Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@froka to je zajímavé, kolik dní po ovulce jsi? Každopádně nic není 100% - takže ani ovulační testy 🙂. Ještě jeden vzestup LH bývá v půlce luteální fáze, ale většinou už né tak, aby udělal pozitivní ovulační test. Jinak pozitivní ovutest mívají i holky v době očekávané MS, které jsou těhotné 😉
@fykyska Tak to je sila.. No jo, clovek si musí projit vsim moznym, aby pochopil, co chce a co není pro nej 🙂 Ja si taky u nekterych ex rikala, ze nechapu, jak jsem s takovym clovekem vůbec mohla byt. Ale takovi "kokoti" to zase snad nebyli 😀 Tak hlavne, ze ted jsi spokojena 😵
@turcice na Roztyly to mame taky kousek (cca 20 min pesmo)
@leeena_4 Ty naší se občas jen par kapek uchyti na chlupech kolem pusinky. Ale tu pusinku ma tak malinkou, ze skoro nic ani neznici a nerozkouse 🙂
Dneska se se mnou zase mazlila. Lezi mi vždycky na brise a chova se jak miminko. Tak jsem ji zacala povídat, ze za chvili budu takhle chovat nekoho jiného a nebudu mit na ni tolik casu a normalne jsem se u toho rozbulela, jak mi to prislo lito.. Ona je takovy nase první miminko, fakt 🙂 A pak jsem sla najit i kocourka a taky jsem se mu omlouvala, ze ani na nej nebude tolik casu. 😔 🙂
@leeena_4 naštestí se nemilujeme podle teplot..je fakt že sexík je častěji než obvykle ale baví mě to..zrovna dneska manžovi říkám že je víc nějak sexy...a chtěla bych ho nějak pořád 😀 😀 😀 😀 takže nemám sex jen kvůli oplodnění to fakt ne 😉 😉 😉 spíš mě to zajímá jak to moje tělo pracuje 😉 😉 samozřejmě chci aby vše uvnitř bylo ok 😉 😉 😉
@martinakl Jé!. Né že bych měla radost z toho, že kvůli tomu bulíš, to rozhodně ne. Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama! Já jsem tohle obrečela několikrát. Připadala jsem si jako zrádce! 😀. Já ty naše placatý huby taky miluju, jsou taky jako moje miminka, bojím se o ně, jen co jednou zapajdají, věnuju jim dost času, povídám si s nima a mám výčitky, že te´d už to tak nebude moc být. Radši o tom ani nebudu přemýšlet, nebo to ořvu znova. I proto jsem si říkala, že až bude mimčo, omezím koníka a volné chvilky, které budou, budu věnovat jim. Ale myslím, že ony si s tím nebudou dělat ani z poloviny takové starosti, jako my 😉
@martinakl No teď rozhodopádně - nejvíc ze všeho mě hřeje u srdce že sny a představy co sem měla s ex a za které mě huboval a nadával se teď stavají realitou a naprosto bezproblémovou 🙂 😵 😵 😵 vono všechno de když se chce 😅 😅
Holky a jaktože kdykoliv kdxyž sem počurala ovu test já tak tam byla jen kontrolní čárka ?? a jen den po kalkulačkové ovu tam byly dvě 😕
@leeena_4 Oni si na me hlavne ted zvykli ještě vic, ze jsem cely dny doma a naopak se jim věnuju ještě vic nez dřív.. A obzvlast kocky jsou na zmeny hrozne citlivy. Kocour byl hodne nastvanej a smutnej, když jsme mu sem privedli psa. Bylo videt, ze se trapi. A Viky (fenka) zase vyžaduje pozornost opravdu porad. Furt by se mazlila. No docela mam strach, jakej to na ne bude mit vliv..
@martinakl Naše jsou taky zvyklé na pozornost - manžel dělá z domu, a pořád se taky chodí mazlit, nebo se rvát a tak. Ale mám dobrou zkušenost, když jsme té starší (dneska 6 let) přivedli mladší (dneska 2), tak jí týden úplně ignorovala, malá se na ní lepila a nedala jí pokoj a starší jí ignorovala, nebo se schovávala. A za týden byly kámošky na život a na smrt. Neboj, hafan to pochopí a když budeš mít i její dobro na mysli, nebude strádat a věřím, že určitě budeš. Podrbání, nebo krátké prohození pár slov nezabere tolik času. Fakt myslím, že naše obavy jsou přehnané a že to tak horké nebude 😉. Věř mi. A za pár měsíců jim přibyde parťák, co bude kolem nich lézt, brát jim hračky a mazlit se s nimi 😉
@turcice s tím souhlasím není nad to znát jak to tělo funguje 😉 😉 u nás celej tenhle měsíc se lítalo v různých stylech - a někdy bylo znát že ten sex je takovej ,,oplodňovací " 😀 a občas to bylo hrozně príma sranda, touha, živočišnost a občas se to zvrtlo a když bylo po zjistili jsme že jsme si spíše měli odpočinout , že to zkrátka ztratilo tu chuť a vůni dobrodružství v některých dnech...

@fykyska já tam bydlela od 14ti do 18let... 🙂 🙂 🙂 na Roztylech jsem chodila i na základku