Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
ahoj jsem zvědavá jestli mi zabere, taky beru clostilbegyt 5-9den po MS jednu tabletu.první cyklus mám zasebou tak uvidime...doudám že to výjde...snažíme se s přítelem již tři roky....byla jsem i na profuk tak doufám že ta bolest stála za to....chci se zeptat možná to bude blbá otázka ale když beru ten clostilbegyt měly bychom se více snažit i vícekrát za den? jedná se mi oto že při prvním jsme to moc neřešili jelikož přítel spadl venku na náledí když se prodávali kapři a má zlomené koleno takže to ani moc nejde....všem držím paleččky a mě se snad taky zadaří 🙂
@hornakovic Proč vícekrát za den? To prý nestíhají dozrávat spermie.. Ideálně se uvádí obden.. 😉
lenickakl no mě to tak řekl doktor že se máme hodně snažit😀
@hornakovic my jsme teda většinou souložili obden, kolem ovulace asi tak tři dny každý den 😀 Ale víckrát denně by mě hráblo 😀
😀

koukam jak se vam s clostikem dari, ted ho mam predepsany na 3 dny, tak jsem zvedava, zdali i me pomuze 🙂)
Tak u me to vypada ze nepomohl 4cykly 2tablety akorat posledni mesic cysty ms cekam ve stredu tak kdyby nedosla dam vedet☺
@petrysek181 ja to mam mit na jeden cyklus, max dva, ,vic doktrorka neporucuje
@8karolina4 tak ja beru tu negativitu zpatky☺dnes jsem 10dpo a vysel mi pozitivni testik takze clostik pomohl☺cekame mimi hlavne at je vse v poradku
@petrysek181 juuuu. Po prvním cyklu? Přeju jen to nej a at se drží!!!!!
@8karolina4 po ctvrtem ale vyslo to☺
Já jsem měla dva cykly a taky zatím nic :(
Včera kontrola po clostiku. Krásný dominantní folik na každy straně. V pondělí jdu na iui. Tak uvidíme
🙂)
Ahoj všem.....u první dcery zabral hned...teď chceme druhé brala jsem clostík půl roku 1-1-1 a nic ani ovu jsem necítila.Teď po pauze beru opět clostík 1-1-1 při ovu mám velmi vysoké bolesti tak snad se zadaří.....
Holky, tak mně nezabral a po návštěvě homeopatky v lednu jsem se rozhodla, že se na nějakou Proveru a Clostilbegyt vykašlu (na její doporučení), takže teď první cyklus od září bez léků - jen homeopatika a listovka a NosifolForte. Zatím čekám, jestli se náááhodou nezadařilo, ale myslím si, že jsem ovulaci opět neměla, takže pochybuju, že by se to povedlo. 2. návštěva homeopatky bude po půlce února a pokud se do dubna nezadaří, mám vypsanou žádanku do CARu a je vymalováno 🙂
@kaaacaaatkooo já v car jsem a měla jsem Ho po 2 neúspěšných iui. Ve středu další tak uvidíme ;)
@8karolina4 Držím pěsti 🙂
Já dnes začínám třetí cyklus, plus příští týden IUI, snad se zadaří. Jinak žádné potíže jsem neměla, beru dva denně a vše v pohodě..😉
@petrysek181
@petrysek181
@petrysek181
Jupiiiiii!
Me druhy cyklus , přirozené a bez pregnylu ❤❤
@8karolina4 no super moc gratuluji💖💖💖💖💖
Kolik cyklů užívání vám prosím maximálně doporučil lékař?
@aluuunka me doktorka rikala max 3. nastesti to dopadlo jen na jeden 🙂
Holky já mám napsaný clostík na půl roku 1-1-1 vždy po dobu 6 dnů
@monikus na pul roku????? me rekla doktorka, ze mi to bude psat max tri cykly...

@kaaacaaatkooo třeba jo 🙂 budu držet palečky! 🙂