jsem zacala spinit a prisla ms. Takze u me nepomohlo ani jedno z toho. Po 15 mesicich mam chut s tim seknout.

lucik253
23. kvě 2018

Ach jo 🙁🙁🙁 bojim se ze budu muset nekam jit a pomoct jinak 😢

Strana