Pomohl vám Gynex k otěhotnění po změně složení?
Ahoj, vím že diskuzí na téma gynex je spousta a spousta žen bere kapky kvůli otěhotnění a to je to, co mě zajímá. Prosím, chci slyšet jestli někomu v poslední době zabraly, slyšela jsem, že změnili složení a jak to tak na dnešním trhu bývá, většinou je to k horšímu.
PROSÍM, NEPIŠTE dotazy jak často kapky brát, že užíváte něco jiného nebo že jsou na prd, že vám vyřešili cystu, dotazy jestli nejste náááhodou v tom atp. Každá diskuze na toto téma se totiž zvrhne na poradnu kolikrát, od kdy, v kolik hodin, kolik kapek, kolikrát protřepat v jaké ruce...
Ptám se žen, kterým pomohly a které v něj "věří"🍀🤰🍀❤️
Ahoj, kde si prosím zachytila že zmenili zloženie? Brala som gynex 2x a 2x hneď v daných cykloch pomohol k otehotneniu 🙏 prvýkrát to nedopadlo síce dobre, ale druhýkrát už áno - mám takmer ročné dievčatko. Pri ďalšej snahe o bábätko ho plánujem určite znovu nasadiť 🙂 veľmi držím palce aby vám tiež pomohol! 🙂 Za mňa je to fakt zázrak.
@katezina11 ahoj, mockrát Ti děkuji za odpověď, o složení jsem četla někde v nějaké diskuzi, ani nevím 🤔 To první mě moc mrzí ale to druhé Vám přeji, není nic lepšího, než když se to podaří někomu, kdo o miminko moc stojí a přeje si ho ze všeho nejvíc ❤️🍀
Původní název příspěvku zněl jinak ale admin nebo kdo upravil název a udělal z toho stěžejní část příspěvku asi proto, že tohle téma je tu doopravdy hodně krát.
Ale zpět k tématu 😁 beru od druhého dne menstruace, tak doufám v zázrak 🍀 Chtěla jsem se asi i přesvědčit, že těm kapkám jen nedělají dobrou reklamu...
@tralalaa93 mně gynex nepomohl ale pokaždé jsem otěhotněla když jsem brala obyčejné komplexní vitaminy + černá maca
2x to nevyšlo ale napotřetí se nám ted narodila dcera

Ahoj, kde si prosím zachytila že zmenili zloženie? Brala som gynex 2x a 2x hneď v daných cykloch pomohol k otehotneniu 🙏 prvýkrát to nedopadlo síce dobre, ale druhýkrát už áno - mám takmer ročné dievčatko. Pri ďalšej snahe o bábätko ho plánujem určite znovu nasadiť 🙂 veľmi držím palce aby vám tiež pomohol! 🙂 Za mňa je to fakt zázrak.