Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@jane20 ahoj zlato 😒 moc mě to mrzí a bolí co se Vám stalo 😒 Bože to je fakt hrozný 😒 Tohle by se neměla stávat..Moc Vám držím palečky abyse co nejdřív zadařilo a vše dopadlo tak jak má..momentálně teď to bude nejhorší a nejtěžší období ale tady holky to hodně pomůžou..svou energií a pochopení.Posílám mnoho sil a objetí
ahoj holky, tak revize je za mnou... byla jsem v Brně na Orlí, úžasný personál tam byl, absolutně na nic si nemůžu stěžovat!!! jen už bych se tam nikdy nechtěla vrátit!!!!! ☹ bylo to strašné... před tím jsem byla úplně mimo... jen jsem odhodlaně ležela, občas brečela a čekala, až na mě přijde řada... po probuzení to bylo lepší, břicho mě teda bolelo fest, vyteklo ze mě spoustu krve, ale potom jako když utne a je to dobré, tak snad nebudu nijak moc krvácet... teď už si to nechci vůbec připouštět, prostě je to za mnou a hledím vpřed, to zlé je za mnou a teď už bude jen a jen líp... 🙂 dva týdny bez sexu, a aspoň těch šest týdnů neotěhotnět.. takže... nic není ztraceno, miminko bude, jen se mu teď prostě k nám ještě nechtělo, holt nebyl pro něj ten správný čas... ☹ je to smutné, ale život jde dál... ☹
@maximka33 No jakože těch šest týdnů je minimum, já chci určitě počkat dýl, aspoň dvě ms, ať vím zda tělo funguje víš.... 🙂 a taky mu dát trochu "oraz" 🙂 bylo toho teď na něj dost, tak ho nechám odpočnout, zregeneruju se a pak jdem na to 🙂 na kontrolu mám jít za 14, a pak uvidím, na kdy mě objedná...
Ahoj holky, tak u mě se revize nekoná. Včera se to u mě rozjelo a snad to bude dobré. Břicho mě bolí jen trošku, tak to snad tak zůstane. Dnes jsem volala do CARu a doktor mi řekl, že je rád, že se tělo čistí samo, a že mám přijet až dokrvácím, a pak budem pokračovat dál.
Děkuji všem za podporu. Vím, že nic nevrátíme a čas vše zahojí, i když si myslím, že u nás to zahojí až narození zdravého miminka. Asi to byl nějaký vyšší princip, i když zatím nechápu jaký, možná časem na to přijdu. Ale otázka proč zrovna já mě sem tam napadne.V našem okolí se teď narodilo 8 zdravých dětí, moc mi to na psychice nepřidá, ale říkám si, že neštěstí přece nemůže chodit dvakrát. Snad doktoři zjistí, čím to bylo a druhé těhotenství bude jako z knihy a narodí se nám zdravé dítě. Naděje umírá poslední a myslet pozitivně je důležité.
Holky,chtěla jsem se zeptat jaké beret vitamíny v těhu?? Já jsem brala před tím femibion 800 před otěhotněním,..pak kyselinu listovou 400 a ted ji beru kys.listovou 800...a jsem v 5.týdnu.....CO je pro mě lepší nebo něco jiného hm???děkuji
holkyyy, já stále meškám ☹ břicho bolí, zle mi je ☹ poraďte mi něco ☹
@zuza15 v těhu jsem brala femibion 800, k tomu mi doktroka dala ještě acidum folicum
@camiben to je dobře, tak snad nebudeš mít žádné komplikace 🙂
@matysikovad Děkuju! Snad se nic nepřihodí 🙂
@matysikovad a co BT? meris? Ja jsem ted mela strasne divnej cyklus, trval 39 dni. Posledni dva dny teplota klesla a pak se to rozjelo...
@camiben tak hlavně ať to zvládneš. miminko bylo po IVF? tak to ještě víc zamrzí..
@jane20
@zuza15 beru stále kyselinu listovou a nějaké vitamíny pro těhotné, teď mám mamavit.
@matysikovad jak jsi to psala, kdy ti přišla ms před dvěma měsíci? třeba to teď bude stejně.
@janikana jo měřím bt teplotu už mám 36,5 dneska ráno, spadlo to z 37,7 °C, tak snad už se to rozjede, ted mám nějaký hormonální rozvrat, dojela jsem z práce a brečím a brečím a brečím ☹ to se mi vubec nestává ☹ je mi líto jednoho dědečka v práci, jsem totání mešuge.
@maximka33 tak se mi nespozdila, byla jsem myslím 31 dc a dostala jsem to .... já myslím, že už to bude dobré, v pondělí si zajdu na poštu pro ten gynex 🙂
@matysikovad Ahoj kočičko, tak už dorazila mrcha jedna červená?
Zdravím holky,
děkuji všem za podporu co na mě dnes myslely. 1.den v práci , teda spíš první den bude ve středu do te doby mám školení, jelikož budu dělat s kyselinami a vysoce toxickými kyselinami tak proto to školení.
No jsem zvědavá jak se mi tam bude dařit. snad než se zaučím se budu doma kolatit! 😅 mám to ale bujnou fantazii....
Vítám tady nové bolavé dušičky! kočky držte se,dočkáme se všechny! 😉
@matysikovad tak to budes mit treba stejne jak ja, klesla mi teplota z 37 na 35,6, ale dostala jsem to az druhy den potom. Tak neboj, pujde to samo, vyvolavacka nebude potreba
krásný večer 🙂
@matysikovad ta mrcha si teda dává načas. Nebud smutná kočko ... posílám moc síly ...a taky srdíčko
@kolino jůůů tak už ti to taky začalo ?? a jak to zatím vypadá jsi spokojená ?a máš to do práce daleko? tak tfuj tfuj ať se ti to líbí a jde ti to 🙂 určitě se budeš kulatit než se zapracuješ 🙂
@kolino takto zní zajímavě 🙂 ale ty 12tky budou záhul ☹ a to je nějaká velká farmaceutická firma?(pokud nechceš nemusí odpovídat 🙂 )já jsem v práci už od úterý a zatím v pohodě přijde mi jako bych byla na dovolené tak týden 😖 😖 😠 😠 . Ale každý se diví jak jsem ledově klidná a nikdo netuší, že potom co jsem ted prožila je mi práce úplně volná !!!! 😝 😝 😝
je mi smutno po Jiříkovi, ale musím to zvládnout nic jiného mě nezbývá ☹
@kolino tak první den v práci se dal přežít? vidíš, taky ses dočkala, nejdřív toto a pak zase bude tamto 🙂
@matysikovad tak že by to ta bazální teplota zítra rozsekla? ale prodlužuje se ti to..

@makiska1 Děkuji za podporu.