icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

jarnikvet
3. kvě 2017

@jarnikvet s clostikem,či bez něj

ivankaaa888
3. kvě 2017

Ahojky holky😙Tak ja brala Clostik 1.m 1-0-1 a nic,2.mesic 2-0-2 no a zatim 4 dny zpozdeni a test prikladam.Trosku mam strach aby tam nebyla dve mimi ale coo by se dalo delat.Drzim vam vsem palecky😙

1306
3. čer 2017

Muzu si Clostybegit naordinovat sama? Dr mi ho napsal v lednu, cekala jsem na to nez to dostanu a nedostala, byla jsem tehotna, ale bylo to bohuzel mimodelozni, ted mam 2 mesice po odstraneni vejcovodu a premyslim, jestli mam prasky pristi mesic zacit brat nebo ne....Kdyz uz je mam dom...Treba by nejak vic pomohly....

ivankaaa888
3. čer 2017

@1306 zalezi jestli mas ovulaci nebo ne.

1306
3. čer 2017

@ivankaaa888 to nevim, ale zrejme ano, kdyz jsem otehotnela. Ja se netestuji. Kdyz mam ovulaci tak by mi uskodil?

lenickakl
3. čer 2017

@1306 ja bych doktorovi aspon zavolala a domluvila se

nikola_w
4. čer 2017

Ahoj holky tak ja dneksa začala špinit snad se brzo rozjede at muzu závist s klostikem 😊 Pred 3 lety pomohl u syna 3 cyklus tak snad pomůže znova.. budu brat zase 5-9dc🙏

ivankaaa888
4. čer 2017

@1306 clostik je k vyvolani ovulace.Ja ji nemele tak jsem brala clostik jinak bych ho nebrala.

1306
4. čer 2017

@ivankaaa888 Jsem objednaná na 12 DC k dr, tak se na me podiva a dohodnu se s nim, jak to vypada a poradim se s nim jak dal.

ligistia
14. čer 2017

Mam stejne davkovani jako vy, clostik uz beru 2 mesic, krom navalu horka zadne problemy nemam,ale // zatim nikde 😞

kachnaka
24. čer 2017

ahoj holky, mate nektera nejake pozitivni zpravy?ja s clostilem budu teprve zacinat...

nikola_w
24. čer 2017

@kachnaka ja mam z clostiku syna 🙂 brala jsme 3 cykli a 4ty se povedlo... ted mam za sebou prvni cyklus bráni po 3 letech tak doufam ze zase pomůže.

llennkaa
24. čer 2017

Ahoj holky, mně ho doktorka napsala na dva měsíce. Měla jsem brat jednu tabletku denně. Druhý měsíc se zadařilo 🙂 Kromě toho, že jsem byla nepříjemná sama sobě, jsem žádný nežádoucí účinky nezaznamenala. Všem vám držím palečky🍀

sdu
25. čer 2017

Mě nečekaně hned prvni měsic, ovu byla asi před 13 DC...

lenickakl
25. čer 2017

@llennkaa mela jsem to taky tak. Jeden denne a druhy cyklus to vyslo. Ted mi na prsu visi mesicni syn 😄

llennkaa
25. čer 2017

@lenickakl tak to moc gratuluju 😀

llennkaa
25. čer 2017

My jsme se to početí ještě snažili podpořit vitamínama. Já jsem brala unifolic combi a přítel folandrol. A doktorka mi doporučila nějaký homeopatika. Takže třeba nepomohl clostík sám, ale celá kombinace. Kdoví...

kachnaka
25. čer 2017

tak to jsou samy hezky a pozitivni informace🙂 ja uz jednu holcicku mam, ta se povedla spontanne, ted jsou ji 2,5 roku. ale ted se nam to uz tak rok nedari, delala jsem si minuly mesic ovulacni testy a zjistila jsem, ze mam anovulacni cykly.doktorka mi to potvrdila s tim, ze mam PCO,tak mi napsala clostyl, tak ted cekam na MS, abych mohla zacit s jeho uzivanim. ale mam strach, ze urcite zrovna ja budu ta vyjimka, ktera potvrzuje pravidlo - zkratka mam strach, ze to u me nezafunguje.

lenickakl
25. čer 2017

@kachnaka musis verit. Ono je to i v hlave 🙂

kachnaka
27. čer 2017

@lenickakl dekuju, ja vim,ze je to i v hlave, proto tady rada ctu, ze vam to vychazi! a moc to vsem preju🙂

levana33
11. črc 2017

ahoj 🙂 ja po roce a neco snazeni, budu v srpnu brat prvni davku, tak drzte palce 🙂 jinak ovu mam pravidelne

kevikk
14. črc 2017

Ahoj holky. Po clostiku mám dvě děti takže pomohl. Kombinovan s bylinkami.
Tedka by jsme s Manželem chtěly ješte jedno. Bude me 40 tak uvidíme.

jupiter2013
14. črc 2017

Brala jsem Clostilbegyt 3 cykly , otěhotnět se mi povedlo druhý cyklus po dobrání. To jsem si nasadila vitamíny Mimistar forte a pila ženský hormonální čaj, tak si myslím, že hodně pomohlo i to. Každopádně jsem nesmírně vděčná, že se nám to po 2 letech povedlo 🙂

errrrricka
17. črc 2017

@ivankaaa888 Ahoj holky, právě dnes mi nasadila Clostibegyt, 2x denně na 3 měsíce, + Duphaston (vaječníku se nechce hýbat=probém s MS) čtu tu, že vám pomohl, dnes sem byla hodně špatná nervičky no, rok po vysazení...no je to náročné

ivankaaa888
19. črc 2017

Ahoj neboj Clostik je super urcite to vyjde.😉

errrrricka
19. črc 2017

@ivankaaa888 čtu tu hodně pozitivní ohlasy, ale taky su taková, že si říkám, já beztak zase nic, i když se snažím myslet pozitivně. A vyšlo to i když má žena problémy s menstruací a má anovulační cykly? i tak to dokáže vyvolat jo? no já jsem na to zvědavá 🙈

errrrricka
19. črc 2017

Holky a berete některé ke Clostíku i Duphaston na podporu MS?

lenickakl
19. črc 2017

@errrrricka ja jsem ovulaci nemela. Polycysticky vajecniky, cykly 32 - 88 dni. Otehotnela jsem druhy cyklus. Brala jsem jen clostilbegyt a kapala kontryhel 12 dni od zacatku cyklu.

kevikk
19. črc 2017

Holky věřit. Já asadila malinovou směs a chmelovou od dědka Korenare. Rozmaryn čaj na podpor u ovulaci. A ananas na delozni dlužníci. Vse bude Ok!

errrrricka
20. črc 2017

@lenickakl Kontryhle si zase musím koupit, já bez MS, až ten duphaston pomohl, tedy jde to po tom Clostíku i bez ms, a ovulace, to by bylo super 🙂 zatím tedy rok snažení, ale už jsou nervičky ☹

Strana