Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
HOLKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
JÁ MÁM DUCHA A JAKÝHO KRÁSNÝHO 😀 HOLKY MOJE
@turcice Téda poklade něměj depku, neblázni já tě rozveselím jooo - jen škoda že mi bydlíš tak daleko - víš jak prachy budou my ne a chápu že je složité to všechno zvládat ale teď si marod - a tak odpočívej když to půjde samozřejmě - však ono to nijak dopiííídne 😝 😝 😝 ináč ranní teplotu no kdeže na tu sem si ani nevzpomněla ale schávlně jsem ho tam strčila před chvilkou a 37.6 😉
@leeena_4 tééda to je od něj hezkééé 😀 rozkošně zmatkuje co ? 😀 😀 Je pěkné to číst 😅
@ladydi 😠 já ho nepustím - ani ušima ven 😀 😀 😀 a já si říkala proč mě tak bubnuje v tom břichu takovej tlak jemnej jako na ms - a von sřítek 😀 to jsme ti takhle leželi s mužem ve středu na posteli a mě děsně kručelo ve střevech a jednou tak nahlas a takj sem se smála a říkám NO JO SI STAVÍ OBYT'NÁK A MUŽ NATÁHL UCHO KE STŘEVŮM A ŘÍKA NO JÁ MYSLÍM ŽE SPÍŠ KANALIZACI JAK TAK POSLOUCHÁM 😀 😀 😀 😀 ducha zrovna sosám do pc

@turcice no u Diaky jsem tento problém neměla 😠 se mi asi to svalstvo povolilo 😖 chjooo, si přijdu jako stará babka.