icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

andy6230
12. únor 2020

@kkacca dekuju za info. Necham si to tady nacenit a uvidi se. Ale holky co byly tam kde ja a i jinde, tak prave rikali,ze je to nekde stalo 30tis a v arlete 50tis. Ze to maji o 20tis drazsi 🤦🏼‍♀️

kkacca
12. únor 2020

@andy6230 ja nevim jaké ceny mají letos, ale loni to to tak bylo, měla jsem prodlouženou kultivaci, isci, embryoglue a primovison..

veru8519
13. únor 2020

@andy6230 Ahooj, no to ti věřím😀 piješ kontryhelový čaj? myslíš, že to máš z hormonů, nebo ze stresu? Držím ti palce, aby to brzo přestalo!

andy6230
14. únor 2020

@veru8519 spis z hormonu..ten čaj nepiju, ale zkusim ho. Kde si ho kupovala? Klasika lekarna? A kolik ho pijes denne?

veru8519
14. únor 2020

@andy6230 Ju v lékárně, kvůli pohodlnosti si kupuju sáčkový, ale pokud máš ráda sypaný, tak sypaný. Jinak kamarádka z lékárny mi doporučila ještě pupalkový olej, tak jsem si objednala kapsličky s vitamínem E, když už nic jiného, tak budu alespoň krásná😀

andy6230
25. únor 2020

@veru8519 Ahoj Veru, mam dotaz..Mozna hloupy, ale mam :D Premyslela si, co ted bude, kdyz planujete mimi a siri se ve svete korona? Sama za sebe vydesena nijak zvlast nejsem, mozna i proto, ze jsem velkej flegmatik :D Ale zacinam premyslet, zda je dobry napad ted pracovat na mimi, kdyz nikdo nevi, jaky dopad to ma na tehotnou a na dite.. :(
Co si o tom myslis ty?

veru8519
26. únor 2020

@andy6230 Ahoj Andy, vůbec to není hloupé, přemýšlíš dopředu... My máme zaplacenou dovolenou v srpnu v Bulharsku a taky přemýšlíme, že se tam nevypravíme, jestli to bude pořád řádit. Myslím si, že v našich podmínkách to nebude až tak hrozné, nebo spíš tomu věřím. A pokud se zadaří, tak na sebe musíš být více opatrnější, ale ty ho určitě nechytíš, nás čeká jen nemoc zvaná gravidita😀 Jak se jinak máš?

andy6230
26. únor 2020

@veru8519 Ale jo, mam se jinak dobre. 🙂 Byla jsem ted na dovce, takze jsme s manzelem odpocivali a meli pohodicku. Navrat do prace byl tezky :D Ted me sem tam zatrapi, co se deje. Ani ne kvuli sobe, ale nasim starikum v rodine, kvuli manzelove praci (dela v cestovnim ruchu) a kvuli tomu tehotenstvi. Nedokazu si predstvit, ze bych se tak dlouho snazila, sla za par tydnu na umele nebo sama otehotnela a chytla to, kdyz nikdo nevi, co to muze udelat.
A jak se mas ty? 🙂

veru8519
27. únor 2020

@andy6230 jojo u mě to taky jde... vidíš to, vůbec jsem takhle nepřemýšlela, přeci jen si nepřipouštím, že to bude řádit ve velkym i u nás... i když kolegyně už se pro jistotu zásobila rouškama😀 kdyby se zadařilo a já otěhotnela, tak veř, že bych mrknutím oka byla schopná zabít každý vir, který by se o mě chtěl pokoušet🤣 prostě musíš být pořád optimista a netrápit se tím, co ještě není

andy6230
27. únor 2020

@veru8519 Strasne bych chtela se takhle netrapit. Snazim se to neresit, ale v praci to vypada, ze se pripravujem na III. svetovou 😅 Delam v korporatni firme, ktera uz ma dve pobocky ve svete zavreny a silene se to tu resi a to neni v CR ani jeden pripad 😀 Hrozny scifi jako 😂

