icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

fykyska
7. zář 2012

@froka No Pn mam od 6.9 a vycházky psané od 9.9 tak nevím asi ty tři dny mám ještě volno 😀

froka
7. zář 2012

@fykyska no to zn. , že nemáš vycházky, takže musíš být doma si myslím, radši si tam zavolej, to ti za to nestojí, kdyby přišla kontrola.

fykyska
7. zář 2012

@froka no první 3 dny ti nikdo nic nezaplatí tak asi proto vycházky až od 9.9 - 21 dni mě má na starosti zaměstnavatel ta ten no jedině že by na mě byl nasranej že sem je nechala ve štychu - dneska jsem se dozvěděla od druhé kolegyně že za ni byl a že ji to hnedka vyzvracel 😠 že jsem těhotná a proto nejsem v práci - všem to bylo strašně jasný prdlačku jim bylo jasný mohlo mi byt cokoliv - začínam se utvrzovat v tom že to tam vážně nesnáším 😠 😠 😠

froka
7. zář 2012

@fykyska no to sice nezaplatí, ale zaměstnavatel může klidně požádát ČSSZ o provedení kontroly. I když já si taky myslím, že než to personální zpracuje, tak to taky trvá. Ale víš jak.

froka
7. zář 2012

Holky, je mi nějak šoufl, vstala jsem na wc a nějak se mi trošku zatočila hlava a mám pořád hlad. Myslíte, že je to v pohodě?

jahudka80
7. zář 2012

@fykyska 😀 😀 😀 já tím dříve trpěla po porodoch v pohodě bez problémů 😉 jo nejvíc jsem trpěla když jsme se snažili o mimi (ale to už koukám máš už taky za sebou) mám totiž na hoooodně věcí alergii... 😒

luuc_2012
7. zář 2012

@turcice tak jak to dopadlo s testíkem???

macawild
7. zář 2012

@fykyska Ahoj jsem novacek (na foru i v kvasinkovych infekcich 😉 ) ale treba mne zrovna dneska doktor ty boraxove cipky (globulus con natrio tertaborico) predepsal a jsem taky v sedmym tydnu ( budem se potkavat i ve foru termin kveten 2013 😉 ) takze pocitam, ze jsou v pohode

fykyska
7. zář 2012

@macawild no to by byla moje záchrana boraxky já mám doma v lednici 😉 děkuju

fykyska
7. zář 2012

@froka téda Kačenko opatrně 😉 😉 ale je fakt že já dneska taky dosedla pul prdelí mimo mísu 😀 😀 😀 ale to bylo brzo ráno když jsem nutně potřebovala na wc

fykyska
7. zář 2012

@froka s tou neschopenkou no - přesně vím jak nemá cenu riskovat - ale myslím že naše učetní to tam pošle až dneska tažke když to vemu kolem a kolem asi se to tam stejně dostane až v pondělí takže ono by to nějak i vycházelo 🙂

macawild
7. zář 2012

@fykyska holky jak je to s tou neschopenkou? myslim jako s penezma? vim ze prvni tri dny utrum, pak teda zamestnavatel a vite kolik procent z platu? a co kdyz bych (nedej boze!) musela byt na neschopence celou dobu, jak je to s prachama potom? pocitali jsme, ze mimco nas rozpocet trochu zatizi, ale az po porodu...vypadek od patyho tejdne jsem fakt necekala 😨

macawild
7. zář 2012

stejne je ta PN pakarna 🙄 nejvic se desim, kdyby to nakonec nedopadlo a ja se pak mela vracet do prace
navic takhle fakt nic neutajite, takze moje krasny plany jak nikomu nic nereknu do konce 1.trimestru vzaly za svy hned 😖 no hlavne aby to k necemu bylo

zinevra
7. zář 2012

@turcice myslim, ze graf vypada nadejne. Jeste s testovanim vydrz. Zkusila bych to znovu asi tak v pondeli. Drzim palecky 😉

@martinakl u me pri prenaseni nepomahalo vubec nic, abych porodila. Az kdyz mi rekli v patek v porodnici, ze pokud neporodim pres vikend, tak mam v pondeli nastoupit na vyvolavani, tak se mala nejak umoudrila a v sobotu se rozhodla, ze se podiva na svet 🙂 Nebo to mozna byly najednou nervy 😒

martinakl
7. zář 2012

@zinevra Taky zacinam mit celkem nervy.. No uvidíme, snad se taky umoudri 🙂

leeena_4
7. zář 2012

@martinakl já znám několik maminek, které kvůli nervů z naplánovaného vyvolán porodily. Držím pěsti 😵.
Mě to asi taky čeká. Pokud se malý nerozhodne narodit, tak prý nejdýl ve 39+0 vyvolání, nebo císař. Nejsi v tom sama. 😉

