Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
dneska jsem nějaká naštvaná, po rodinné navštěvě! Pokaždý se nás někdo ptá na jména, přítel dělá že se ho to netýká a pak to co jsem vybrala a on souhlasil tak to někdo zkritizuje, dnes mě to opravdu naštvalo! Každý říká to nééé dej raději tohle a tohle, jsem pro česká jména, ale né pro historická, tak jsem z toho dost smutná!!!! Myslím že jako maminka miminka bych měla mít největší slovo, co se líbí mě a přítelovi, pokaždé se v tom někdo štourá a vymýšlí jiná 😠 tak mě to pak vrtá hlavou a nedá pokoj 😒
@kolino
@m_artasek
holky, ano už zase stimuluji clostilbegytem, ve středu na kontrolní utz. dnes je mi z toho zase špatně. psychicky.. opakuje se to, co bylo minulý měsíc.
@kolino to je fofr s tvou prací 🙂 já dnes měla jet na jeden pohovor, ale došlo mi, že by to nebylo pro mě, tak jsem tam nejela.. prostě pořád si ještě třídím představy o práci..
@maximka33 díky za radu, od teď si to nechám pro sebe a rodina se to dozví až po porodu, taky jsem jim dnes řekla že oni mají své děti a pojmenovaly si je jak chtěly a že ted je to jen moje volba + teda partnera 😀 i když ten dneska taky na tuhle otazku odpovedel mojí mamce perlu! Než aby řekl jo tohle a tohle, tak raději řekl jóóó v tomhle já jsem malý pán a hned ať se zeptá mě a pak když to začaly u kafe všichni řešit a vymýšlet jiné tak se jen usmíval místo aby to hajil semnou! Tak dneska bude mít studenou večeři! 😉
@kacule34 Ahoj Kači, šla bych na kontrolní utz k někomu jinému a klidně bych si to zaplatila - jiný přístroj, jiná interpretace, už jsme tu x-krát zažili, že se Dři šeredně sekli. Neházej mimčo do žita, ještě je brzo.
@barbarucha já právě byla dnes.......předevčírem i dnes řekly obě revizi......ale ta dnešní mě alepson vyslyšela, že tedy týden počkáme, ale že to dělá jen kvůli mně, že prý naděje je nulová 😢
@kacule34 ahoj, já to měla tak cca před půl rokem stejné, jako Ty...viděli jen gestační váček v děloze. A to jsem byla v devátém týdnu...můj gynekolog mi řekl, že ještě počkáme, že se to ukáže samo, co a jak- a taky ukázalo, asi za dva dny potom, co mi to řekl, jsem začala krvácet a bylo to jasné, skončila jsem na revizi akutně v nemocnici...tu druhou krev mi ani nestihli nabrat, do poslední chvíle jsem doufala, že to bude v pořádku- každopádně mi řekli, že v té krvi se podle rozdílu (zvýšení) hcg pozná, jestli vůbec dochází k vývoji. Kdybych si mohla vybrat, znovu bych chtěla počkat...budu držet pěstičky...

@turcice děkuji vždyt u tebe to taky naskakuje🙂
jak ti je? Únava?