Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@andy6230 Ahoj Andy, nn, zatím čekám na menstruaci, abych mohla začít brát tu femaru... to čekání je šílený, poprvé se těším, až to dostanu😀 Jinak vím, že když se daruje vajíčko, či spermie, tak doktoři vybírají dárce podle vzhledu páru a někdy i podle jejich koníčků a zálib... A uklidnilo jí pak to, že si uvědomila, že bude nosit sice dítě z cizího vajíčka, ale devět měsíců bude pupečníkovou šňůrou proudit její krev, takže tomu mimi taky něco dá. Co se týče adopce, tak já bych jí asi nedala... Nejsem na to psychicky dost silná... Bych si asi mimino objednala na Alliexpresu😀
@andy6230 Ahooj, no nevim... Femara zabrala, folik 30 mm, což je asi moc, každopádně ovulace vycházela na víkend, takže inseminace nešla, tak mi v Pronatalu píchli injekci na prasknutí a nakázali druhý den na to vlítnout. A napsala mi gynprodyl na udržení, kdyby se zadařilo. Je to už devět dní, test negativní, nevím zda je to brzo, ale těhotně se necítím... Spíš jak vyvržený vorvaň, ale to je asi těmi hormony😀 a ty jakože už rovnou umělé?
@veru8519 tak super ze se folik udelal 🙂 uz i to je uspech a kdyby to nahodou neklaplo ted,tak priste by uz mohlo 🙂 dulezite je,ze to jde 🙂 ty hormony jsou hajzlici. Mamka a kamoska je braly a obe po nich hrozne opuchly..ale co by se pro to mimino neudelalo ze :D nn,umele ne. Ono se ty klinice tak rikalo,ale je to klasicke centrum a jdem na prvni navstevu.
ahojky holky 5dc do 9c jsem brala clostilbelgyt v patek jsem byla na gynde zkontrolovat folikuly a doktor mi rekl ze vajicko bude plodny o vikendu tak rekl at se snazime vse jsme udelali podle neho co rekl a dnes jsem se probudila se strasny mi bolesti v podbrisku jak kdybych mela do MS ale ta ma prijit doufam ze ne pristi tyden 8.9.2019 poradite mi co to muze byt
@julinecka24 ahojda..ja v tom moc zbehla nejsem, tak nedozu poradit, ale jedine co me nepada je ovulace. Kazdopadne pokud by to nezmizelo nebo se to zhorsilo,zavolej dr,ale ja bych to u sebe jinak neresila 🙂
Jinak Veru prave jedu do centra..tak jsme zvedava co reknou.. 🙂
@julinecka24 ahoji. Ja brala clostyl tez, ale nepomohl, v centru jsem dostala femaru a az na ni jsem zareagovala. Ted 11 DC jsem byla na ultrazvuku a doktorka byla nadsena, ze vajicka na obou stranach, sliznice nizko, dostala jsem injekci a vikend jsem ovulovala jak blazen a hlavni priznak byl, ze me bolel spodek jak blazen. Mysleka jsem, ze mi upadne. Za dva dny byl klid.
@veru8519 tak super..drzim pesti 🙂 vypada to u tebe dobre 🙂
Me dr rekl,ze se mu zda,ze by nalevo mohla probihat ted ovulace,ale nevidi tam. Byla jsem totiz na dvou operacich, ze kterych tam nejspis zatekla trocha krve a zapouzdrila se a nejspis se udelali i srusty. Vzal mi krev,ze se to z toho pozna,tak uvidime. Mela bych tam jit cca na konci zari. Pokud se to potvrdi, ceka me laparoskopie. Ale sliznici na vajicko mam pry peknou :D Partner byl na spermio,kterou ma ok.
Ahojky holky ja uz mam po ovulaci brala jsem clostik 5dc 10 dc teplota je 37,1 dneska kdyz jsem sla na zachod tak jsem mela bily husty vytok mam cipek strasne nahore nenahmatatelny pichame slabe u leve strany bricha tak vubec nevim testovat budu az pristi tyden tak uvidime
Ahoj hoky, tak co? Nejake novinky u vas? Uz je to zas nejaky cas co jsme psaly 🙂
Ja to konecne dostala (skoda, ze nevyslo mimi, ale lepsi to dostat a mit dalsi sanci, nez nedostat a nebyt tehotna). Dnes jsem nasadila Femaru, kterou mam brat 2.-6. den rano, odpolko, vecer a 7.10. jdu do CARU na UZ, kde se dovim i vysledky z krve. Uz se tam dost tesim, protoze se to aspon nekam zas pohne. Tohle zkouseni a kazdy mesic negativni testovani uz zacina byt fakt zdlouhavy.