petulka19
7. zář 2012

Ahoj holky, tak se hlásím po delší době a těhotná 😀 Teda aspoň podle testů. Už to ví i budoucí tatínek a oba doufáme, že tentokrát to už dobře dopadne, injekce na ředění krve beru furt a chci je píchat celé těhu, abych měla jistotu, uvidím jestli mě to dovolí, v pondělí jdu na hema, uvidíme, co řeknou. Jinak nevíte kdy má cenu jít k dr, aby bylo něco vidět, nebo bylo srdíčko? Já vždy chodila moc brzo a nervovala se, že tam nic není. A nevíte kam se dá zajít na krev na zjištění hcg? Na hema mi to asi nezjistí, že? Nechci jít ke gynekologovi, by hned chtěla dělat utz a to já nechci, chci si v klidu užívat těhu ať už dopadne jakkoliv. Dneska jsem to řekla i kamarádce, že jsem těhu a ona mi na to, že prý mi gratuluje, ale prý se nemám moc těšit, že to zase může dopadnou špatně. Tak mě teda potěšila 😠 Jak to tak vidím, tak je lepší to ani nikomu neříkat, každý to má hned vyřešené, že to zase bude špatné ☹

martinakl
7. zář 2012

@leeena_4 Takze uz se ti to taky blizi, koukam 🙂 Nakonec budem rodit jen o par dni od sebe 😉

Nam nakonec dneska vysel ten sexik (mamka je v praci, segra sla do města 😀 ), ale asi to nezbralo. Tak aspoň prijemne to bylo 😀

leeena_4
7. zář 2012

@martinakl no asi to tak vypadá 🙂. Sexík zabrat klíďo mohl, dej tomu čas. Moje kamarádka mi jeden den ráno říkala, že byl sexík, druhý den odpoledne jsme byly na kafíčku a v jednu v noci jí prdla voda a malá byla v 5:30 na světě 😉

martinakl
7. zář 2012

@petulka19 Ahoj. No tedaaaa. Tady se to // jen hemzi, nadhera! Moooc gratuluju a drzim pesti! 😉
Ja bych sla k doktorovi tak v 8t, to uz by srdicko byt mělo. Byla jsem 6plus0 a nebylo, ja nervy v kyblu samozrejme..A 7plus0 uz bylo 🙂
Taky jsem sla na HCG. U nas v poliklinice je laborator, kde delaji odbery. Nebo urcite v nemocnicích ta moznost taky bude.

martinakl
7. zář 2012

@leeena_4 Tak oni pry jsou ucinny hlavne spermousci, tak ted lezim a lezim a nechavam je "účinkovat" 😀 A nic... No lezet ale muzu dal, ze 🙂

leeena_4
7. zář 2012

@petulka19 Mooc gratuluju a držím pěsti 😵 😵 😵 Ale jsem si jistá, že když máš ty injekce, dopadne to tentokrát dobře. Skeptiky neposlouchej a věř té malé bublince. Krev - najdi si na netu laboratoře a tam si zaplatíš cca 150,- a udělají ti test HCG 😉. A se srdíčkem - já šla do CAR na první kontrolu (kde mají lepší utz) v 6+1 a srdíčko tlouklo 😉. Tak tfuj, tfuj, tfuj. Já říkala, že málokdy se v tabulce objevily // osamocené 😵 😵 😵

leeena_4
7. zář 2012

@martinakl Teď mi holky říkaly o studii, že prý s tím spermatem je to ještě účinnější ústně, že se to dostane do krevního oběhu líp 😀. Nevím, jestli to nevymyslel nějakej chlap, ale můžeš to vyzkoušet ještě takhle 😀

martinakl
7. zář 2012

@leeena_4 No tak to bych mu udelala velkou radost 😀 Tak jestli bude ještě "volna" chvilka, vyzkoušíme, dik za tip 😀

leeena_4
7. zář 2012

😀 😀 😀 😀

vanilka31
7. zář 2012

@froka Ano, je to v pohodě, to jsou těhu příznaky.

vanilka31
7. zář 2012

@petulka19 Tak gratuluju.

vanilka31
7. zář 2012

@leeena_4 To asi fakt vymyslel chlap 😀

axonka
7. zář 2012

@petulka19 Moc gratuluji 🙂 🙂 . HCG ti muze udelat obvodacka 🙂 , me muj gyndr. rikal at prijdu az budu mit // tak cca v 8, 9tt, takze cca tri tydny po vynechani MS, to ti uz da urcite i prukajdu 🙂 . A neboj, vse bude o.k. 😉

turcice
7. zář 2012

Ahojky holky..no ta nákaza s // fakt se rozmnožuje 😀 😀 😀 😀 tak snad se taky nakazím 😀 😀 😀
@petulka19 moooc gratuluju..ted už to vyjde určitě..odpočívej a krev ti udělají v laborce na poliklinice ale i ta obvodačka ti to udělá 😉 😉
@froka no Kačenko..to je normální v těhu 😉 závratě a šoufl 😉
@zinevra no zatím ten graf vypadá slibně...tak snad v pondělí tam budou // a bude to dáreček pro manžela k výročí svatby 😉

@luuc_2012 dnes testík negativní..ikdyž po zaschnutí něco vidím..ale beru to že je negativní..budu testit dále 😉 ,pokud to vyjde se nemůžu dočkat až spolu začneme randit 😀 😀 😀
@fykyska Veruuu..no raději zůstan doma do pondělka kdyby ta kontrola přišla nebo si zavolej na gyndu jak to je 😉