Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@maximka33 to musel být pokec 🙂 😉 tý jo a vydržely jste dlouho 🙂
@maximka33 šla jsem 6 týdnů před, protože je to při přechodu z nemocenské lepší.
Ty se máš, také bych někam šla, ale není na to teď čas. Chtěla bych ještě vidět známé v Ol.,ale nevím, jestli to vyjde.
Holky, dneska jsme si dali pauzu v bytě - ve starém jenom přeberu lékárničku a koření a zabalím, co je ještě použitelné, ale nebudeme tam dělat nic. Včera jsme tam dopravili nábytek do dětského a postýlku, ale ukládat se bude zítra, je to masakr, každý den až do večera jenom něco balit a vybalovat a stěhovat.. Ale za to mě tu čeká min.2,5 hod žehlení, tak si to vynahradím 😒
@matysikovad jo to jo ....
mě to začalo okolo 7tt a drželo se to do ted a snad už bude klid 😉
@antana123 no, původní plán vymyšlený v tomto týdnu byl, že v pátek dostěhujeme většinu a o víkendu to už zkusíme zabydlet. V neděli jedeme podruhé do Ikea pro skříň, dneska mi dovezou ppl vakuové pytle na oblečení - musím zavakuovat aspoň naše zimní věci a dvoje peřiny, protože to nechci mít v pytli nebo krabici ještě další měsíce než dokoupíme další nábytek a doděláme další úložné prostory a v pondělí nám dovezou sedačku, co jsme včera během 10 minut vybrali a koupili ve Zlíně 🙂
Mě bylo také blbě cca od 7tt do 11tt, pak už to bylo jen občas - třeba dva, tři dny v týdnu po dvou hodinách a po 13tt už mi nebylo vůbec nic 🙂
@cital to si myslím, taky jsem se z první strašně radovala. Takový malý krůček k mimi.
@matysikovad Dani, tak tomu nevěřím, jednak nemám příznaky a taky čípek jsem měla už úplně zavřený (omlouvám se za nechutnosti) a přes to se spermie fakt nedostanou 😝
@nessik no já ho ten poslední měsíc nenašla ani hore, ani otevřený a ani měkký... a stejně 🙂
ahoj holky děkuji za podporu a srdíčka! moc si toho vážím a aby jste věděly,že tomu drobečkovi věřím, tak jsem mu dnes objednala žirafkový komplet....pokud to nevyjde schovám pro další miminko ♥
http://www.aliexpress.com/item/2013-Baby-boys-g...
@matysikovad beruško, nedělej mi naděje 😉 🙂 Jsi moc hodná, ale sama cítím, že nic. Za týden je tu tetka jako na koni 😝
@antana123
@matysikovad nene, ale do Zlína občas jezdíme. Od rodičů je to necelých 30km 🙂 mají tam na Prioru výprodej nábytku, takže sedačka je za necelých 11 tis namísto skoro 19 🙂
Tak nejvtipnější rozhovor dnešního dne, který jasně dokazuje, že lidé si všímají jen podstatných věcí:
Kolega - A do kdy chceš ten projekt odevzdat?
Já - No když za měsíc rodim, tak do bych to potřebovala odevzdat do 3 týdnů.
Kolega - Cože!!!!!!!!!! Ty jsi těhotná?
Já - Jo, tobě neni divný, že jsem tak tlustá?
Kolega - Já na tebe zas tolik nekoukám. Ale, že máš větší prsa to vim...

@antana123 tý jo fakt? aha ☹ no já nic. mamka mě straší, že co není, může ještě být,furt mám moře času 😝