Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
http://www.porodnice.cz/uhnizdeni-nidace-implan...
tak jsem si to tady našla...
takže skutečně se uhnizduje 6-7 den, ale HCG produkuje později...🙂
@leeena_4 no a to prý ještě ihned po uhnizdění netvoří hcg...
já nevím kdy jsem měla "duchy" já obě těhotenství objevila dost "pozdě" s Aninkou jsem testovala tak 32DC a teď s Andílkem 35DC a to už jsem fakt měla symptomy těhu (velká prsa, šílená unava, nevolnost, HCG 3900) takže to bylo už fakt dost.... jenže když má člověk cyklus delší tak to holt někdy neřeší a možná lépe🙂
Takže jinými slovy, naděje ještě neumřela🙂
Ahoj holky. Tak první porevizní zkoušení miminka (po druhé MS) zatím neúspěšné a včera jsem dostala menstruaci ☹ Tak snad to výjde příště.
@lenickan těším a samozřejmě trochu bojím 😀. Znáš to 🙂. Ale kupodivu si to moc nepřipouštím. Teď jsme o víkendu dělali pokojíček a jak jsem tam viděla ten poskádaný nábytek, tak ve mě úplně hrklo a říkala jsem si: Ty vogo, tady s náma fakt bude bydlet dítě, naprosto závislé na naší péči a lásce 😲 😵. Je to pro mě velká neznámá, ale těším se moc. Hlavně, aby bylo vše v pořádku. Zítra mám poradnu a mám problémy s vysokým tlakem, tak doufám, že bude vše v pořádku a buď bude nižší, nebo to doktor nějak pořeší.
@leeena_4 ty jo já si na 30tt pamatuji přesně... byla jsem v nemocnici v motole, srazilo mne auto na přechodu a já musela na sál... dr. říkal, že kdyby se mimi mělo narodit tak už by mělo bez problémů přežít...a ona ta holka jedna se mnou vydržela i tu operaci i tu srážku, a i bolestivou rehabilitaci prostě všecho. Já v té době nevěděla co čekáme... a můj dr. se mne pak ptal fakt po všech těch kontrolách ještě nevíte co čekáte? A já mu řekla, vím holku, chlap by todle nepřežil🙂
Takže neboj se miminko, když došlo tak dlouhou cestou až sem, tak už to bude OK...
Porod? U mne byl šílenej, ale přesto procházka růžovým sadem v porovnání s bolestí při té srážce.....
Je to prostě úžasnej zážitek, kterej Ti závidím, že tě čeká už za pár týdnů🙂
Co ti nezávidím je to noční vstávání🙂 ale uteče to a mimi bude spát celou noc...
Pro mne byl velký šok ta změna, najednou člověk nikam nemohl, musel shánet hlídání, všechno přizpůsobovat apod. no a ted už jsem na to zvykla🙂
Je to prostě smysl života a mateřská DOVOLENÁ (hovado, kdo to tak nazval) je prostě nejsmysluplnější práce jakou kdy můžeme dělat🙂 fakt🙂
No nic jdu koupat tu naší cácoru... 🙂
barbarucha no on kouri uz strasne moc dlouho zacal ve 14 jako malej ted mu je 37 ☹ po tom jak jsme byly u toho doktora tak jako si asi z toho neco vzal protoze misto aby kouril 3 denne tak kouri 1 denne a ji ty vitaminy kazdej den bere si jich 6. takze si z toho zrejme neco vzal ale nemyslim jsi ze by prestal uplne to asi ne. dneska nebo zitra zavolam ty doktorce a domluvim si to IVF s ni protoze se mi nechce uz cekat a hlavne tam neni jistota ze to na 1 vyjde vetsinou IUI vyjde na 3-4 a to rovnou ty prachy dam za jedno IVF a je tam vetsi sance. tady si jinak ty IUI hradis sama vim ze v cesku je to myslim zadarmo ty prvni nebo tak nejak. vanilka 31 no jasny on byl na spermu pred 2 tydnama a pak pujde jeste jednou v tom srpnu. ladydi dekuju doufam, ze se miminka dockame co nejdriv.
@lenickan Ty bláho, tak to jste silný ženský obě, to je mazec, co jste si prožily 😨 Neumím si představit operaci a rehabilitaci ke konci těhotenství, a ještě tu srážku a strach o mimčo. Děkuju za uklidnění. To mě hodně uklidňuje, vždycky když slyším, že teď už by miminko přežilo a zvládlo to i kdby se muselo už narodit 🙂.
Porod člověče pořád vůbec neřeším 🙂 A radši ani nečtu, jaký kdo měl porod. Jen si přeju, aby to šlo přirozeně, bolest to možná bude veliká, ale určitě bude stát za to a zatím se jí nebojím 🙂. To vstávání bude horší 😀 Ale jak říkáš, má to v našem životě smysl a doufám, že to tak přirozeně budu brát. Naštěstí jsem zvyklá, že jen tak někam bez rozmysli nemůžu. Máme dvě německé boxerky, není to samozřejmě jako dítě, ale i tak se musí každý den x krát venčit, když jedeme na dovlenou, tak s nimi, nebo hlídání, takže trošku zvyklá jsem, ale nepochybuju o tom, že to bude největší změna v mém životě. Jsem hodně aktivní člověk, zvyklý hodně pracovat hlavou a být mezi lidmi, tak doufám, že se mi třeba po roce povede najít nějaké zajímavé duchovní vyžití i s mimčem. Mám velkou výhodu, že manžel teď pracuje z domova, tak na to budeme dva 🙂
wow, to je husté s tou hladinou hormonů - Neurol jsem párkár v životě měla 😀
@herbie Mému je 38 a kouří taky už dloho, skoro co má tu lupenku a můžu ti říct, že jsem vyzkoušela totálně všechno, aby přestal nebo aspoň před IUI nekouřil, ale nedal to a bylo u nás kvůli tomu už pak dost dusno. Já se tím jeden čas dost zabývala, takže jsem o tom hodně četla a zjistila jsem, že samozřejmě žádný doktor ti neřekne: jo, jen ať hulí, ale ta slova genetičky mě uklidnila a hlavně neexistuje žádná studie o tom, že by hulení mělo vliv genetiku dítěte. Že to spomaluje spermie, tak to prokázané je. Ale u IVF nemají kam spěchat, tam je kdyžtak píchnou rovnou do vajíčka a vyberou ty správné 😉
@misacik přesně tak 😉. Hodně štěstí.

Kolik dní od předpokládané ovulace esp. oplodnění se vajíčko uhnizdujě a tím pádem začne tvořit HCG...? Za 7?