Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
ahoj holky..co si o tom myslite? Ja mam brat clos. 5 az 9 den..ale asi jsem to hned prvne zkazila. Dostala jsem to v pondeli,ale misto 5 dni od zacatku (patek) jsem to zacala brat v sobotu rano,jako ze napocitano od pondeli rano a po 24h..co si o tom myslite? Jak velky prusvih to muze byt? Myslite,ze ma sanci zabrat? :(
@ewajz1 Beru ho 1x denne. Dr v ordinaci rikal neco o zvyseni davky ale az dyl,takze ted mam na 4x pouze po 1 tabletce. Na kontrolu nechodim. Kdyz neotehotnim,tak za nim pujdu po dobrani. Kdyz mi dr lek predepisoval,byla jsem zrovna 6 den MS a rekl mi,ze mam pockat az do dalsi MS,ze 6. den by uz mohlo byt pozde..tak asi nevadi kdyz se bere ruzne,ale chce to vcas. Jinak ja k tomu beru jeste nejaky antidiabetika i kdyz cukrovkar nejsem. Ze pry se vzysi jeste sance a ze tahle lecba zabira az v 80%. Doufam,ze to vyjde. I kdyz jak se znam, tak ja budu mit peska a vyfasuju tech 20% a bude se to muset resit dal. A jak si na tom ty?
Zdravím, pokud někdo ještě sháníte Clostilbegyt mám tu dvě balení... Ex. 11/2021
Ahoj, možná tu položím otázku, která už proběhla, jen nemám čas to všechno číst zpětně. Po roce snažení mi doktor předepsal clostilbegyt. Už mám za sebou první balení dvě tablety denně. Mám balení na tři měsíce, pak se mám přijít ukázat a řešit, co dál, když se nezadaří.... Menstruaci jsem měla vždy přesnou a na den po 28 dnech. Poslední dobou i docela dost silnou. A teď po prvním balení clostilu mi sice přišla taky na den, ale menstruaci to připomínalo jen vzdáleně. už třetí den špiním, minimálně. Je to normální? mám začít zase ve středu brát další balení a než začnu útočit na gyndaře s otázkama, tak se chci zeptat, zda to některá z Vás taky měla. Jiné prášky neberu. Děkuju moc za odpověď.
@leymea V únoru to byl rok. Je mi 33, no není to úplně ideální věk na první dítko, ale dlouho jsem nemohla potkat někoho normálního... 🙂 a po dvou letech společného žití jsme si řekli, že to chceme a ejhle ono to nejde. Mám za sebou pokusy v podobě různých čajů, vitamínů na podporu otěhotnění, kapky Gynex, ale nic. Začlo se to hýbat až když jsem změnila doktora. Ten hned nasadil clost.
Jinak jsem teď úplně rozhozená z té mé "menstruace". Jak jsem psala, tak jsem jí měla pravidelnou a i dost silnou, ale co teď přišlo, to je úplná divočina. První tři dny špinění, a po třech dnech sílilo a sílilo a pořád to trvá. Přisuzuju to těm práškům

Holky neprodavate jeste nekdo clostilbegyt ?? Platim zlatem..