icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

alilisi
12. zář 2018

Holky neprodavate jeste nekdo clostilbegyt ?? Platim zlatem..

cocoduck
20. lis 2018

@alilisi dobrý večer , zbylo mi 2 balení

alilisi
20. lis 2018

@cocoduck dobry den dekuju za odpoved, nakonec jsem po vypadku sehnala v lekarne ☺

andy6230
11. únor 2019

ahoj holky..co si o tom myslite? Ja mam brat clos. 5 az 9 den..ale asi jsem to hned prvne zkazila. Dostala jsem to v pondeli,ale misto 5 dni od zacatku (patek) jsem to zacala brat v sobotu rano,jako ze napocitano od pondeli rano a po 24h..co si o tom myslite? Jak velky prusvih to muze byt? Myslite,ze ma sanci zabrat? :(

ewajz1
20. únor 2019

@andy6230 ahoj, mne doktor říkal, ze se bere ruzne. První cyklus jsem brala 5 dnů od 5 DC do 9 DC 1-0-0. Nezabral. Teď mám brát opět od 5 dne 1-0-1. Vysvětloval mi ale, ze se muže brát třeba od 2 do 10 DC, ze prý je pak víc folikulu. Takže jeden den zpozdeni snad vadit nebude

andy6230
20. únor 2019

@ewajz1 dekuju za info 🙂 ja mam za sebou ted prvni pokus a cekam zda prijde dalsi MS. Ale nevysly mi pozitivne ovulacni testy,takze si nadeji na mimi nedelam..

ewajz1
21. únor 2019

@andy6230 Tak třeba to vyjde. Brala jsi jednu tabletku denně nebo víc? A kdy budeš vedet? Ja byla na kontrole v půlce cyklu a žádný ohňostroj se nekonal, tak zvyšoval dávku. Ale kočka, co tam byla přede mnou, tak te zabírá ukázkově. Asi je to u každého jinak. 😕

andy6230
24. únor 2019

@ewajz1 Beru ho 1x denne. Dr v ordinaci rikal neco o zvyseni davky ale az dyl,takze ted mam na 4x pouze po 1 tabletce. Na kontrolu nechodim. Kdyz neotehotnim,tak za nim pujdu po dobrani. Kdyz mi dr lek predepisoval,byla jsem zrovna 6 den MS a rekl mi,ze mam pockat az do dalsi MS,ze 6. den by uz mohlo byt pozde..tak asi nevadi kdyz se bere ruzne,ale chce to vcas. Jinak ja k tomu beru jeste nejaky antidiabetika i kdyz cukrovkar nejsem. Ze pry se vzysi jeste sance a ze tahle lecba zabira az v 80%. Doufam,ze to vyjde. I kdyz jak se znam, tak ja budu mit peska a vyfasuju tech 20% a bude se to muset resit dal. A jak si na tom ty?

annedarling
26. únor 2019

Zdravím, pokud někdo ještě sháníte Clostilbegyt mám tu dvě balení... Ex. 11/2021

veru8519
4. bře 2019

Ahoj, možná tu položím otázku, která už proběhla, jen nemám čas to všechno číst zpětně. Po roce snažení mi doktor předepsal clostilbegyt. Už mám za sebou první balení dvě tablety denně. Mám balení na tři měsíce, pak se mám přijít ukázat a řešit, co dál, když se nezadaří.... Menstruaci jsem měla vždy přesnou a na den po 28 dnech. Poslední dobou i docela dost silnou. A teď po prvním balení clostilu mi sice přišla taky na den, ale menstruaci to připomínalo jen vzdáleně. už třetí den špiním, minimálně. Je to normální? mám začít zase ve středu brát další balení a než začnu útočit na gyndaře s otázkama, tak se chci zeptat, zda to některá z Vás taky měla. Jiné prášky neberu. Děkuju moc za odpověď.

