Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
Holky, já teď řeším dilema.. Ráda bych otěhotněla dřív, než mi dětičky a jejich rodiče začnou v listopadu nosit do kanclu virózy a vychází nám to na začátek října nebo pak listopadu. Jenže přítel má jíst tu listovku 3 měsíce a to mi dr.řekl až teď na kontrole a to pak vychází nejdřív až v tom listopadu.. Tak nevím. Jezdím navíc na detašované pracoviště, kde bývá od října už pěkná zima a navíc mám fakt blbou zkušenost s tím, že mi přijdou klienti klidně nemocní, protože jsou fakt bezohlední a já jim do telefonu nemůžu říkat, že se snažím otěhotnět a bojím se chřipek... 😠
Ach jo. Prubnout to o 3 týdny dřív než to dobere nebo radši počkat??
@leeena_4 Leni, tak to je nepříjemné. ať to dobře dopadne. kámoška to měla taky a bohužel rodila dřív. ale obě už jsou v pořádku.
@lenickan s tím špiněním je to blbé. ale utrogestan by měl zabrat. zas bych to s utz tak nepřeháněla. ale je zajímavé, že se můžeš objednat jen na utz. já se většinou objednávám k doktorce 🙂 jinak si myslím, že jestli nebude ještě srdíčko, že tam toho moc ke koukání nebude..
@turcice tak šup šup včera dnes a zítra 😀
@maximka33 Víš, my jsme se ani jednou nijak "nesnažili". Poprvé se to povedlo po 2 měsících a podruhé vlastně hned. Nikdy jsem si neměřila BT ani nesledovala ovulaci, ale teď mi na tom záleží, takže jsem si to hodila do kalkulačky na netu a vychází mi ovu na začátek měsíce. Vzhledem k tomu, že chci co nejdřív odejít z práce a přestěhovat se, tak jsem se o to začala zajímat. Taky mě trápí to, že po létě přichází období bacilů a já jezdím denně městskou, v práci denně zástupy cizích lidí, se kterýma jsi v úzkém kontaktu, tak nechci tolik riskovat. Vím, že se nemusí povést hned, ale počítat musím s jakoukoli variantou.
@eva518 Evi, co já vím, tak chlapům se tvoří nové spermie co 3 měsíce. takže v klidu. a o tom, že chlapi mají jíst listovku, slyším poprvé, takže to bude asi něco navíc. kyselina listová je naprosto klíčová pro početí, ale u ženy.
Evi, nic proti, ale čím víc to budeš plánovat, tím víc se na to soustředíš, a není to přirozené.. taky jsem si to tak naplánovala. a už jsem rok a 3 měsíce zpátky v práci..
@lorreine ty jo, ty už budeš rodit! tak bacha, včera i dnes se narodila miminka mým známým, asi díky blížícímu se úplňku (termín měly rozdílný -měsíc rozdíl), takže se drž a připrav 🙂
@eva518 Evi, myslím, že to vůbec nevadí, o tři týdny dříve. Spíš bych řekla, že ti dr. chtěl dát nějaký důvod, abys tak nespěchala. Myslím, že stačí 2MS a 3 už určitě. Když jsem v květnu potratila, tak dr. říkala, že jsem u ní v té době nebyla jediná a že to bývají každý rok takové vlny zrovna když jsou virozy apod. a to v květnu a říjnu. Bát se ale budeš vždycky ať je jaro, léto, podzim, zima.

@lenickan Chápu, že chceš mít jistotu, já jsem pak byla asi 4 týdny ve stavu, kdy jsem chtěla chodit na ult obden. 😅 Myslím, že je to na tobě. Uvidíš, že je na ult všechno ok a to tě víc uklidní. Nevidím na tom nic špatného.