dendasubaristka
27. únor 2020

@veru8519 zdravím holky,jak já to tady čtu. Ty jo to je šílený. Můžu se zeptat ta inseminace ten chlap musí dodávat sperma nějak pravidelně,aby ho mohli vpravit do tebe? No jen si říkám jak to tak ten chlap bere? To si musí připadat celkem šíleně ne? No a třeba i ty peníze že dokáže někdo do toho vrazit. Nevím přijde mi to šílený. Vždyť určitě jsou i nějaké přírodní metody které by se dali podstoupit. Nemyslím to zde,jen mi to přijde šílený. My se snažíme 3 roky a teď jsem začala chodit na Mojžíšovou,pít bylinky atd. Ale přestává že bych šla na ivf atd. Je pro mě nepředstavitelná.

veru8519
28. únor 2020

@dendasubaristka ahoji, no muj manzel taky pevne veri, ze se nam to povede prirodne... ale vi, ze kdyz se darit nebude, vse podstoupi. Je to o egu asi i... v nasem pripade je to tak, ze ma spermie nadprumerne kvalitni a chyba je u me, tak to nebere jako prohru🙈 kdyz se jde na inseminaci, tak jde rano on a da plavce do kelimku. Muze sam, nebo muzes jit s nim a zprijemnit mu to....😊 to se pak posle do laborky, vyselektuji spatne kusy a za dve hodky jdes ty👍

veru8519
28. únor 2020

@andy6230 no tak to se to nedivim, ona ta panika je kolikrat horsi, nez samotna nemoc a je pak hrozne snadny se tim nechat unest... ja jsem od prirody taky sileny plasan, ale u veci, kde to neni absolutne potreba😂 a jakmile nastane situace, kdy lidi sili, ja jsem ledove klidna🙈 mam to absolutne obracene. A taky je u me dane, ze jak neco planuju, nebo se snazim vyhnout necemu, nic nevyjde a to cemu se vyhybam, dostanu dvakrat... tak dej se vule bozi. Hlavne, ze mame porad cervene vino👍👍👍

dendasubaristka
28. únor 2020

@veru8519 no ale ta představa třeba ne jen jednou ale podstoupit to několikrát. Nevím prostě mi to přijde nepředstavitelné. Myslím si že by to mělo být přirozeně. Tak jak jsme pro to byly stvoření a ne že chlap se jde někde do kabinky udelat,žena jde pak na kozu,tam to do ní soupnou. Pro mě prostě šílená a chladná představa no. Jako chápu ty které třeba tomu nechtějí dát šanci počkat si i delší dobu. Ale i tak. Ale jsem asi jedna s malá ktera to tak vidí no.
Pro některé je zas nepředstavitelné to cekat dýl a nechat to na přírodě.

kkacca
29. únor 2020

@dendasubaristka jak to ten chlap bere? Myslis to, ze se udela v kabince proto abyste spolu měli dítě a ženská podstupuje hormonální léčbu, v případě ivf pak narkozu atd., promiň je to to nejmenší, co pro to muže chlap udelat 🙂

andy6230
2. bře 2020

@dendasubaristka Ahojda, kdyz si v hlave prehraju vse, co musim podsoupit ja a co me jeste ceka, tak to, co dela chlap je uplne minimum. Ja bych bohuzel s chlapem, co ma takovy ego a prislo by mu to malo chlapske, ze musi odevzdat svy rychliky, byt nemohla. Popravde takovy bych propleskla :D Ten muj se samozrejme taky stydel, ale ted uz z toho mame srandu. A docela jsme se nasmali, kdyz jsme spolu byli v odberovy mistnosti :D Vidim to tak, ze kdyz se maji dva radi a chteji mimi, udelaji cokoliv, zaplati cokoliv. Asi na to mimi vy tolik jeste nespechate, kdyz to neresis. 🙂
Co se tyka bylinek, tak verim, ze mohou telu z casti pomoci, ale neverim, ze pomuze jen to. Napr. kdyz mas srusty, nemas vejcovody nebo mas zasoupnuto v hlave, tak te zadna bylinka nezachrani.
Klobouk dolu pred tebou, ze uz se snazite tak dlouho a jeste si to s dr neresila. Pro me by bylo nepredstavitelne, ze ztracim tolik let a porad se nic nedeje.
Ty uz si byla u dr, proc vam to nejde? Pokud ne, mela bys jit. Jsou problemy, co se doma nevyresi.