andy6230
4. bře 2019

@veru8519 ahoj,ja kvuli slabmu spineni volala na gyndu a rekli,ze pokud prislo v terminu MS,tak se pocita 🙂

veru8519
4. bře 2019

@andy6230 super! Moc děkuju za odpověď

leymea
4. bře 2019

@veru8519 ahoj, pokud se Ti MS nezda tak zkus tehotensky test, protoze spineni v dobe MS se muze objevit a pritom muzes byt tehotna. Radsi bych ho udelala nez zacnes brat clostilbegyt 🙂

veru8519
5. bře 2019

@leymea Dobré ránko, taky mě to napadlo. Jen jsem nechtěla být zase zklamaná a radši jsem to přisuzovala těm práškům... Zkusím to, děkuji

leymea
5. bře 2019

@veru8519 dej pak vedet 🙂 drzim palce 🙂

veru8519
6. bře 2019

@leymea Děkuji, ale nic.... negativní. Už jsem si ale na tu jednu čárku asi zvykla, jestli se tam objeví někdy dvě, tak mě asi klepne🙂

ewajz1
6. bře 2019

@andy6230 mě za 4 dny čeká druhá várka tabletek. Budem teď 14 dni na dovci, tak třeba se povede 🙂

veru8519
6. bře 2019

@ewajz1 Držím palec🙂 my mimi moc chceme, ale vždycky když přijde nejvhodnější doba na robení robátka, tak se vždycky rafneme:-O asi hromony. Chtělo by to taky dovču

leymea
6. bře 2019

@veru8519 to jsem si taky rikala, ale najednou jsem mela strach, kdyz jsem tam toho ducha videla 😀 😀 jak dlouho se snazite?

veru8519
6. bře 2019

@leymea V únoru to byl rok. Je mi 33, no není to úplně ideální věk na první dítko, ale dlouho jsem nemohla potkat někoho normálního... 🙂 a po dvou letech společného žití jsme si řekli, že to chceme a ejhle ono to nejde. Mám za sebou pokusy v podobě různých čajů, vitamínů na podporu otěhotnění, kapky Gynex, ale nic. Začlo se to hýbat až když jsem změnila doktora. Ten hned nasadil clost.

leymea
6. bře 2019

@veru8519 a chlap byl na spermiogramu? 🙂

veru8519
6. bře 2019

@leymea ještě ne, podle doktora je čas, protože přítel je ještě o dva roky mladší než já. A hlavně dítě už jedno má

leymea
6. bře 2019

@veru8519 aha, u nas doktorka zacala tim, ze poslala chlapa na spermiogram, aby do me zbytecne necpala hormony. V te dobe mu bylo 32 a dite teda nemel. I kdyz dite ma tak dneska muze mit horsi kvalitu spermii. Meni se to, ale tim Te nechci strasit, urcite se brzo zadari 😉

veru8519
6. bře 2019

@leymea Nestrašíš. Jsem ráda za každý poznatek. Okolí neříkáme, že se snažíme a že nám to nejde, nepotřebuju každý měsíc poslouchat, jestli už se zadařilo. Už tak mi z toho dost hrabe🙂 takže je příjemné si s někým o tom pokrafat.

madamas
6. bře 2019

@leymea jj, my to tak bohužel máme. Máme spolu jedno dítě které bylo hned a druhé už nešlo ani přes clostilbegyt tak šel muž na spermio které dopadlo mizerně😕

leymea
6. bře 2019

@veru8519 nam to trvalo pres rok. Problem u nas nenasli, ale i tak mi doktorka predepsala clostik. Druhy cyklus se zadarilo 🙂

leymea
6. bře 2019

@madamas to me mrzi ☹

madamas
6. bře 2019

@leymea tak naštěstí je to ,,jen" problém v pohyblivosti, ta se dá zlepšit doplňkami stravy k tomu určenými, tak neházím flintu do žita.Poctivě je už měsíc užívá tak uvidíme.Ale i tak je to podvou letech na palici.

veru8519
6. bře 2019

@leymea Gratuluju🙂

veru8519
6. bře 2019

Jinak jsem teď úplně rozhozená z té mé "menstruace". Jak jsem psala, tak jsem jí měla pravidelnou a i dost silnou, ale co teď přišlo, to je úplná divočina. První tři dny špinění, a po třech dnech sílilo a sílilo a pořád to trvá. Přisuzuju to těm práškům

Strana