icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

eva518
25. srp 2012

Holky, poraďte prosím. Co myslíte, můžeme to teďka zkusit, když se mi včera a dneska zase objevilo malinko špinění? Včera teda trochu víc, jednorázově dopoledne, pak nic. Pobolívá mě levá strana podbřišku, jen mírně, ale cítím to a neumím si to vysvětlit.. Tak nevím, jestli je dobré se vůbec snažit.. Ach jo.

A to za pár dní začíná období ideální pro snažení... ☹

eva518
25. srp 2012

@maximka33 Ahoj, to je pech. Tak se vykašli na práci a lehni si, ať to zbytečně nepřecházíš. Na hlasivky je dobrý Larypron - je to homeopatikum, ale my jsme to s holkama, co jsme jezdily zpívat na koncerty, léta používaly jako první pomoc při nakřápnutí a bolestech v krku.

maximka33
25. srp 2012

@eva518 a nemůže to být ovulace? necítíš tlak právě na vaječníku? díky za ten tip, jestli se dostanu do lékárny, tak si to koupím. a jaké ředění?

zandi78
25. srp 2012

Ahoj Holky! tak vás jdeme pozdravit 🙂 Máme za sebou NT screening, který dopadl na jedničku 🙂 Dnes jsme 13+1 a TP se nám krásně upravil a shoduje se dle PM i dle UTZ- 1.3.2013 🙂 Dočíst Vás nezvládnu, jen jsem omrkla pár stránek zpět a tabulku 🙂

froka
25. srp 2012

@zandi78 Ahojky, tak gratulace. Ať se miminku stále daří 🙂 A už sis trošku oddechla nebo je pořád strach?

fykyska
25. srp 2012

@turcice ahoooj, no stále sama samotinká teď jsem se vykulila z pelechu jsem ospalka 😀 Včera to na mě nějak padlo bylo to takové odpolodne na prd 😒 Jinak jak tak čtu tak ty řádíííš 😀 😀 😀 Tak opatrně opatrně 😉 mě čeká stále velké uklízení - je toho tolik že bych se z toho picla - a taky se po týdnu konečeně vykoupu v teplé vodě 😀 😀 😀 už nemáme odstávku jeee to bude špíny v tý studený sem dlouho nevydžela 😀 Co Rézinka jak jí to jde vítězíííí 😎 ??

eva518 Zašla bych k mudr pudr čoveče - raději pro jistotu ať potvrdí co to je - třeba je to ta ovulka ale když píšeš trochu víc 😖 nebo nějaká nerovnováha - raději bych šla.. Ať máš jistotu že v plodném období můžete aby ti to neublížilo 😕

JINAK DOBRÉ DOPOLEDNE HOLKY

froka
25. srp 2012

@turcice Ahoj Evulko, no vy jste teda draci 😀 Naše letecká dovolená teda dlouho netrvala, jeden den 🙂 Manža nejdřív včera, že ne, pak já, že ne, ale to už si vyloženě vzal co chtěl 🙂 a pak mi ještě říká, ať tak neskáču, že není žíněnka 😀 A co ovu? Jak to vypadá s BT?

froka
25. srp 2012

@fykyska Ahoj, je sobota, čuralas na papírek? 🙂

fykyska
25. srp 2012

@froka Ahoj, jéé nečůrala 😕 😕 Co když tam nič nebude - tak to mám po skřítkovi ☹

froka
25. srp 2012

@fykyska Ale bude, tak čůrni! 🙂

fykyska
25. srp 2012

@froka Musím do sebe nejdív nalejt nějakou tekutinu - v noci sem byla asi 3x 😀 tak nemám ani kapku 😀

froka
25. srp 2012

@fykyska tak to nech na zítra, ať je moč trochu koncentrovaná 🙂

fykyska
25. srp 2012

@froka No budu muset držet čurani pul dne nebo přes noc 😀 já chodím asi 10x denně 😀

maximka33
25. srp 2012

@zandi78 gratulace, to moc ráda slyším takové dobré zprávy!!
@fykyska ty jo, zítra ráno to bude lepší. pamatuju si, že na těhu testy se čůrá ráno a na ovulační odpoledne, nejlépe když se předtím moc nepije.

