Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@froka no s tím samým přišel přítel večer jak došel z hospůdky...tak jsem vyvalila oči o čem se s chlapama bavil a on že né ,že jak šel domů tak to počítal 🙂 že vlastně týden před námi ,že pokud už je po ovu ,že to test už musí ukázat 😀 tak jsem říkala ,že musím koupit teda test že žádný doma není , a on hned že nemá problém že ho koupí 🙂 no ,ale stejně si myslím že bude sněhu bílo ,že přece jenom v te krvi je to dřív. tak uvidíme jak to naše story dopadne 🙂 samozřejmě nejvíc bych si přála // ,ale ta šance je nulová...tak snad do konce roku mi bude přáno.
Holky, od kdy se chodí na PN? Hned po potvrzení těhu nebo se čeká na srdíčko? Díky 🙂
@froka No, mě dr.napsal PN ještě než bylo něco vidět na ult, protože jsem měla tři testy pozitivní. Ptal se mě a já jsem myslela, že na pár dní a nakonec to bylo na celou dobu. Šla jsem na krev a pak za tři dny znovu na ult a tam už to viděli a jen se pokračovalo. Asi záleží na tobě.
Holky, mně už asi začíná hrabat ☹ Mám strach, že ta ms přijde, teď jsem se dokonce byla podívat, jeslti se mi nezmenšily prsa. 😀 No musím se hodit do klidu!
jinak jste mě celkem naladily na ten gelík 🙂
No já jsem holky zase vysinuta, mampocit, že mám cipek šílené nízko, úplně ho jako cítím při chůzi... To je divný co? Vždy jen večer...

@eva518 já ti můžu doporučit jedině boxíka 😵 A ten by měl být uvnitř, ne pak sám na zahradě 😉