Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
holky, potřebuju poradit, píšu gratulaci novomanželům, musím to poslat poštou, ale nevím jak je nazvat. V sobotu se berou. Jmenují se Petra Navrátilová a Jan Bohadlo. Jak byste t napsali na tu blbou obálku??
štastným novomanželům
ulice xy
město xy 😉
@ladydi Já bych napsala
Vážení snoubenci Novákovi (podle příjmení chlapa) pokud předpokládám, že přání dostanou ještě před svatbou a nebo
Vážení novomanželé Novákovi - pokud až po svatbě...
a jelikož je to přání asi koncipováno post - takže bych psala
Vážení novomanželé
Jana a Jan Novákovi🙂
@ladydi No ták to je jasny, ale jak to vymyslet vid když člověk neví na jakém způsobu uživání jmena se tedy dohodli 😀 😀 jestli jsou to dobří přátelé tak j osobně bych se tam nebála vrazit něco na ten způsob dobrým přátelům pro spokojený pár - šťastný pán a spokojená paní (bez jmen) apod 🙂
zase mě přepadla nervóza estli mám doma čůrat na papírek 😀 😠
@fykyska hele císaře se tak neboj, já měla lokální anestezii -spinál a užila jsem si to dokonale, dokonce jsem si na broučka mohla i šáhnout. a furt jsem byla při vědomí. ale na hruď ho tedy dostal manžel, já až mě zašili. no a co se týká tvých pocitů, určitě prožíváš i to, jak se to minule nepovedlo. můžu ti říct, že taková lítostivá jsem taky, u mně se podle toho těhu nepozná. reklama mi dere slzy do očí běžně..

@fykyska tedy ty jsi doma nebo v práci? Bych tě chtěla zaměstnávat 😀