froka
25. srp 2012

@fykyska nevadí, když chodíš v noci, ale při prvním ranním čůrání zapoj do akce i papírek 🙂

fykyska
25. srp 2012

@maximka33 zkusím vydržet 😉 Beztak mám takové tušení na svoje tělo, že jsem těhotná jen v hlavě 😀 😒 Nicmeně se mi dneska zdál husteej sen - rodila sem hrozně zmatené v jednu chvili jsem rodila já a v jednu chvíli sem byla porodní baba 😕

maximka33
25. srp 2012

@fykyska víš co, stejně nejlepší je testovat v den, kdy máš dostat ms... abys teď neobjevila // a v den ms to přišlo.. jako že se oplodněné vajíčko neuhnízdilo. kdy bys to měla dostat? ještě není nic ztraceno.
no a ten se byl zvláštní. představ si, že mi se NIKDY nezdálo, že normálně rodím. no a od 32tt už jsem se chystala na to, že bude císař kvůli poloze koncem pánevním. něco v těch snech je.. že se moje tělo nikdy vlastně nepřipravovalo na porod. ale doufám, že napodruhé to vyjde.

fykyska
25. srp 2012

@maximka33 No já na sny věřím, a k mé smůle je mám dost živé..A po operaci místo těch hezkých snů mám noční můry 🙄 tenhle porod byl taky psycho. hlavička nešla ven jak měla a tak sem tam té pání musela strkat ruce a dítě tahat ven... A najednou ta paní nebyla paní ale já... 😖 já rodila docela často, a měla třeba i krásné děti naposled holčičku Rozárku, to nadšení v tom snu bylo ůžasné, ale když jsem se s ní chtěla pochlubit světu přislo odmítnutí - co jako dělám no tak mám díte no a co ☹ šílený.. vraždy znásilnění porody....Jinak mám to dostat v uterý 28.8 🙂

turcice
25. srp 2012

@froka ahojky Kačí..tak včera jsme řádily 😉 😉 😉 teploty včera byla 36,3 a dnes 36,6...ovu.testík stále není ůplně pozitivní bych řekla...tak to asi teprve přijde 😉 😉 ale manža říká..že prý už jsme Amálku udělaly předevčírem když jsem mu naznačila že ještě minimálně do konce týden bude rachot... 😀 😀 😀

turcice
25. srp 2012

@fykyska Veruu..to čůrání je podezřelé 😉 😉 😉 😉

turcice
25. srp 2012

@froka Kačí to je fajn že nezahálíte i mimo ovu 😉 😉 😉 😉 😉 no manža tedy mlel nějak z posledního..pořád ne a ne to dokončit...pak byl ale vítěz 😀 😀 😀 😀

turcice
25. srp 2012

@fykyska Veruu..zkus čůrnout.. 😉

fykyska
25. srp 2012

@turcice čuurla jsem nevydžela too nevydžela a nic ☹ ani duch tak buď tam bude po termínu MS nebo nebude vůbec 😠

fykyska
25. srp 2012

@turcice Jinak už mám muže doma a tak skončila letecká dovolená 😀 a fouk ho tam

fykyska
25. srp 2012

@turcice Jinak já jsem podezřelá celá jestli já nebudu těhotná teď tak do konce zaří určite 😀 😀 😀 😀 😀

maximka33
25. srp 2012

@fykyska Vy tedy neztrácíte čas 🙂 já jsem si konečně zprovoznila tester ovulace Lady Q, tak doufám, že tam brzy budou kapradinky.

fykyska
25. srp 2012

Tak dobré odpoledne holky, máme tady pjééééééékně mrtvo copak děláte kočeny 😉 Na mě to padlo, a tak jsem si dala dvacet 😔 😔 uáááááá a kdybych nemusela se psem snad ještě spím

turcice
25. srp 2012

@fykyska tak uvidíš...ještě máš časík 😉 😉 😉 😉 jinak já moc taky nechápu,včera ovu test skoro stejné čárky tak říkám že se to blíží a dnes bych řekla že je druhá čárka slabší než včera..teplota byla dnes vyšší než včera a předevčírem..dnes byla 36,6 a před tím 36,3 😒 😒 😒

turcice
25. srp 2012

jinak holky..dnes jsem byly na šlapadlech na Mácháči..bylo to super...ale neskutečně se tady přežírám...takže to co jsem zhubla zase asi naberu 😒

vanilka31
25. srp 2012

@zandi78 Gratuluju, krása!