@veru8519 No ja to moc jako hodinky bohuzel nemam..za posledni 3 mesice po 28, 31 a ted 38 dnech (jak jsem vynechala Clostik tak to zlobi) :D ale neva :D jsem opimista a lepsi neco nez nic :D
Krasny! Moc gratuluju 🙂 My meli zacatkem zari rok - hrozne to utika.
Tak az zacnes, at to dopadne 🙂
NO a to je to hlavní, být stále optimista🙂 mě clostik moc neseděl, ale Femara je v pohodě. Pak mi dali ještě Gynprodyl na udržení, kdyby se zadařilo. Problém byl hlavně v tom, že máme v plánu nejdřív inseminaci, ale teď dvakrát po sobě mi ovulace vyšla na víkend a to náš Pronatal nefunguje, tak mi píchli injekci a prý se snažit o víkend. Noo nic, i když snaha byla😀 tak pokud to ten další měsíc vyjde taky tak, tak se s tím bude muset něco udělat. Tak držim pěsti, aby vše dobře probíhalo a zase se ozvem. Papa
@veru8519 Ahoj Veru, tak jsem vcera byla v CAR. Vysledky z testu byly, ze pravy vajecnik je ok, ale levy ma srusty a navic mam na nekolika mistech endiometriozu-hlavne na levym vajecniku, ale i jednu u sliznice a snad i pod hrdlem (presne nevim). Femara zabrala. 14dc mam 2 foli 21mm. Dostala jsem injekci Ovitrelle a cekam na ovu. Bude to teda uz skoro 24h, ale zatim nic necitim, ale cetla jsem, ze snad muze byt reakce az do 38h, tak uvidime. Mela jsem jit dnes na inseminaci, ale manzel odjel na sluzebku, takze se musime snazit normalne. Pokud to nevyjde, tak pristi mesic inseminace. Pokud nevyjde ani ta, tak uz pujdeme na IVF.
Ach jo... Je to boj. DR mluvil tak, ze by se to melo podarit casem, ale pridava se k tomu vic a vic veci. Uplne me mrzi ten cas straveny s Clostil a uplne k nicemu (max k ty endometrioze). :(
Veru, kdy ty si na sobe zacali citit po injekci ovu? DR rikal, ze to poznam. Jsem z toho napnuta jak ksandy 🙂
A jak se mas ty?
@andy6230 Ahoj Andy, to je dobře, že reaguješ! A měla jsem úplně stejné pocity, s tím, že jsem zbytečně ztrácela čas s clostilem🙈 Já to dostala o tři dřív, takže teď už by se měla povést poprvé inseminace, nevychází to na víkend... Když mi píchali injekci, tak to bylo většinou v pátek kolem poledne a ovulaci jsem začala cítit někdy v sobotu večer, když jsem jí pak dostala i druhý cyklus, tak jsem jí dost silně začala cítit až v neděli až do pozdního odpoledne. Já dneska najela na první prášek femary a příští středu mám kontrolu...

@veru8519 ahoj veru,tak jak to vypada? Nejake novinky? 🙂 u nas v rodine taky nebyl zadny problem a ja se s tim peru..je to proste pesek :( verim,ze to muselo byt tezke pro kamaradku si vzit cizi vajicko. Me by asi nejvic stvalo,ze mi nebude podobny i kdyz myslim,ze vybiraji darkyne aspon podobneho typu. Ale zas na druhou stranu je tam ten partner a donosi to ona,tak aspon ze tak 🙂 s cim bych se asi tezko smirovala je adopce. Do toho by se mi nechtelo. Mam znamou,co ma dva kluky takhle a oba uplne divny. Jeden nezvladatelnej a zlej a druhej sice hodnej ale uzavrenej. Pak je moznost jeste ditete z ciziny,kdy partner da spermiky a nejaka cizi pani mimi donosi. Cetla jsem o tom..ale nemam nejmensiho tucha kolik to stoji :D ale to uz hodne predbiham :D