andy6230
2. bře 2020

@veru8519 Ahojda, vino je dulezite! :D ja se vratila ted ze sklipku, kde jsme byli na vikend s holkama a nalezite jsme si to uzily. :D

dendasubaristka
2. bře 2020

@andy6230 jako spechame nebo ne. Samozřejmě se nemůžeme dočkat a moc se těšíme. Ale máme kolem sebe opravdu hodně páru a za ty 3 roky tolik příběhu,že nás to utvrzuje v tom že to přirozeně jde. Jen to někomu trvá déle. Proto věříme že to přirozeně půjde. Ikdyby jsme si měli počkat ještě nějakou chvíli . A jak píšeš že bych měla k doktorovi víš jak se říká měla bych jen umřít 🙂

dendasubaristka
2. bře 2020

@kkacca ano to všechno chápu a nesrovnavam kdo může udělat víc nebo míň. Spíš mi jde o to kolem toho dítěte. Prostě mi to přijde celé nepřirozené. To všechno kolem. I to intimno kolem toho.

saja13
28. čer 2020

Ahojky holky ráda bych obnovila diskuzi 😊 myslíte že bych mohla clostik hned po nevydarenem ivf? A na co se přesně clostik dává?

andy6230
28. čer 2020

@saja13 cauky, proc si byla nebo bys mela jit na ivf? 🙂 Clostik se dava spis pred jako jedna z moznosti jak ovulovat a otehotnet.

saja13
28. čer 2020

@andy6230 ivf máme zasebou bohužel to nedopadlo 🙄😢 já mám nízké Amh a kamarádka prej clostik dostala na podporu vajíček tak abych nemusela čekat na další stimulaci tak mě napadlo že bych zkusila ten clostik

julinecka24
Odpověď byla odstraněná
saja13
30. čer 2020

@julinecka24 zas to nechci brát bez doporučení kdyby náhodou něco a odkud dystak jsi? Za kolik by jsi nechala?

andy6230
30. čer 2020

@saja13 Podle me pokud si potrebovala IVF, tak ti Clostik nezabere, ale zeptej se Dr a uvidis, treba ti to napise. 🙂 Bez predpisu to neber. At si jeste neuskodis. 🙂 Ja mam PCOS a endometriozu a vubec mi Clostil nezabral. Drzim palce at se brzo zadari. 🙂

saja13
30. čer 2020

@andy6230 teď prý zkusíme nativ a když to nevyjde tak mi zkusí ten clostik tak uvidíme, jo určitě bez dr to brát nebudu to je jasný 😉 jinak děkuju taky držím palce a hodně štěstí ✊🍀

julinecka24
Odpověď byla odstraněná
saja13
2. črc 2020

@julinecka24 jinak stojí kolik? Zatím ho nechci možná ho budu potřebovat příští cyklus uvidíme... Ale kdybych to měla mít na dobírku to by se pěkně prodrazillo, to je skoda

versatilka
14. črc 2020

Ženy, jdu si pro názor.
Dostala jsem od doktora Clostilbegyt. Mám ho kvůli premenstruačnímu krvácení. Co jsem tak četla tak mám pocit, že je to celkem strašák. Mám se nějak obávat?
Brala jsem ho 2 cykly (kromě pláče nad vším možným jsem nic negativního nezpozorovala), teď pauza a dostala jsem další 4 balení a zatím nevyzvedla. Na UTZ mě každý měsíc nezve, měl by? Jen jsme se bavili, že po novém roce bych podstoupila laparoskopii, kontrolu průchodnosti vejcovodů a kontrolu dělohy. A pak se uvidí co dál.
Děkuji za postřehy!

julinecka24
14. črc 2020

@saja13 já bych ti to poslala obyčejné nic bCh nechtěla 250 Kč bych chtěla jenom za clostik

Strana