icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

froka
2. zář 2012

@maximka33 děkuju! 🙂

antymania666
2. zář 2012

@antymania666 uz me to takhle popichavalo i minuly tyden na dovce tak nevim no...kazdopadne hled tazky a vodovy neni

antymania666
2. zář 2012

@froka a jak dlouho to je co jste se zacali zase snazit od potratu

turcice
2. zář 2012

@froka zlatíčko ty víš jakou mám radost..přiznám se, až slzy mi jdou do očí 😉 jak jsem to tady společně prožívaly atd...vždyt víš 😉 😉 😉 😉 no a ted jsem nervoza pěkná JÁ 😀 😀 😀 😀 😀 abych taky zapadla do čerstvé těhu trojky...přiznám se..že se cítím najednou jinak taková osamocená ale já k vám dopluju holky to si pište 😀 😀 😀 Kačenko a neměj strach..určitě to ted klapne bez problémů...a co manža na to??????

froka
2. zář 2012

@antymania666 😀 to vůbec nevadí, každá jsme jednou začínala. Jestli chceš, tak mrkni na tyhle stránky, je tam všechno hezky popsané.

http://merenibt.xf.cz/index2.html

http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

turcice
2. zář 2012

@martinakl Martí já vsázím na neděli 😀 😀 😀 😀 musíš ješte stíhat ten můj těhu test pozitivní 😀 😀 😀 😀

froka
2. zář 2012

@antymania666 no opravdu snažit jsme se začali po druhé ms, třetí přišla a teď ta 4. už snad nedorazí 🙂
Ale dr. radí různě a určitě ti tu holky potrvrdí, že stejně hlavně záleží na tom, jak se ty cítíš fyzicky i psychicky. Tělíčko si samo určí, kdy je už ta správná doba 🙂 A už jsi byla po revizi na kontrole?

antymania666
2. zář 2012

@froka not o jsou super stranky dekuji moooccc

antymania666
2. zář 2012

@froka byla no, udelal mi jen ultrazvuk prez bricho, kouknul na delohu,rekl ze je prazdna a tto bylo vse...prislo mi to takovy nijaky ta kontrola

froka
2. zář 2012

@turcice děkuju Evi, neboj SVATÁ TROJICE to jistí 😀 a při vaší frekvenci náletů skoro od ms do ms, se myslím můžeš jen těšit na pozitivní testík 🙂 Manža je šťastněj, ale taky má určitě strach, udělala jsem mu kafčo a říkám "máš tady tu kávu", byla postavena na tomto lístku 🙂

froka
2. zář 2012

@antymania666 tak hlavní je, že byla děložka čistá, nejsou tam žádné zbytky atd., tak je to v pořádku, kdyby něco, tak by určitě řekl. Tak teď jen dočkat ms a můžeš být klidná 🙂

antymania666
2. zář 2012

@froka minuly tyden jsme byli na dovce a po nekterych delsich turach jsem mela spinavy vytok, uz jsem myslela ze prijde MS ale nic, melo by to prijut asi tak za 14 dnu tak snad

martinakl
2. zář 2012

@froka Jeee, to je nadhera! Moooc gratuluju a drzim pesti!! 😉
Teeeda, tady se to tema // jen hemzi, jen tak dal!!!
@turcice tak doufam, ze dalsi v poradi jsi ty 😵 I kdyz..Moc se omlouvam, ale mozna bych si o tvych // precetla az po porodu, nedele je hrozne daleko 😀

kolino
2. zář 2012

@froka moc gratuluji!! zdovolením ,ale já bych chtěla taky // 😀 jenže já si počkám... snad do Vánoc se dočkám!

aagnes
2. zář 2012

@froka ahojky, perfektní. Držím pěsti štěstí a myslím na tebe. Koupili jste ten gelík a použili ho? nebo nee 🙂

turcice
2. zář 2012

@froka dojalo mě to... 😉 😉 nevím proč ale od včera jsem nějaká citlivka..i u zpráv jsem skoro brečela a u filmu taky... 😀

turcice
2. zář 2012

@martinakl no tak jooo.. 😀 😀 😀 😀 v neděli už budeš mít prcka u sebe a přečtete si o mých // společně... 😉 😉 😉

ladydi
2. zář 2012

Ahojte holky, téééda // mánie začla 😀 HURÁ
@froka velká gratulka, hlavně klid a nohy v teple 😉

@martinakl jako naprosto s Tebou soucítím 😀

@antymania666 vítej mezi náma holka, je mi líto že i Tebe to potkalo, ale pojď k nám a uteče Ti čekání určitě lépe 😉

ladydi
2. zář 2012

jako holky, včera, spíš dnes v noci jsme sexíkovali a děs 😀 já jsem jako hroch a ten na koni teda asi už fakt jezdit nemá. Bylo mi dokonce pak i blbě 😅 Asi se budu muset při těchto hrátkách nechat jen obletovat 😀

ladydi
2. zář 2012

@turcice tak čekáš do neděle na testíkování??

turcice
2. zář 2012

@ladydi no asi zkusím v pátek už 😀 😀 😀

martinakl
2. zář 2012

@ladydi Uz to neni, co driv, vid 😀 My dneska rano tez, no nekdo by rekl, ze celkem nuda 😀 😀
@turcice Aspon bude vic pesticek na drzeni 😉 😉

turcice
2. zář 2012

@martinakl 😀 jo jo..to bude potřeba 😉

leeena_4
2. zář 2012

@ladydi @martinakl 😀 😀 😀 My už jsme to vzdali 😀.

leeena_4
2. zář 2012

@froka pane jo. Jupííí!!! Já to říkala, že tady to většinou byla vlna //, když už. Gratuluju a držím pěsti.

maximka33
2. zář 2012

jéé já bych taky chtěla //... ale stačí v září, jen aby to bylo 🙂

ladydi
2. zář 2012

@turcice budu se těšit, v pátek tu moc nebudu ale, jedu do HK na alergo zase a odpoledne nám přijede návštěva na víkend.

@martinakl @leeena_4 no ale v 6 měsíci už takhle být tento... no hrozný. Mám pupek větší než u Dianky a to nejím melouny. No když jsem na zádech, tak se přidušuju, takže musím mít dost pod hlavou a na pejska mě to zase tolik nebere teda 😀 ale koníka asi budeme muset vyřadit na nějakou dobu, to byla zase parodie 😀

ladydi
2. zář 2012

@maximka33 no tak holka, na Tebe už myslím dlouho, že bys už ty // měla mít, už to trvá nějako dlouho mi přijde.

leeena_4
2. zář 2012

@ladydi a co na boku? to je docela dobrá poloha 😉. U druhého holt bývá to bříško větší, no 😉

turcice
2. zář 2012

@ladydi to nevadí..určitě se dozvíš jak to dopadlo... 😉 😉 😉 už ted mám nervíky nějak